Luottokortin lopetus ja luottorajan alentaminen

On ihan ok luopua tarpeettomasta luottokortista

Mietitkö luoton lopetusta tai luottorajan alentamista?

Onko sinulla luottokortti mutta kortin käyttäminen mietityttää? Tiesithän että kortin luottorajaa on mahdollista alentaa? Täältä voit tarkistaa esim. TUOHI Mastercard -luottosiAvautuu uuteen ikkunaan pienimmän mahdollisen luottorajan. Voit pyytää luottorajan alentamista lähettämällä viestin Nordea OmapostinAvautuu uuteen ikkunaan kautta (ilmoita viestissä luottotilisi- tai korttisi-numero sekä pyytämäsi uusi luottoraja). Asiakaspalvelumme neuvoo sinua kortin käyttöön ja kuluihin liittyvissä asioissa mielellään. Jos kuitenkin tulet siihen tulokseen, että käytössäsi oleva luottokortti ei olekaan sinua varten, voit milloin tahansa lopettaa luottotilisi. Mahdollisen luottotilillä olevan velan voit maksaa pois sovituissa erissä luottotilin ehtojen mukaisesti.  

Huomioithan, että kortin leikkaaminen ei lopeta luottotiliäsi. Luottotilin lopettamiseen tarvitsemme sinulta kirjallisen ilmoituksen, le tarkemmat ohjeet alta.

Voit lopettaa luottotilisi jommallakummalla seuraavista tavoista:

  1. Lopetusilmoitus sähköisen kanavan kautta. Kirjaudu Omapostiin, OmaLuotto-palveluun tai Nordean verkkopankkiin ja lähetä sieltä viesti asiakaspalveluumme. Kerro viestissä, minkä luottotilin haluat lopettaa, luottotilin numero, henkilötunnuksesi sekä nimesi. 
  2. Lopetusilmoitus paperisella lomakkeella. Tulosta Luottotilin irtisanomisilmoitus (PDF). Täytä se huolellisesti. Lähetä täytetty lomake ja kahtia leikattu luottokorttisi Nordea Rahoituksen asiakaspalveluun, lomakkeessa olevaan osoitteeseen. Mikäli et pysty tulostamaan lomaketta, soita asiakaspalveluumme, niin postitamme sen sinulle.

Luottotilin irtisanomisilmoitus (pdf, 11 KB)Avautuu uuteen ikkunaan