Haluan maksaa vain auton käytöstä

Uusi Nordea Autoleasing on huoleton vaihtoehto yksityisautoiluun - kuukausihinnassa on mukana lähes kaikki autoilun kulut, myös vakuutukset.

”Mitä vaihtoehtoja minulla on?”

Perinteisen omistamisen vaihtoehtona on myös uusi Nordea Autoleasing, jossa autoilun kustannukset on tiedossa etukäteen.

”Mitä leasingistä tulee tietää?”  

Autoleasingissä kyseessä on tavallisesti rahoitusleasing tai huoltoleasing. Rahoitusleasing tarkoittaa määräaikaista vuokrasopimusta, joka on soveltuva rahoitusmuoto silloin, kun uusi auto halutaan käyttöön kiinteillä kuukausivuokrilla tietyksi ajaksi. 

Nordea Autoleasing on huoleton yksityisleasing-palvelu, jonka kiinteässä kuukausihinnassa on mukana myös mm. huollot, vakuutukset, katsastus, ja talvirenkaat. Tiedät kaikki kustannukset etukäteen, ilman yllätyksiä. Palvelun tuottaa NF Fleet, joka on Nordea Rahoituksen ja ALD Automotiven yhteisyritys. Tutustu Nordea Autoleasingiin.Avautuu uuteen ikkunaan

"Miten yksityisleasing toimii?"
Nordea Autoleasing -sopimuksen voi tehdä helposti verkossa vaikka omalta kotisohvalta. Nettikauppaan on koottu valikoima erikokoisia tarkoin valittuja automerkkejä- ja malleja.  Auton valittuasi valitset vain sinulle sopivimman vuokrakauden, vuotuiset ajokilometrit ja mahdolliset lisävarusteet.  Auton toimitusaika on tavallisesti 2-4 kk. Vuokrakauden jälkeen  auton voi palauttaa autoliikkeeseen ilman huolia sen arvon alenemisesta, sillä leasingyhtiö kantaa riskin. Lue lisää Autoleasingistä täältä. 
”Minkä suuruisia kuukausierät ja -vuokrat ovat?”

Kuukausierät ja -vuokrat sekä sopimusaika voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Tutustu eri automalleihin ja kuukausihintoihin suoraan Autoleasing.fi -sivustolla, tai lue lisää Autoleasingistä täältä.

”Onko liisaaminen kovin yleistä Suomessa?"

Henkilöautojen yksityisleasing on kasvanut viimeisen vuoden aikana etenkin Etelä-Suomessa. Suhde auton omistamiseen on muuttumassa, sillä omistamista ei pidetä enää niin tärkeänä kuin ennen. Yksityisleasingin avulla ei tarvitse myöskään murehtia auton arvon alenemisesta ja sen myymisestä eteenpäin.

”Onko huoltoleasingiä myös yrityksille?

Kyllä, sitä tarjotaan myös yritysten käyttöön ja kuukausivuokra sisältää huollot.  

"Mitä muita leasing tuotteita on tarjolla?"

Laakkonen tarjoaa myös FiksuDiili-yksityisleasingia, jossa sopimusaika vaihtelee 2–4 vuoteen.  Et tarvitse ensimmäistä suurempaa vuokraa etkä vakuutta, sillä auto toimii FiksuDiilin vakuutena. Kunhan olet hoitanut kaikki kuukausivuokrat säntillisesti, palautat vain auton sopimuskauden jälkeen liikkeeseen ilman lisäkustannuksia ja riskiä auton arvon alenemisesta.  

Jos haluat tietää FiksuDiilistä lisää, klikkaa tästä.

FiksuDiili

FiksuDiili-osamaksurahoitus

  • Laakkoselta
  • Saatavana valittuja malleja 11 eri automerkiltä
  • Ei käsirahaa
  • Tarvitset hyväksytyn luottopäätöksen
  • Auto toimii vakuutena
  • Kiinteät kuukausierät
  • 2–4 vuoden sopimus
  • Vuosittaiset ajokilometrit sovitaan ennalta
  • Sopimuksen lopussa voit palauttaa auton, lunastaa sen ennalta sovittuun hintaan, tai tehdä sopimuksen uudesta autosta. Voit myös halutessasi jatkaa voimassa olevaa sopimustasi vuodella eteenpäin.

Lue lisää FiksuDiilistäAvautuu uuteen ikkunaan

Rahoitusleasing