OmaLuotto-palvelussa hoidat helposti ja turvallisesti Joustorahoituksen ja korttiluottosi asioita juuri silloin kun sinulle sopii

Joustorahoitus ja korttiluotto -asiakkaana sinulla on käytössäsi Nordea Rahoituksen uusi OmaLuotto-palvelu, jossa mm. siirrät rahaa tilillesi ja vaihdat eräpäivää.

Nordea Rahoituksen OmaLuotto-palvelu on aina auki.

Joustorahoitus ja korttiluotto -asiakkaana sinulla on käytössäsi Nordea Rahoituksen uusi OmaLuotto-palvelu, jossa hoidat missä ja milloin vain Joustorahoitukseen ja korttiluottoosi liittyviä asioita, teet vaikka rahansiirron luotolta omalle pankkitilillesi, otat lyhennysvapaan kuukauden käyttöösi ja muutat luoton lyhennyserää. OmaLuotto-palvelua käytät vaivattomasti myös älypuhelimellasi tai tabletillasi.

OmaLuotto-palveluun kirjaudut oman pankkisi tunnuksilla. Palvelun käytöstä ei veloiteta kuluja. Osasta palvelussa tehtävistä toimenpiteistä veloitettavat kulut näet tuotesivuilta. Tuotesivuille pääset viereisestä taulukosta klikkaamalla tuotteen nimeä. 

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun tulee lukea ja hyväksyä palvelun käyttöehdot, jonka jälkeen palvelu on aina käytössäsi kun sitä tarvitset, myös mobiilissa.

Mikäli sinulla on Nordea Rahoituksen korttiluotto (Stockmann Mastercard, Finnair Plus Mastercard, TUOHI Mastercard tai Käyttöluotto), olet varmaankin käyttänyt ePalvelua korttiluoton asioiden hoitoon. ePalvelu tullaan sulkemaan kesän alussa ja jatkossa hoidat Mastercard-korttisi ja Käyttöluoton asioita uudessa OmaLuotossa. Niinpä voit jo nyt testata OmaLuottoa Mastercard-korttiisi tai Käyttöluottoon liittyvän asian hoitoon, esim. rahansiirtoon, lyhennysvapaan valintaan tai lyhennysprosentin muuttamiseen.  

Anna meille myös palautetta miten palvelu toimii sinun tarpeisiisi, kehitämme OmaLuottoa ja tuomme sinne vaiheittain uusia toimintoja, kaikki antamasi palaute on meille tärkeää. Tästä pääset antamaan palautettaAvautuu uuteen ikkunaan.

OmaLuotto-palvelussa olevat luotot sekä hinnastot:

Mastercard-kortin asioiden hoitoon tarkoitettu ePalvelu tullaan sulkemaan kesän alussa. Jatkossa voit hoitaa Mastercard-korttisi asioita uudessa OmaLuotossa. Voit jo nyt testata OmaLuottoa Mastercard-korttiisi liittyvän asian hoitoon, esim. rahansiirtoon, lyhennysvapaan valintaan tai lyhennysprosentin muuttamiseen.  

Anna meille myös palautetta miten palvelu toimii sinun tarpeisiisi, kehitämme OmaLuottoa ja tuomme sinne vaiheittain uusia toimintoja, kaikki antamasi palaute on meille tärkeää. 

OmaLuotto-palvelussa hoidat Joustorahoituksen ja korttiluottosi asioita 24/7

OmaLuotto-palvelussa teet mm. rahansiirron luottotililtä pankkitilille, muutat laskun eräpäivää tai otat käyttöösi lyhennysvapaita kuukausia. Tutustu OmaLuoton toimintoihin tarkemmin alta ja ota OmaLuotto käyttöön samantien.

Luotolta rahaa omalle pankkitilille

Voit halutessasi siirtää rahaa Joustorahoitukselta tai korttiluotolta omalle pankkitilillesi tekemällä rahansiirron.  Rahansiirrolla siirtämäsi summa on pankkitililläsi käytössäsi muutaman päivän kuluessa riippuen siitä, missä pankissa sinulla on tili. 

Rahansiirrosta veloitamme hinnaston mukaiset kulut. Siirtämäsi summa voi olla mitä vain luottosi käyttövaran puitteissa. 

Tarvetta vaihtaa laskun eräpäivää 

Mikäli laskusi eräpäivä ei olekaan sinulle sopiva, voit vaihtaa sen haluamaksesi tekemällä eräpäivän muutoksen. Huomioithan, että muutos astuu voimaan vasta seuraavasta laskutuksesta. Eräpäivän muutoksesta ei veloiteta kulua. Eräpäivää pääset vaihtamaan kohdasta "Luottotilin asetukset".   

Voit tarvittaessa pitää lyhennyksistä vapaata 

Välillä voi olla tarvetta pitää luoton lyhennyksestä vapaata. Lyhennysvapaita kuukausia voit pitää vuodessa kaksi. Lyhennysvapaan kuukauden aikana sinun ei tarvitse maksaa laskua. Lyhennysvapaan kuukauden pitäminen ei myöskään kasvata seuraavan kuukauden laskun summaa. Huomioithan kuitenkin, että lyhennysvapaan kuukauden korot ja kulut lisätään luoton saldoon joten alkuperäinen luottoaikasi pitenee. 

Tasaeräostojen takaisinmaksuaikana ei voi käyttää lyhennysvapaita kuukausia. Mikäli haluat tasaeräkampanjasta huolimatta pitää lyhennysvapaan kuukauden, muuttuu tasaeräosto korolliseksi luottoehtojen mukaisesti.

Voit myös muuttaa valitsemiasi lyhennysvapaita kuukausia oman tarpeesi mukaan. Lyhennysvapaat kuukaudet otat käyttöön, poistat tai vaihdat palvelussa kohdasta "Lyhennysvapaa kuukausi". Huomioithan, että lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä kuukausia. Lyhennysvapaan kuukauden käyttöönotosta ei veloiteta kulua.

Suosittelemme käyttäämään OmaLuottoa Chrome-selaimella parhaan käyttäjäkokemuksen saamiseksi. 

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Korttiluottoihin liittyvät asiat hoidat toistaiseksi myös ePalvelussa

Mikäli sinulla on Stockmann Mastercard, Finnair Plus Mastercard tai TUOHI Mastercard, olet varmaankin käyttänyt luottoosi liittyvien asioiden hoitoon ePalvelua.

OmaLuotto tulee korvaamaan kesän 2020 aikana ePalvelun, jolloin myös korttiluottoihin liittyvät asiat hoidat helposti Nordea Rahoituksen OmaLuotto-palvelussa (mm. rahansiirrot luotolta pankkitilille, valitset lyhennysvapaat kuukaudet, muutat laskusi eräpäivää).  Osa toiminnoista on maksullisia ja kulut veloitetaan tuotekohtaisen voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Voit jo nyt halutessasi kokeilla OmaLuottoa ja käyttää samanaikaisesti vielä ePalvelua. OmaLuotto-palvelun käyttöönotto on maksutonta.

Näin otat palvelun käyttöön

Näin otat OmaLuotto-palvelun käyttöön

OmaLuotto-palvelun käyttöönotto on maksutonta ja saat sen käyttöösi muutamassa sekunnissa. Kirjaudu OmaLuotto-palveluun ylälaidan painikkeen kautta. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun tulee vain hyväksyä palvelun käyttöehdot ja voit heti aloittaa palvelun käytön.  

Toimi näin:

  1. Klikkaa yllä olevaa painiketta "Kirjaudu OmaLuotto-palveluun".
  2. Tunnistaudu oman pankkisi tunnuksilla.
  3. Hyväksy palvelun käyttöehdot.
  4. Palvelu on käytössäsi saman tien.
Palvelun toiminnot
Käyttöehdot