Hintaturva säästää puolestasi

Aina välillä käy niin, että juuri tekemäsi hankinta tuleekin edullisempana vastaan naapuriliikkeessä. Näitä tilanteita varten Tuohi Mastercard -korttiin on lisätty ainutlaatuinen Hintaturvavakuutus, joka korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen vakuutusehtojen mukaisesti.

Automaattinen ja maksuton lisäominaisuus

Hintaturvan avulla voit tehdä  hankintasi markkinoiden parhaaseen hintaan. Jos löydät Tuohi Mastercard -kortilla ostamasi tuotteen edullisemmin 30 päivän kuluessa ostopäivästäsi, Hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen. Vakuutusehtojen täyttyessä saat hintojen erotuksen hyvityksenä suoraan tilillesi.

Voit saada korvauksen, mikäli olet maksanut ostoksesi kokonaan Tuohi Mastercard -kortilla, tehnyt ostoksen Suomessa sijaitsevassa myymälässä tai suomalaisessa verkkokaupassa ja liität mukaan korvaushakemukseesi tarjouksen, josta halvempi hinta käy ilmi.

Hintaturvavakuutus on automaattinen ja täysin maksuton ominaisuus kaikissa Tuohi Mastercardeissa. Hintaturvavakuutuksen myöntää Tryg. Tutustu vakuutusehtoihin (pdf, 294 KB)Avautuu uuteen ikkunaan.

Hintaturvavakuutussinetti

Jopa 2 000 euroa hyvitystä vuodessa

Tuotekohtainen vähimmäiskorvaus on 20 euroa ja enimmäiskorvaus 500 euroa. Trygin maksama korvauksen enimmäismäärä on 2 000 euroa Tuohi Mastercard -luottokorttia kohden vuodessa.

Hintahyvitys ei koske ammattikäyttöön hankittuja tuotteita, rakenteita tai kiinteitä kalusteita, outlet-tarjouksia, pakettitarjouksia eikä niitä ostoja, jotka olet tehnyt Tuohi Mastercard -kortin myöntämisen yhteydessä kyseisessä myymälässä (mikäli olet hakenut Tuohi Mastercardia kumppanimyymälästä). 

Tuohi Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,6 % ja luottohinta 1 708 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2021) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Tuohi Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Näin haet hintahyvitystä

Mikäli haet Hintaturvavakuutuksen hintahyvitystä, toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti:

  1. Täytä korvaushakemus netissäAvautuu uuteen ikkunaan. Valitse vaihtoehdoista Ilmoita vahinko. Tämän jälkeen valitse Olen yksityisasiakas ja syötä Tuohi Mastercardin korttinumero ja voimassaoloaika. Etene korvaushakemuksen ohjeistuksen mukaan.
  2. Liitä korvaushakemukseen kopio Tuohi Mastercardin laskusta, jossa ostoksesi näkyy, sekä kuitti, josta näkyy ostoksen päivämäärä, laji ja hinta. Liitä mukaan myös tarjous tai mainos, josta huomasit saman tuotteen alemmalla hinnalla. Laskusta ja kuitista tulee käydä ilmi, että olet maksanut ostoksesi kokonaan Tuohi Mastercardilla.
  3. Lähetä korvaushakemus Trygille.
  4. Mikäli et saa liitettyä sähköiselle korvaushakemukselle tarvittavia liitteitä, lähetä korvaushakemus silti sähköisesti ilman liitteitä ja lähetä liitteet Trygille postitse osoitteeseen Moderna Fösäkringar (Tryg Forsikringer A/S) FE 371, 106 56 Stockholm, Sweden. Kuoreen merkintä "Nordea Cards". 
  5. Lisätietoja: Tryg, Sveavägen 167, 11346 Tukholma, Ruotsi, puh. +358 800 935 55, info@tryg.fi, ma–pe klo 8–16.

Esimerkkejä Hintaturvavakuutuksen hintahyvityksestä


tuohi-web-640x360-maksutapa

Puhelin ostopaikassa A 480 €
Puhelin ostopaikassa B 370 €

Erotus 110 €

Mahdollisuus 110 € hintahyvitykseen vakuutusehtojen täyttyessä.


tuohi-web-640x360-tarpeelliset-hankinnat

Pesukone ostopaikassa A 1 400 €
Pesukone ostopaikassa B 1 200 €

Erotus 200 €

Mahdollisuus 200 € hintahyvitykseen vakuutusehtojen täyttyessä.

Hintaturvavakuutuksen myöntää Tryg.