Haluan muuttaa auton rekisteröintitietoja

Oletko rekisteröimässä ajoneuvoa nimiisi? Vai haluatko sen pois liikenteestä tai sinne takaisin? Tai lisätä toisen haltijan rekisteriotteeseen?

Tutustu täällä siihen miten nämä eri tilanteet onnistuvat helpoimmin.

Osasta palveluitamme laskutamme palvelumaksun, voit tutustua meidän ja Traficomin hinnastoihin tarkemmin sivun alalaidasta.

”Luottoni on nyt kokonaan loppuunmaksettu, miten saan auton omiin nimiini?”

Kun luottosi on loppuunmaksettu, me teemme luovutusilmoituksen, jonka jälkeen sinun tulee vielä tehdä Omistajanvaihdos omiin nimiisi Traficomin sähköisessä palvelussa,Avautuu uuteen ikkunaanrekisteröintejä tekevällä katsastusasemalla tai omassa vakuutusyhtiössäsi. 

Huomioithan, että sinun tulee tehdä omistajanvaihdos seitsemän päivän kuluessa meidän tekemän luovutusilmoituksen päivämäärästä.

Lähetämme sinulle viestin luovutusilmoituksesta sähköisesti Nordean OmapostiinAvautuu uuteen ikkunaan ja kirjeitse kotiin. Omaposti-viestistä lähetämme sinulle viestin tekstiviestillä tai sähköpostitse. 

”Asukaspysäköintilupaa varten tarvitsen toisen nimen rekisteriotteeseen.”

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Toisen haltijan ei tarvitse olla sopimussuhteessa Nordea Rahoitukseen. Muutoksesta laskutetaan hinnastomme ja Traficomin hinnaston mukaisesti.

”En toistaiseksi käytä autoa ja haluan sen pois liikenteestä.”

Se onnistuu kyllä. Tarkista ensin vakuutusyhtiöstä, että vakuutuksesi kattaa mahdolliset vahingot myös silloin, kun auto on poissa liikenteestä ja ole sitten yhteydessä asiakaspalveluumme. Muutos on maksullinen, tutustu hinnastoomme ja Traficomin hinnastoon sivun alalaidassa.

Liikenteestä poiston voi tehdä helposti omilla verkkopankkitunnuksilla Traficomin sivuillaAvautuu uuteen ikkunaan, josta löydät myös lisätietoja.

Kun auto on otettu pois liikennekäytöstä, sillä ei saa ajaa ennen kuin se on rekisteröity takaisin liikennekäyttöön.   

”Nyt haluaisin auton takaisin liikenteeseen.”

Ota ajoissa yhteyttä asiakaspalveluumme . Ilmoita asiasta myös vakuutusyhtiöllesi. Muutos on maksullinen, tutustu hinnastoomme ja Traficomin hinnastoon sivun alalaidassa.

Voit tehdä muutoksen itsekin verkkopankkitunnuksilla Traficomin sivuillaAvautuu uuteen ikkunaan, jossa on myös lisätietoja.

”Olen vaihtamassa vakuutusyhtiötä.”

Tee hakemus uudessa vakuutusyhtiössäsi ja pyydä heitä ilmoittamaan tiedot uudesta vakuutuksesta meille Nordea Rahoitukseen. Jos vaihtaminen edellyttää muutoksia rahoitussopimukseen ja/tai ajoneuvorekisteriin, on muutos maksullista.

Tutustu Traficomin palveluhinnastoon tästä.Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Rahoituksen yhteystiedot löydät tästäAvautuu uuteen ikkunaan.