OmaLuotto-palvelussa voit siirtää rahaa tilillesi ja hoitaa Joustorahoitukseen liittyviä asioita helposti ja turvallisesti.

Kaikki yhdessä osoitteessa - Joustorahoitus-asiakkaana sinulla on käytössäsi Nordea Rahoituksen uusi OmaLuotto-palvelu, jossa hoidat niin rahansiirrot kuin eräpäivän muutokset juuri silloin kun se sinulle sopii.

Nordea Rahoituksen OmaLuotto-palvelu on aina auki

Joustorahoitus-asiakkaana sinulla on käytössäsi Nordea Rahoituksen uusi OmaLuotto-palvelu, jossa hoidat missä ja milloin vain Joustorahoitukseen liittyviä asioita ja teet vaikka rahansiirron luotolta omalle pankkitilillesi. OmaLuotto-palvelua käytät vaivattomasti myös älypuhelimellasi tai tabletillasi.

OmaLuotto-palveluun kirjaudut oman pankkisi tunnuksilla. Palvelun käytöstä ei veloiteta kuluja. Osasta palvelussa tehtävistä toimenpiteistä veloitettavat kulut näet tuotesivuilta. Tuotesivuille pääset viereisestä taulukosta klikkaamalla tuotteen nimeä. 

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun tulee lukea ja hyväksyä palvelun käyttöehdot, jonka jälkeen palvelu on aina käytössäsi kun sitä tarvitset, myös mobiilissa.

Mikäli sinulla on Nordea Rahoituksen korttiluotto, näet myös korttiluottosi tiedot OmaLuotto-palvelussa.  

OmaLuotto-palvelussa hoidat Joustorahoituksen asioita 24/7

OmaLuotto-palvelussa teet mm. rahansiirron luottotililtä pankkitilille, muutat laskun eräpäivää tai otat käyttöösi lyhennysvapaita kuukausia. Tutustu OmaLuoton toimintoihin tarkemmin alta ja ota OmaLuotto käyttöön samantien.

Luotolta rahaa omalle pankkitilille

Voit halutessasi siirtää rahaa Joustorahoitukselta omalle pankkitilillesi tekemällä rahansiirron.  Rahansiirrolla siirtämäsi summa on pankkilitililläsi käytössäsi muutaman päivän kuluessa riippuen siitä, missä pankissa sinulla on tili. 

Rahansiirrosta veloitamme hinnaston mukaisen kulun ja korkoa siirtopäivästä lukien. Siirtämäsi summa voi olla mitä vain luottosi käyttövaran puitteissa. 

Tarvetta vaihtaa laskun eräpäivää 

Mikäli laskusi eräpäivä ei olekaan sinulle sopiva, voit vaihtaa sen haluamaksesi tekemällä eräpäivän muutoksen. Huomioithan, että muutos astuu voimaan vasta seuraavasta laskutuksesta. Eräpäivän muutoksesta ei veloiteta kulua. Eräpäivää pääset vaihtamaan kohdasta "Luottotilin asetukset".   

Voit tarvittaessa pitää lyhennyksistä vapaata 

Välillä voi olla tarvetta pitää luoton lyhennyksestä vapaata. Lyhennysvapaita kuukausia voit pitää vuodessa kaksi. Lyhennysvapaan kuukauden aikana sinun ei tarvitse maksaa laskua. Lyhennysvapaan kuukauden pitäminen ei myöskään kasvata seuraavan kuukauden laskun summaa. Huomioithan kuitenkin, että lyhennysvapaan kuukauden korot ja kulut lisätään luoton saldoon joten alkuperäinen luottoaikasi pitenee. 

Voit myös muuttaa valitsemiasi lyhennysvapaita kuukausia oman tarpeesi mukaan. Lyhennysvapaat kuukaudet otat käyttöön, poistat tai vaihdat palvelussa kohdasta "Lyhennysvapaa kuukausi". Huomioithan, että lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä kuukausia. Lyhennysvapaan kuukauden käyttöönotosta ei veloiteta kulua.

Näin otat palvelun käyttöön

Näin otat OmaLuotto-palvelun käyttöön

OmaLuotto-palvelun käyttöönotto on maksutonta ja saat sen käyttöösi muutamassa sekunnissa. Kirjaudu OmaLuotto-palveluun ylälaidan painikkeen kautta. Ensimmäisellä kirjautumiskerraalla sinun tulee vain hyväksyä palvelun käyttöehdot ja voit heti aloittaa palvelun käytön.  

Toimi näin:

  1. Klikkaa yllä olevaa painiketta "Kirjaudu OmaLuotto-palveluun".
  2. Tunnistaudu oman pankkisi tunnuksilla.
  3. Hyväksy palvelun käyttöehdot.
  4. Palvelu on käytössäsi saman tien.
Palvelun toiminnot
Käyttöehdot