FiksuDiili

Yhteistyössä Laakkosen tarjoamalla FiksuDiili-osamaksurahoituksella saat uuden auton tien päälle 2–4 vuoden välein ja maksat vain kiinteän kuukausierän.

”Kuinka suuret kuukausierät sitten ovat?”

Se riippuu auton ja lisävarusteiden lisäksi sopimuskauden pituudesta ja siitä, kuinka suuren kilometrirajan sovit. Voit myös ottaa samaan kuukausierään vakuutuksen. 

”Entäs käsiraha ja vakuus?”

Käsirahaa et tarvitse etkä erillistä vakuuttakaan, sillä auto toimii FiksuDiilin vakuutena.  

”Miten tämä eroaa osamaksusta tai leasingistä?”

FiksuDiili on osamaksupohjainen rahoitusmuoto, jossa on ennalta sovittu sopimusaika ja sopimusajan päätyttyä oikeus palauttaa auto takaisin liikkeeseen, ennalta sovitulla hinnalla. Jotta ehdot säilyvät voimassa, tulee sopimusta maksaa takaisin sovitusti. FiksuDiilissä ei myöskään vaadita muutoin normaalia käsirahaa. 

”Mitä tarkoittaa, ettei tarvitse huolehtia auton arvon alenemisesta?”

Kunhan olet hoitanut kaikki kuukausimaksut säntillisesti, palautat vain auton liikkeeseen ilman lisäkustannuksia. Kaikista hinnoista on sovittu jo silloin, kun sopimus on tehty. Auton arvolle on sovittu ennalta määrätty hinta, jolla auto ostetaan takaisin liikkeeseen. Halutessasi voit myös lunastaa auton itsellesi maksamalla auton sovitun jäännösarvon.  

”Kuinka paljon autolla voi sitten ajaa?”

Sovimme ennalta kilometrirajan väliltä 40.000–120.000 km, riippuen valitusta sopimusajan pituudesta. Muuten ajat autolla kuin omallasi. Kilometrirajaa voi myös korottaa joustavasti, jos tarpeesi muuttuu kesken sopimuskauden.

”Mutta jos tulen ajaneeksi enemmän kuin sovittiin?”

Lisäkilometreille on sovittu erillinen hinta 0,11 €/km, joka maksetaan sopimuksen lopuksi.

”Mitä sitten, kun sopimus loppuu? Palautan vain auton eikä muuta?”

Kun kuukausierät on hoidettu ajallaan, sinulla on sopimuksen päättyessä mahdollisuus ostaa auto omaksesi tai voit palauttaa sen takaisin liikkeeseen. Tällöin voit tehdä heti perään uuden FiksuDiili-sopimuksen uudesta autosta. Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa olemassa olevaa sopimusta vuodella eteenpäin, mikäli ihastuit jo valitsemaasi autoon. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos haluat auton saman tien omaksesi, voit lunastaa sen jäännöserän maksamalla. Jäännöserän voit maksaa esim. sopimalla Nordea Autorahoituksen Osamaksusta olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme

”Entäs jos haluan kesken kaiken lopettaa sopimuksen tai vaihtaa uuteen autoon?”

Se onnistuu maksamalla auton sen hetkisen jäljellä olevan velan. Kysy autolle hyvityshintaa autoliikkeestäsi, jos haluat vaihtaa sen toiseen.

"Mistäs minä tämän FiksuDiilin saan?"

Laakkosen autokaupasta tai heidän verkkosivultaanAvautuu uuteen ikkunaan.

FiksuDiili-osamaksurahoitus

FiksuDiili

  • Ei käsirahaa
  • Auto toimii vakuutena
  • Kiinteät kuukausierät
  • 2–4 vuoden sopimus
  • Ennalta sovitut ajokilometrimäärät
  • Ei riskiä arvon alenemisesta, kun sopimusta maksetaan maksusuunnitelma mukaisesti.
  • Sopimuksen lopussa voit palauttaa auton liikkeeseen, lunastaa auton itsellesi tai tehdä uuden sopimuksen uudesta autosta. Voit myös halutessasi jatkaa voimassa olevaa sopimustasi vuodella eteenpäin, sinä päätät.