Haluan autolleni vakuutuksen

Autoilija tarvitsee useita vakuutuksia, sekä pakollisia että vapaaehtoisia. Kun otat rahoitussopimukseen meiltä Liikennekaskon, jonka tarjoamme yhdessä Fennian kanssa, saat tärkeimmät autoilun vakuutukset helposti yhdessä paketissa.

Fennian Liikennekaskon myyminen loppuu 30.6.2019
”Mitä Liikennekasko sitten sisältää?”

Siihen kuuluu sekä liikennevakuutus että auto- eli kaskovakuutus. Liikennevakuutus korvaa henkilövahingot sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahingot, Kaskovakuutukseen kuuluvat kolari-, hirvivahinko, ilkivalta-, palo-, varkaus-, autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutus sekä lasivakuutus. 

”Mistä sen saa?”

Kun teet autoliikkeessä rahoitussopimuksen, pyydä samalla Liikennekaskoa, niin myös vakuutus avataan puolestasi. Maksat vakuutusmaksut samalla laskulla rahoituksen kuukausierien kanssa. Vakuutus on voimassa rahoitussopimuksesi ajan, kuitenkin enintään viisi vuotta. 

”Kertyykö vakuutuksesta bonuksia?”

Liikennekaskossa ei ole bonusoikeuksia, mutta aiemmin kertyneet bonuksesi voit säästää myöhempään käyttöön etkä menetä niitä vahingon sattuessa. 

”Paljonko Liikennekasko sitten maksaa?”

Hinta on sama koko sopimuskauden ajan ja riippuu vakuutettavan auton sylinteritilavuudesta. 1.7.2017 alkaen hinnat ovat: 

Sylinteritilavuus cm3Liikennevakuutus ja kasko €/kk
Alle 130059
1301–159970
1600–200081
Yli 200097
”Saanko Liikennekaskon mihin vain autoon?”

Vakuutettavan auton arvo voi olla korkeintaan 85 000 €, teho enintään 199 kW eli n. 271 hv ja ikä alle 15 vuotta. 

Lue lisää autoilun vakuutuksista täältä.