Korttia voi käyttää verkossa ostamiseen kunhan huolehdit turvallisuudesta

Viisasti verkossa

Verkkomaksamisen yleistyttyä haluamme varmistaa, että voit maksaa kortillasi turvallisesti Internetissä. Verkko-ostokset onnistuvat Mastercard-kortilla kun sallit korttisi Internet-käytön.

 Verkkomaksamisen turvallisuutta lisäävässä palvelussa verkko-ostoksesi vahvistetaan joko matkapuhelimeesi toimitettavalla kertakäyttöisellä salasanalla tai Nordean pankkitunnuksilla.

Kertakäyttöisen salasanan käyttäminen oston vahvistamiseen koskee asiakkaita, joilla on käytössään Stockmann Mastercard, Finnair Plus Mastercard, TUOHI Mastercard tai Liiga Mastercard, ja joilla ei ole Nordean verkkopankkitunnuksia. 

Mastercard Secure Code

Mastercard SecureCode

Mastercard SecureCode on Internet-maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Tunnistat palveluun liittyneen kauppiaan verkkokaupan sivulta löytyvästä Mastercard SecureCode -tunnuksesta.

Palvelun ansiosta voit tehdä ostoksia Mastercard-kortillasi turvallisesti kaikissa suomalaisissa ja ulkomaisissa verkkokaupoissa, joiden sivuilla on Mastercard SecureCode -tunnus. Ostohetkellä maksutapahtuman molempien osapuolten, sekä ostajan että kauppiaan, tiedot vahvistetaan. 

Verkkokäytön salliminen
Korttioston vahvistaminen
Verkkouhkapelaamisen esto
Usein kysyttyä