Stockmann Mastercard

Apple Payn ja Google Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi kaupoissa helposti älypuhelimellasi. Ota Apple Pay tai Google Pay käyttöösi ensimmäisten joukossa ja liitä se Stockmann Mastercard -korttiisi. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa!

Apple Pay ja Google Pay – lompakko puhelimessasi 

Apple Pay tai Google Pay ovat helppo ja nopea tapa maksaa ostokset kaupassa, verkossa ja eri sovelluksissa. Ne toimivat lähimaksun tavoin, mutta ilman ylärajaa luoton käyttövaran puitteissa. Stockmannin kanta-asiakasedut saat, kun käytät ensin kanta-asiakaskorttiasi maksupäätteessä Stockmann-tavarataloissa.

Maksusovellukset otat helposti käyttöösi Nordea Walletissa oman pankkisi pankkitunnuksilla

Lue lisää Apple PaystaAvautuu uuteen ikkunaanGoogle PaystaAvautuu uuteen ikkunaan, Nordea WalletistaAvautuu uuteen ikkunaan

Tuplavauhdilla seuraavalle etutasolle

Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella Stockmannilla ja Stockmannin verkkokaupassa tehdyt ostot kerryttävät ostokertymää kaksinkertaisena. Esimerkiksi, jos asiakas ostaa Stockmannilta Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella 100 euron arvosta, ostokertymään lasketaan 200 euroa. 

Ostokertymää kerryttävät myös ostokset Stockmannin ulkopuolella, mikäli ostos on maksettu Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella. Esimerkiksi, jos asiakas käyttää Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuutta 100 euron ostoksiin muualla kuin Stockmannilla, ostokertymään lasketaan 100 euroa.

Stockmann Mastercard -kortin debit-puolella Stockmannilla ja Stockmannin verkkokaupassa tehdyt ostot kerryttävät ostokertymää perusvauhtia. Esimerkiksi, jos asiakas ostaa Stockmannilta Stockmann Mastercard -kortin debit-ominaisuudella 100 euron arvosta, ostokertymään lasketaan 100 euroa.

Stockmannin ulkopuolella Stockmann Mastercard –kortin debit-puolella tehdyt ostokset eivät kerrytä ostokertymää.

Luettelo yhteistyökumppaneista, joissa tehdyt ostot kartuttavat ostokertymää myös Stockmann-käteiskortilla ja Stockmann Mastercard -kortin debit-puolella maksettaessaAvautuu uuteen ikkunaan

Stockmann Mastercard on todellinen täyden palvelun kortti. Kanta-asiakasetujen lisäksi saat maksuaika- ja luottokortin, joka käy maksuvälineenä lähes kaikkialla.

Maksutapaetua. Heti.  

Maksutapaetua saat joka ostoksellasi, maksoit sitten kortin debit- tai credit-ominaisuudella.

Etu myönnetään kassalla maksaessasi ostojen loppusummasta, ja se näkyy heti ostokuitilla. Etu ei koske Stockmann-verkkokauppaa eikä tavaratalojen yhteydessä toimivia shop-in-shop-myymälöitä, poikkeuksena kultasepänliike Lindroos. Etua ei myönnetä alkoholi- ja tupakkatuotteista, Stockmann-lahjakorteista, lipunmyynnistä, Western Union -rahanvälityksestä eikä rahapeleistä. Etu on voimassa toistaiseksi.

Stockmann Mastercard -kortteihin PIN-luku veloituksetta 31.12.2019 asti

Mikäli olet kadottanut tai unohtanut Stockmann Mastercard -korttisi PIN-tunnusluvun, voit nyt tilata uuden veloituksetta. 

Uuden tunnusluvun voit tilata esim. Nordean verkkopankista, ePalvelusta tai soittamalla Stockmann Mastercard -asiakaspalveluun 

Edullinen Stockmann Mastercard

 • Ei avaus-, tai vuosimaksua.
 • Maksat vain luoton käytöstä - et kortin käytöstä.
 • Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 20,6 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (11/2018) + 10 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 3,50 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 500 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Tilinhoitomaksu 3,50 euroa/kk, kun haluat maksaa laskun useammassa erässä.

Joustava Stockmann Mastercard

 • Laajimmin hyväksytty maksuaika- ja luottokortti. Käytössäsi on yli 35 miljoonaa ostopaikkaa ja miljoona automaattia eri puolilla maailmaa.
 • Maksa turvallisesti internetissä.
 • Voit nostaa rahaa automaatilta ja siirtää luotolta rahaa pankkitilillesi.
 • Rajattomasti rinnakkaiskortteja.

Monipuolinen Stockmann Mastercard

 • Valitset itse takaisinmaksuprosentin (vähintään 3 %) ja eräpäivän (1.-31.päivä).
 • Saat kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa (ei peräkkäiset kuukaudet).
 • Monipuoliset verkkopalvelut. Voit tarkistaa verkkopalvelun avulla luottosi tapahtumat ja saldon, muokata luoton ominaisuuksia sekä hakea korotusta luottorajaasi. 
 • Verkkotunnuksilla käytettävistä palveluista veloitetaan maksut kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti.
 • Stockmann Mastercard -kortin saat käyttöösi oletpa minkä pankin asiakas tahansa.
 • Jos sinulla on tili Nordeassa, voit liittää korttiin debit-ominaisuuden, jota käyttäessäsi maksutapahtumat veloitetaan aina suoraan pankkitililtäsi.