Haluan muuttaa auton rekisteröintitietoja

Oletko rekisteröimässä ajoneuvoa nimiisi? Vai haluatko sen pois liikenteestä tai sinne takaisin? Tai lisätä toisen haltijan rekisteriotteeseen?

Tutustu täällä siihen miten nämä eri tilanteet onnistuvat helpoimmin.

Osasta palveluitamme laskutamme palvelumaksun, voit tutustua meidän ja Trafin hinnastoihin tarkemmin sivun alalaidasta.

”Luotto on maksettu ja haluan auton omiin nimiin.”

Kun osamaksuvelka on kokonaan maksettu ja auto on virallisesti sinun, toimitamme postitse varmenteen ja voit rekisteröidä ajoneuvon nimiisi, esim. verkkopankkitunnuksilla trafi.fi-sivuilla. Varmenteen postituspäivä on ajoneuvon luovutuspäivä, ja Ajoneuvohallintokeskuksen mukaan ajoneuvo on rekisteröitävä nimiisi seitsemän päivän kuluessa luovutuspäivästä.

”Asukaspysäköintilupaa varten tarvitsen toisen nimen rekisteriotteeseen.”

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.Toisen haltijan ei tarvitse olla sopimussuhteessa Nordea Rahoitukseen. Muutoksesta laskutetaan hinnastomme ja Trafin hinnaston mukaisesti.

”En toistaiseksi käytä autoa ja haluan sen pois liikenteestä.”

Se onnistuu kyllä. Tarkista ensin vakuutusyhtiöstä, että vakuutuksesi kattaa mahdolliset vahingot myös silloin, kun auto on poissa liikenteestä ja ole sitten yhteydessä asiakaspalveluumme. Muutos on maksullinen, tutustu hinnastoomme ja Trafin hinnastoon sivun alalaidassa.

Muutos on helppo tehdä myös itse verkkopankkitunnuksilla Trafin sivuillaAvautuu uuteen ikkunaan, josta löydät myös lisätietoja.

Kun auto on otettu pois liikennekäytöstä, sillä ei saa ajaa ennen kuin se on rekisteröity takaisin liikennekäyttöön.   

”Nyt haluaisin auton takaisin liikenteeseen.”

Ota ajoissa yhteyttä asiakaspalveluumme . Ilmoita asiasta myös vakuutusyhtiöllesi. Muutos on maksullinen, tutustu hinnastoomme ja Trafin hinnastoon sivun alalaidassa.

Voit tehdä muutoksen itsekin verkkopankkitunnuksilla Trafin sivuillaAvautuu uuteen ikkunaan, jossa on myös lisätietoja.

”Olen vaihtamassa vakuutusyhtiötä.”

Tee hakemus uudessa vakuutusyhtiössäsi ja pyydä heitä ilmoittamaan tiedot uudesta vakuutuksesta meille Nordea Rahoitukseen. Jos vaihtaminen edellyttää muutoksia rahoitussopimukseen ja/tai ajoneuvorekisteriin, on muutos maksullista.

Tutustu Nordea Rahoituksen palveluhinnastoon tästä (pdf, 26 KB)Avautuu uuteen ikkunaan
Trafin hinnastoon voit tutustua tästä.Avautuu uuteen ikkunaan

Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä.