Haluan maksaa vain auton käytöstä

Suhde auton omistamiseen on muuttumassa, sillä omistamista ei pidetä enää niin tärkeänä, kuin ennen. Autoilu voi olla monella tavalla huolettomampaa, kun maksaa vain auton käyttämisestä.

”Mitä vaihtoehtoja minulla on?”

Perinteisen omistamisen vaihtoehtona on myös leasing tai Laakkosen ja Nordea Autorahoituksen yhteistyössä tarjoama FiksuDiili.

”Mitä leasingistä tulee tietää?”

Autoleasingissä kyseessä on tavallisesti rahoitusleasing tai huoltoleasing. Rahoitusleasing tarkoittaa määräaikaista vuokrasopimusta, joka on soveltuva rahoitusmuoto silloin, kun halutaan uusi auto käyttöön kiinteillä kuukausivuokrilla tietyksi ajaksi. 

”Entä huoltoleasing sitten?”

Huoltoleasingiä tarjotaan tällä hetkellä vain yritysten käyttöön, ja kuukausivuokra sisältää myös huollot. Sopimuskauden jälkeen auton voi palauttaa liikkeeseen ilman huolia sen arvon alenemisesta, leasing-yhtiö kantaa riskin. 

”En halua huolehtia auton arvon alenemisesta. Onko minulle sitten vaihtoehtoja?”

Kyllä on, Laakkosen tarjoama FiksuDiili-yksityisleasing on tällöin hyvä vaihtoehto. Teet 2–4 vuoden sopimuksen ja maksat aina saman vuokran kuukausittain. Et tarvitse ensimmäistä suurempaa vuokraa etkä vakuutta, sillä auto toimii FiksuDiilin vakuutena. Kunhan olet hoitanut kaikki kuukausivuokrat säntillisesti, palautat vain auton sopimuskauden jälkeen liikkeeseen ilman lisäkustannuksia ja riskiä auton arvon alenemisesta. 

Jos haluat tietää FiksuDiilistä lisää, klikkaa tästä.

”Mitä FiksuDiilin kuukausivuokraan sisältyy?”

Kaikkiin sopimuksiin sisältyy kaikenlainen normaali auton käyttö sovittujen ajokilometrimäärien puitteissa. Kuukausivuokraan saa liitettyä kätevästi myös myyjäliikkeen tarjoaman huolenpitosopimuksen. 

”Minkä suuruisia kuukausierät ja -vuokrat ovat?”

Kuukausierät ja -vuokrat sekä sopimusaika voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Kokeile Laakkosen laskurilla, mitä FiksuDiilin autot eri varusteilla maksavat.

FiksuDiili

FiksuDiili-osamaksurahoitus

  • Laakkoselta
  • Saatavana valittuja malleja 11 eri automerkiltä
  • Ei käsirahaa
  • Tarvitset hyväksytyn luottopäätöksen
  • Auto toimii vakuutena
  • Kiinteät kuukausierät
  • 2–4 vuoden sopimus
  • Vuosittaiset ajokilometrit sovitaan ennalta
  • Sopimuksen lopussa voit palauttaa auton, lunastaa sen ennalta sovittuun hintaan, tai tehdä sopimuksen uudesta autosta. Voit myös halutessasi jatkaa voimassa olevaa sopimustasi vuodella eteenpäin.

Lue lisää FiksuDiilistäAvautuu uuteen ikkunaan

Leasing
Palveluhinnasto