Kortti- ja kulutusluottoja moneen tarpeeseen

Kortti tai kulutusluotolla toteutat niin pitkäaikaisen haaveesi kuin tarvittavan hankinnan sinulle sopivalla maksuajalla

Mitä sitten ikinä tarvitsetkaan...

Lomamatka, remontti, sohva, pesukone tai juhlat. Samapa se mihin rahoitusta tarvitset, meiltä voit saada tarvitsemasi vakuudettoman luoton minkä pankin asiakkaana tahansa.

Tarvitsemaasi rahoitusta voit hakea esim. asioidessasi huonekalu- tai kodinkoneliikkeessä, luottopäätöksen saat saman tien ja takaisinmaksun hoidat sinulle sopivissa erissä. Jos taas olet tekemässä remonttia, niin kysy urakoitsijaltasi rahoitusvaihtoehdoista ja tarvittava remonttilaina järjestyy näin helpoiten. 

Tutustu vaihtoehtoihimme ja toteuta suunnitelmasi. 

TUOHI Mastercard

Joustava luottokortti ilman vuosimaksua. TUOHI on maksuvälineesi kotimaassa, ulkomailla, verkossa ja mobiilissa. TUOHEN Hintaturvavakuutuksella teet hankinnat markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Lue lisää

Finnair Plus Mastercard

Matkat, hankinnat ja täysi hyöty jäsenyydestäsi yhdellä kortilla. Finnair Plus Mastercard -kortin credit-ominaisuudella tekemäsi ostokset kartuttavat Finnair Plus -pisteitä.

Lue lisää

Stockmann Mastercard

Maksuaikaa ja Stockmannin kanta-asiakasedut samalla kortilla. Keskitä kaikki hankintasi yhdelle kortille ja hyödy Stockmannin kanta-asiakkuudesta. Jos et vielä ole Stockmannin kanta-asiakas, niin voit samalla liittyä.

Lue lisää

Joustorahoitus

Remonttia tekemässä? Joustorahoituksella rahoitat niin remonttipalvelut kuin tarvittavat materiaalitkin. Maksuaika joustaa tarpeesi mukaan ja Joustorahoitusta voit saada jopa 25 000 euroa.

Lue lisää

Nettiluotto

Arkea pakoon lomalle vai virkistävä maisemanvaihdos mielessä? Jos kaipaat vaihtelua ja tarvitset matkan rahoittamiseen luottoa, voit hakea Nettiluottoa kätevästi matkanjärjestäjän verkkokaupassa.

Lue lisää

ePalvelussa hoidat korttiluottosi asioita juuri silloin kun sinulle sopii

Mikä luoton saldo olikaan? Entä miten saisin siirrettyä rahaa luotolta pankkitilille? Näihin kysymyksiin mm. saat avun ePalvelusta - kaikkien pankkien tunnuksilla.

Lue lisää

Kulutusluoton edut

 • Saat maksuaikaa 
 • Kaikkien pankkien asiakkaille
 • Ei vaadi vakuuksia eikä takaajia
 • Takaisinmaksun hoidat sinulle sopivissa erissä

Mistä luottoja voi hakea?

 • Myyjäyhteistyökumppaneidemme myymälöissä ja verkkokaupoissa
 • Nettisivuillamme
 • Nordea Wallet maksusovelluksessa
 • Nordean verkkopankissa

Luoton tapahtumien seuranta ja muutokset korttiin

 • ePalvelu - muiden kuin Nordea Pankin asiakkaille
 • Nordean verkkopankki
 • Nordea Wallet maksusovellus

Soita asiakaspalveluumme

Korttiluottojen asiakaspalvelu on apunasi kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissäsi

0200 86210

Avoinna ma-pe klo 8.30–16.30 (pvm/mpm)