Stockmann MasterCard maksutta käyttöösi

Stockmann MasterCard -kortista et maksa avausmaksua tai vuosimaksua. Maksat korot ja kulut aina vain käyttämästäsi luotosta, pelkkä varallaolo ei maksa sinulle mitään.

Kuukausi korotonta maksuaikaa

Saat ostoksillesi keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit itse päättää, haluatko maksaa koko summan, minimierän tai jotain siltä väliltä.

Luoton korko on 3 kk euribor + 10 %, todellinen kulut huomioiva vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle laskettuna on 15,70 % (11/2016). Todellisen vuosikoron laskennassa on huomioitu tilinhoitomaksu 3,50 euroa/kk. Tilinhoitomaksua ei veloiteta, mikäli maksat aina koko laskutettavan velkasaldon eräpäivänä.

Vararahasto tasapainottaa taloutta

Kortissasi on kätevä vararahasto yllättäviä menoja ja suurempia hankintoja varten. Voit itse valita sinulle sopivan luottorajan (500 - 10 000 euroa, Stockmann First -asiakkaana jopa 25 000 euroa). Halutessasi voit valita kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa, jolloin et maksa mitään. Korot ja kulut siirtyvät seuraavaan laskuun. Lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäiset.

Rinnakkaiskortit vaikka koko perheelle

Voit hakea rinnakkaiskortteja esimerkiksi muille perheenjäsenille. Kun jokaisella on oma kanta-asiakaskortti, on ostosten teko ja kanta-asiakasetujen hyödyntäminen entistäkin sujuvampaa.

Käteisnostopalkkiot Korttiluotolta

Käteisnostopalkkiot pankkitililtä