Finnair Plus Mastercard -kortilla täysi hyöty jäsenyydestäsi

Finnair Plus Mastercard -kortilla saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista mutta lisäksi myös kaikista credit-ominaisuudella tekemistäsi ostoksista. Pisteitä voit käyttää uusiin matkoihin ja muihin etuihin. Ota täysi hyöty irti jäsenyydestäsi.

Finnair Plus -pisteitä ostoksistasi

Finnair Plus Mastercard -kortilla maksat kätevästi matkojen lisäksi myös kaikki päivittäiset tarpeesi ja keräät samalla Finnair Plus -pisteitä.

Finnair Plus Mastercard on todellinen täyden palvelun maksuväline Finnair Plus -jäsenille. Kattavan käytettävyyden lisäksi se tarjoaa maksuaikaa, vararahaston ja vakuutusturvaa.

Avatessasi ajalla 1.-30.11.2018 uuden Finnair Plus Mastercard -luoton saat ensimmäisen vuoden ilman pääkortin vuosimaksua. Lisäksi uuden luoton avaamisen yhteydessä saat
2 000 pistettä Finnair Plus -tilillesi.

Tee hakemus kätevästi täällä - päätöksen saat saman tien
 • Finnair Plus Mastercard on maksuvälineesi kotimaassa, ulkomailla ja verkkokaupoissa.
 • Voit hakea sinulle sopivan luottorajan 1 000 - 8 500 euron väliltä.
 • Luottoa haet kätevästi oman pankkisi tunnuksilla yllä olevan linkin kautta. Samalla hakemuksella voit tehdä myös korotushakemuksen nykyiseen Finnair Plus Mastercard
  -luottoosi.
 • Luottopäätöksen voit saada saman tien.

Monipuolinen maksuaika- ja luottokortti, jonka saat myös puhelimeesi

 • Kortti on mahdollista ottaa käyttöön välittömästi ennen fyysisen kortin valmistumista mobiilissa Nordea Walletin ja Apple Payn kautta. 
 • Korttiin sisältyy ulkomaanmatka- ja käteisnostoturvavakuutus
 • Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Mahdollisuus maksaa ostokset pienemmissä erissä
 • Luoton korko on 9 % + 3 kk:n euribor-korko. Pääkortin vuosimaksu 60 euroa. Veloitus paperilaskusta 3 euroa/lasku, kun luotolla on laskutettavaa saldoa.

Finnair Plus Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko
1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 22,0 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (10/2018) + 9 % ja siinä on huomioitu pääkortin vuosimaksu 60 euroa ja e euron veloitus paperilaskusta. Finnair Plus Mastercard on toistaseksi voimassa oleva luotto, luottoraja
1 000-8 500 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis kiven katu 9, Helsinki.

Helppo tapa kerätä Finnair Plus -pisteitä

1 euro = 1 palkintopiste

Jokaisesta Mastercard-kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella (credit) maksamastasi ostosta saat palkintoihin oikeuttavia Finnair Plus -pisteitä. Jokaisella ostoksiin käyttämälläsi eurolla ansaitset yhden pisteen.

Yhden laskutusjakson aikana Finnair Plus -pisteitä voi kertyä maksimissaan Finnair Plus Mastercard -kortille myönnetyn luottorajasi verran. Rinnakkaiskorteilla tehdyistä ostoista ansaitut pisteet kertyvät pääkortin haltijan FinnairPlus -tilille.

Laskun maksuista, tilisiirroista, kätesimaksuista ja Debit-ominaisuudella tehdyistä ostoista ei kerry pisteitä.

Matkavakuutus maksutta turvanasi

Kun maksat ulkomaanmatkan Finnair Plus Mastercard -kortillasi, saat käyttöön matkavakuutuksen.

Finnair Plus Mastercard -korttiin kuuluu maksuton ulkomaanmatka- ja käteisnostoturvavakuutus. 

Kun maksat ulkomaanmatkasi kokonaan (100 %) Finnair Plus Mastercard -kortin maksuaika- tai luotto-ominaisuudella, saat sekä itsellesi että mukana matkustaville perheenjäsenillesi matkavakuutuksen ilman eri veloitusta. Matkavakuutus sisältää turvaa muun muassa matkasairauden, matkatapaturman ja matkatavaroiden katoamisen varalle.

 • Vakuutus korvaa vakavissa sairaustapauksissa tai tapaturmissa kuljettamisen ulkomailta Suomeen, esimerkiksi ambulanssilennolla. 
 • Vakuutusmäärä enintään 50 000 euroa. 
 • Matkasairauden tai matkatapaturman hoitokulujen vakuutusmäärän yläraja on 30 000 euroa.
 • Matkatavarakorvaus enintään 840 euroa (omavastuu 50 euroa).

Käteisnostoturva korvaa ulkomailla Finnair Plus Mastercard -luottotililtä nostetun käteisen rahan 850 euroon saakka, mikäli rahat ryöstetöön sinulta 24 tunnin kuluessa nostosta.

Ulkomaanmatka- ja käteisnostoturvavakuutuksen myöntää Tryg. Tutustu vakuutusehtoihin (pdf, 540 KB)Avautuu uuteen ikkunaan.

Apple Pay - mutkatonta mobiilimaksamista

Apple Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi kaupoissa helposti iPhonella. Ota Apple Pay käyttöösi ja liitä se Finnair Plus Mastercard -korttiisi. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. Ota käyttöösi jo tänään!

Jos haluat maksaa Finnair Plus Mastercard -kortillasi Apple Walletissa, niin lataa Nordea Wallet sovellus ja tunnistaudu oman pankkisi tunnuksilla. Tämän jälkeen valitse Finnair Plus Mastercard -kortti ja paina ”Lisää Apple Wallettiin” niin olet valmis maksamaan. 

Nordea Walletin voit ottaa käyttöösi  Nordean, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin,
S-Pankin, OmaSp:n, Osuuspankin tai Ålandsbankenin tunnuksilla.

Soita asiakaspalveluumme

Korttiluottojen asiakaspalvelu on apunasi kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissäsi

0200 86210

Avoinna ma-pe klo 8–18 (pvm/mpm)

Vakuutusedut
Hinnasto