Stockmann Mastercard

Hyödy Stockmannin kanta-asiakaseduista ja -tarjouksista joka kuukausi keskittämällä kaikki ostokset Stockmann Mastercard -kortille.

Tuplavauhdilla seuraavalle etutasolle

Stockmann Mastercard on todellinen täyden palvelun kortti. Kanta-asiakasetujen lisäksi saat maksuaika- ja luottokortin, joka käy maksuvälineenä lähes kaikkialla.

Ostokset Stockmannilla ja Stockmannin verkkokaupassa kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella tehdyt ostot kerryttävät ostokertymääsi kaksinkertaisena. Esimerkiksi kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella tehty 100 euron ostos lasketaan ostokertymääsi 200 euron arvoisena.  

Stockmannin ulkopuolella kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella tehdyt ostot kerryttävät ostokertymääsi myös. Esimerkiksi kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuutta tehty 100 euron ostos lasketaan ostokertymääsi 100 euron arvoisena.

Stockmannilla ja Stockmannin verkkokaupassa kortin debit-puolella tehdyt ostot kerryttävät ostokertymää perusvauhtia. Esimerkiksi, jos ostat kortin debit-ominaisuudella 100 euron arvosta, ostokertymääsi lasketaan 100 euroa.

Stockmannin ulkopuolella kortin debit-puolella tehdyt ostokset eivät kerrytä ostokertymää.

Luettelo yhteistyökumppaneista, joissa tehdyt ostot kartuttavat ostokertymää myös Stockmann-käteiskortilla ja Stockmann Mastercard -kortin debit-puolella maksettaessaAvautuu uuteen ikkunaan

Maksutapaetua. Heti.  

Maksutapaetua saat joka ostoksellasi, maksoit sitten kortin debit- tai credit-ominaisuudella.

Etu myönnetään kassalla ostojen loppusummasta, ja se näkyy heti ostokuitilla. Etu ei koske Stockmann-verkkokauppaa eikä tavaratalojen yhteydessä toimivia shop-in-shop-myymälöitä, poikkeuksena kultasepänliike Lindroos. Etua ei myönnetä alkoholi- ja tupakkatuotteista, Stockmann-lahjakorteista, lipunmyynnistä, Western Union -rahanvälityksestä eikä rahapeleistä. Etu on voimassa toistaiseksi.

Maksa puhelimellasi

Apple Payn ja Google Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi kaupoissa helposti puhelimellasi. Ne toimivat lähimaksun tavoin, mutta ilman ylärajaa luottosi käyttövaran puitteissa. Liitä Stockmann Mastercard -korttiisi Apple Pay tai Google Pay -maksusovellus jo tänään. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. 

Stockmannin kanta-asiakasedut saat, kun käytät ensin kanta-asiakaskorttiasi maksupäätteessä Stockmann-tavarataloissa.

Apple Pay ja Google Pay käyttöönoton voit tehdä oman pankkisi pankkitunnuksillasi Nordea Wallet -sovelluksessa. 

Nordea Walletin voit ottaa käyttöösi Nordean, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin, OmaSp:n, Osuuspankin tai Ålandsbankenin tunnuksilla  

Monipuolinen ja joustava

Joustava

 • Laajimmin hyväksytty maksuaika- ja luottokortti. Käytössäsi on yli 35 miljoonaa ostopaikkaa ja miljoona automaattia eri puolilla maailmaa.
 • Maksa turvallisesti internetissä.
 • Voit nostaa rahaa automaatilta ja siirtää luotolta rahaa pankkitilillesi.
 • Rajattomasti rinnakkaiskortteja.

Monipuolinen

 • Valitset itse takaisinmaksuprosentin (vähintään 3 %) ja eräpäivän (1.-31.päivä).
 • Saat kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa (ei peräkkäiset kuukaudet).
 • Monipuoliset verkkopalvelut. Voit tarkistaa verkkopalvelun avulla luottosi tapahtumat ja saldon, muokata luoton ominaisuuksia sekä hakea korotusta luottorajaasi. 
 • Verkkotunnuksilla käytettävistä palveluista veloitetaan maksut kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti.
 • Korttia voit hakea minkä pankin asiakkaana tahansa omilla pankkitunnuksillasi. 
 • Jos sinulla on tili Nordeassa, voit liittää korttiin debit-ominaisuuden, jota käyttäessäsi maksutapahtumat veloitetaan aina suoraan pankkitililtäsi.

Edullinen

 • Ei avaus-, tai vuosimaksua.
 • Maksat vain luoton käytöstä - et kortin käytöstä.
 • Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 20,6 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (4/2019) + 10 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 3,50 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 500 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.  

Tilinhoitomaksu 3,50 euroa/kk, kun haluat maksaa laskun useammassa erässä.

PIN-luku veloituksetta 31.12.2019 asti

Mikäli olet kadottanut tai unohtanut Stockmann Mastercard -korttisi PIN-tunnusluvun, voit nyt tilata uuden veloituksetta. 

Uuden tunnusluvun voit tilata esim. Nordean verkkopankista, ePalvelusta tai soittamalla Stockmann Mastercard -asiakaspalveluun