OmaLuotto-palvelussa hoidat helposti ja turvallisesti luottosi asioita juuri silloin kun sinulle sopii

Joustorahoitus ja korttiluotto -asiakkaana sinulla on käytössäsi Nordea Rahoituksen uusi OmaLuotto-palvelu, jossa mm. siirrät rahaa tilillesi ja vaihdat eräpäivää.

Nordea Rahoituksen uusi itsepalvelu OmaLuotto on aina auki.

Joustorahoitus ja luottokortti -asiakkaana sinulla on käytössäsi Nordea Rahoituksen uusi OmaLuotto-palvelu, jossa hoidat missä ja milloin vain Joustorahoitukseen ja luottokorttisi liittyviä asioita, teet vaikka rahansiirron luotolta omalle pankkitilillesi, otat lyhennysvapaan kuukauden käyttöösi ja muutat luoton lyhennyserää. OmaLuotto-palvelua käytät vaivattomasti myös älypuhelimellasi tai tabletillasi.

OmaLuotto-palveluun kirjaudut oman pankkisi tunnuksilla. Palvelun käytöstä ei veloiteta kuluja. Osasta palvelussa tehtävistä toimenpiteistä veloitettavat kulut näet tuotesivuilta.  

HUOM! Joillakin asiakkaillamme on ollut ongelmia OmaLuotto-palveluun kirjautumisessa. Käytäthän mahdollisuuksien mukaan Google Chrome selainta, ja yritäthän kirjautumista tarvittaessa uudelleen. Häiriö on tiedossa ja sitä korjataan parhaillaan. Pahoittelemme häiriöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun tulee lukea ja hyväksyä palvelun käyttöehdot, jonka jälkeen palvelu on aina käytössäsi kun sitä tarvitset, myös mobiilissa. 

OmaLuotto-palvelussa voit mm.:

  • tarkistaa luottosi tilanteen
  • vaihtaa helposti luottosi lyhennysprosenttia, joka määrittää luottosi kuukausierän
  • siirtää rahaa luotolta pankkitilillesi
  • vaihtaa eräpäivää. 

OmaLuotto-palvelu korvaa ePalvelun

Mikäli sinulla on Nordea Rahoituksen korttiluotto (Stockmann Mastercard, Finnair Plus Mastercard, TUOHI Mastercard tai Käyttöluotto), olet varmaankin käyttänyt ePalvelua korttiluoton asioiden hoitoon. ePalvelu suljetaan 26.6.2020 ja näin ollen sinun kannattaa siirtyä samantien OmaLuotto-palvelun käyttäjäksi. 

Jos jostain syystä et pääse OmaLuottoon voit vielä 26.6. asti kirjautua ePalveluun tästä. Avautuu uuteen ikkunaan

OmaLuotto-palvelussa hoidat Joustorahoituksen ja korttiluottosi asioita 24/7

OmaLuotto-palvelussa teet mm. rahansiirron luottotililtä pankkitilille, muutat laskun eräpäivää tai otat käyttöösi lyhennysvapaita kuukausia. Tutustu OmaLuoton toimintoihin tarkemmin alta ja ota OmaLuotto käyttöön samantien.

Luotolta rahaa omalle pankkitilille

Voit halutessasi siirtää rahaa Joustorahoitukselta tai korttiluotolta omalle pankkitilillesi tekemällä rahansiirron.  Rahansiirrolla siirtämäsi summa on pankkitililläsi käytössäsi muutaman päivän kuluessa riippuen siitä, missä pankissa sinulla on tili. Tällä hetkellä rahansiirroissa on viivettä joten tee siirtopyyntö riittävän ajoissa. 

Rahansiirrosta veloitamme hinnaston mukaiset kulut. Siirtämäsi summa voi olla mitä vain luottosi käyttövaran puitteissa. 

Tarvetta vaihtaa laskun eräpäivää 

Mikäli laskusi eräpäivä ei olekaan sinulle sopiva, voit vaihtaa sen haluamaksesi tekemällä eräpäivän muutoksen. Huomioithan, että muutos astuu voimaan vasta seuraavasta laskutuksesta. Eräpäivän muutoksesta ei veloiteta kulua. Eräpäivää pääset vaihtamaan kohdasta "Luottotilin asetukset".   

Voit tarvittaessa pitää lyhennyksistä vapaata 

Välillä voi olla tarvetta pitää luoton lyhennyksestä vapaata. Lyhennysvapaita kuukausia voit pitää vuodessa kaksi. Lyhennysvapaan kuukauden aikana sinun ei tarvitse maksaa laskua. Lyhennysvapaan kuukauden pitäminen ei myöskään kasvata seuraavan kuukauden laskun summaa. Huomioithan kuitenkin, että lyhennysvapaan kuukauden korot ja kulut lisätään luoton saldoon joten alkuperäinen luottoaikasi pitenee. 

Tasaeräostojen takaisinmaksuaikana ei voi käyttää lyhennysvapaita kuukausia. Mikäli haluat tasaeräkampanjasta huolimatta pitää lyhennysvapaan kuukauden, muuttuu tasaeräosto korolliseksi luottoehtojen mukaisesti.

Voit myös muuttaa valitsemiasi lyhennysvapaita kuukausia oman tarpeesi mukaan. Lyhennysvapaat kuukaudet otat käyttöön, poistat tai vaihdat palvelussa kohdasta "Lyhennysvapaa kuukausi". Huomioithan, että lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä kuukausia. Lyhennysvapaan kuukauden käyttöönotosta ei veloiteta kulua.

Suosittelemme käyttämään OmaLuottoa Chrome-selaimella parhaan käyttäjäkokemuksen saamiseksi. 

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Näin otat palvelun käyttöön

Näin otat OmaLuotto-palvelun käyttöön

OmaLuotto-palvelun käyttöönotto on maksutonta ja saat sen käyttöösi muutamassa sekunnissa. Kirjaudu OmaLuotto-palveluun ylälaidan painikkeen kautta. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun tulee vain hyväksyä palvelun käyttöehdot ja voit heti aloittaa palvelun käytön.  

Toimi näin:

  1. Klikkaa yllä olevaa painiketta "Kirjaudu OmaLuotto-palveluun".
  2. Tunnistaudu oman pankkisi tunnuksilla.
  3. Hyväksy palvelun käyttöehdot.
  4. Palvelu on käytössäsi saman tien.
Palvelun toiminnot
Käyttöehdot