Finnair Plus Mastercard -kortilla täysi hyöty jäsenyydestäsi

Finnair Plus Mastercard -kortilla saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista mutta lisäksi myös kaksi pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta, kun maksat kortin credit-ominaisuudella. Pisteitä voit käyttää uusiin matkoihin ja muihin etuihin.

Kerää Finnair Plus -pisteitä kaikista ostoksistasi

Finnair Plus Mastercard -kortilla maksat kätevästi matkojen lisäksi myös kaikki päivittäiset tarpeesi ja keräät samalla Finnair Plus -pisteitä. Saat kaksi Finnair Plus -pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta, kun maksat kortin credit-ominaisuudella.

Finnair Plus Mastercard on todellinen täyden palvelun maksuväline Finnair Plus -jäsenille. Kattavan käytettävyyden lisäksi se tarjoaa maksuaikaa, vararahaston ja vakuutusturvaa. 

Tee hakemus kätevästi täällä tai verkkopankissa - päätöksen saat saman tien
 • Finnair Plus Mastercard on maksuvälineesi kotimaassa, ulkomailla ja verkkokaupoissa.
 • Voit hakea sinulle sopivan luottorajan 2 000 - 10 000 euron väliltä.
 • Jos sinulla on tili Nordeassa, voit valita yhdistelmäkortin (Debit) ja tehdä ostoksia sekä käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi Suomessa ja ulkomailla. Korttia haet kätevästi esim. verkkopankissa.
 • Luottoa haet kätevästi oman pankkisi tunnuksilla (Nordean, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin, Osuuspankin,  POP-Pankin, Säästöpankin tai Ålandsbankenin) yllä olevan linkin kautta. 
 • Samalla hakemuksella voit tehdä myös korotushakemuksen nykyiseen Finnair Plus Mastercard -luottoosi.
 • Luottopäätöksen voit saada saman tien. 

Monipuolinen maksuaika- ja luottokortti, jonka saat myös puhelimeesi

 • Korttia on mahdollista käyttää maksuvälineenä mobiilissa  Apple Pay ja Google Pay -maksusovelluksilla.  
 • Korttiin sisältyy ulkomaanmatka- ja käteisnostoturvavakuutus
 • Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Mahdollisuus maksaa ostokset pienemmissä erissä
 • Luoton korko on 11,5 % + 3 kk:n euribor-korko. Pääkortin vuosimaksu 60 euroa. Veloitus paperilaskusta 3 euroa/lasku, kun luotolla on laskutettavaa saldoa.

Finnair Plus Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,9 % ja luottohinta 1 689 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (07/2019) + 11,5 % ja laskennassa on huomioitu pääkortin vuosimaksu 60 euroa ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Finnair Plus Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Helppo tapa kerätä Finnair Plus -pisteitä

1 euro = 2 palkintopistettä

Jokaisesta Mastercard-kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella (credit) maksamastasi ostosta saat palkintoihin oikeuttavia Finnair Plus -pisteitä. Jokaisella ostoksiin käyttämälläsi eurolla ansaitset kaksi pistettä.

Yhden laskutusjakson aikana Finnair Plus -pisteitä voi kertyä maksimissaan Finnair Plus Mastercard -kortille myönnetyn luottorajasi puitteissa. Esimerkiksi jos luottorajasi on 2 000 euroa, on laskutusjakson maksimipistemäärä 4 000 Finnair Plus -pistettä. 

Rinnakkaiskorteilla tehdyistä ostoista ansaitut pisteet kertyvät pääkortin haltijan Finnair Plus -tilille.

Laskun maksuista, tilisiirroista, käteisnostoista, käteismaksuista ja Debit-ominaisuudella tehdyistä ostoista ei kerry pisteitä.

Matkavakuutus maksutta turvanasi

Kun maksat ulkomaanmatkan Finnair Plus Mastercard -kortillasi, saat käyttöön matkavakuutuksen.

Finnair Plus Mastercard -korttiin kuuluu maksuton ulkomaanmatka- ja käteisnostoturvavakuutus. 

Kun maksat ulkomaanmatkasi kokonaan (100 %) Finnair Plus Mastercard -kortin maksuaika- tai luotto-ominaisuudella, saat sekä itsellesi että mukana matkustaville perheenjäsenillesi matkavakuutuksen ilman eri veloitusta. Matkavakuutus sisältää turvaa muun muassa matkasairauden, matkatapaturman ja matkatavaroiden katoamisen varalle.

 • Vakuutus korvaa vakavissa sairaustapauksissa tai tapaturmissa kuljettamisen ulkomailta Suomeen, esimerkiksi ambulanssilennolla. 
 • Vakuutusmäärä enintään 50 000 euroa. 
 • Matkasairauden tai matkatapaturman hoitokulujen vakuutusmäärän yläraja on 30 000 euroa.
 • Matkatavarakorvaus enintään 840 euroa (omavastuu 50 euroa).

Käteisnostoturva korvaa ulkomailla Finnair Plus Mastercard -luottotililtä nostetun käteisen rahan 850 euroon saakka, mikäli rahat ryöstetään sinulta 24 tunnin kuluessa nostosta.

Ulkomaanmatka- ja käteisnostoturvavakuutuksen myöntää Tryg. Tutustu vakuutusehtoihin (pdf, 540 KB)Avautuu uuteen ikkunaan.

Mutkatonta mobiilimaksamista

Apple Payn ja Google Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi kaupoissa helposti puhelimellasi. Ne toimivat lähimaksun tavoin, mutta ilman ylärajaa luottosi käyttövaran puitteissa. Ota Apple Pay tai Google Pay käyttöösi ensimmäisten joukossa ja liitä se Finnair Plus Mastercard -korttiisi jo tänään. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa.

Apple Payn ja Google Payn käyttöönoton voit tehdä oman pankkisi pankkitunnuksillasi Nordea Wallet -sovelluksessa. 

Nordea Walletin voit ottaa käyttöösi Nordean, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin, OmaSp:n, Osuuspankin tai Ålandsbankenin tunnuksilla.

Soita asiakaspalveluumme

Korttiluottojen asiakaspalvelu on apunasi kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissäsi

0200 86210

Avoinna ma-pe klo 8.30–16.30 (pvm/mpm)

Vakuutusedut
Hinnasto 1.9.2019 alkaen avatuille luotoille
Hinnasto ennen 1.9.2019 avatuille luotoille