Onnea opiskelija!

Opiskeleminen on paras investointi itseesi ja tulevaisuuteesi. Opiskelun aikana saatat tarvita myös joustoa arkeesi. Nordea Rahoituksesta voit saada TUOHI- tai Stockmann Mastercard -kortin käyttöösi.

Opiskelujen aikana voit tehdä muitakin hyviä päätöksiä ja ottaa oman talouden haltuusi – elää mukavasti opintojen ajan ja samalla tähdätä tulevaan.

Korkeakouluopiskelijana voit hakea TUOHI tai Stockmann Mastercard -luottokorttia itsellesi jopa 2 000 euron luottorajalla. Kansainvälisillä Mastercard-korteilla voit maksaa ostoksesi lähes missä päin maailman tahansa. TUOHI ja Stockmann Mastercard -kortit ovat avaus- ja vuosimaksuttomia – tilinhoitomaksu veloitetaan vain silloin, kun luotolla on laskutettavaa velkaa. 

Voit hakea TUOHI tai Stockmann Mastercard -korttia, mikäli opiskelet suomalaisessa korkeakoulussa ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulle ole myönnetty muita Nordea-konsernin luottoja. Opintolainaa voi sinulla kuitenkin olla.  

Miten haet luottoa? 

1. Voit hakea luottoa verkkopankkitunnuksillasi yllä olevien linkkien kautta. 

2. Kun täytät hakemusta, merkitse ammatiksi opiskelija, työnantajaksi korkeakoulusi nimi, työsuhteen alkamisajankohdaksi opintojesi alkamisajankohta. Täytä muut hakemuksen kohdat normaalisti. 

3. Liitä hakemukseen mukaan myös todiste opiskelustasi (todistus opiskelupaikan vastaanottamisesta tai kopio opiskelijakortista) ammattikorkeakoulu-, yliopisto- tai korkeakoulussa. Internetistä tulostettu opintosuoritusote on riittävä. Lähetä opintosuoritusote Nordea Rahoitukseen Nordean Omapostilla.Avautuu uuteen ikkunaan 

4. Vastauksen luottokorttihakemukseesi saat postitse osoitteeseesi noin kahden viikon kuluessa.

5. Mikäli sinulla on kysyttävää TUOHI- tai Stockmann Mastercard -korteista, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.