OmaLuotto-palvelussa hoidat helposti ja turvallisesti luottosi asioita

Joustorahoitus- ja luottokorttiasiakkaana käytössäsi on Nordea Rahoituksen OmaLuotto-palvelu. Siellä voit muun muassa siirtää rahaa tilillesi, vaihtaa eräpäivää, ottaa lyhennysvapaan kuukauden tai muuttaa luoton lyhennyserää.

Nordea Rahoituksen OmaLuotto on aina auki

Käytät sitä vaivattomasti myös älypuhelimellasi tai tabletillasi. Tutustu palvelun ominaisuuksiin ja ota OmaLuotto käyttöösi saman tien. Omaluotto-palvelussa olevat tuotteet ja tuotteiden tiedot sekä hinnastot näet alla olevan linkin kautta tuotesivulta.

Nordean Omaposti on sinun digitaalinen postilaatikko
Omaposti on turvallinen kanava viestiä kanssamme ja vastaanottaa sekä allekirjoittaa dokumentteja. Omapostia käytät oman pankkisi tunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
Kirjaudu Nordean OmapostiinAvautuu uuteen ikkunaan

OmaLuotto-palvelussa käyttökatko

OmaLuotto-palvelussa käyttökatko perjantaina 4.12.2020 klo 22.00 alkaen

OmaLuotto-palvelussa on käyttökatko perjantaina 4.12. Katko alkaa kello 22.00 ja sen arvioitu päättymisaika on lauantaiaamuna kello 9.00. Katkon aikana OmaLuotto-palvelu ei ole käytettävissä

Käyttökatkon aikana palveluun tehdään teknisiä ja tarpeellisia ylläpitotoimia. Pahoittelemme katkon aiheuttamaa häiriötä. 

Tutustu Omaluotto-palveluun kätevän esitteen kautta (pdf, 824KB) Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Rahoituksen OmaLuotto-palvelussa hoidat helposti ja turvallisesti kaikki luottoosi liittyvät asiat kun sinulle parhaiten sopii. Voit esimerkiksi siirtää rahaa luotolta tilillesi ja muuttaa laskusi eräpäivää. Palvelu on itsessään maksuton, mutta osa sen toiminnoista on maksullisia.

Tutustu OmaLuotto-palveluun Avautuu uuteen ikkunaan

OmaLuotto korvaa ePalvelun Avautuu uuteen ikkunaan

Mikäli sinulla on Nordea Rahoituksen korttiluotto (Stockmann Mastercard, Finnair Plus Mastercard, TUOHI Mastercard tai Käyttöluotto), olet varmaankin käyttänyt aiemmin ePalvelua korttiluoton asioiden hoitoon. ePalvelu on suljettu ja jatkossa hoidat luottoosi liittyvät asiat OmaLuotto-palvelussa. Nordean verkkopankkiasiakkaana käytössäsi on uudistunut verkko- ja mobiilipankki.

Siirry Nordean sivuille Avautuu uuteen ikkunaan

Yleisimmät palvelut

Kirjaudu palveluun oman pankkisi tunnuksilla. Palvelun käytöstä ei veloiteta kuluja. Osasta palvelussa tehtävistä toimenpiteistä veloitettavat kulut näet tuotesivuilta. Suosittelemme palvelun käyttöön Google Chrome -selainta.

Tarkista luottosi tilanne

Näet viimeisimmät 200 tai kahden kuukauden ajalta olevat tapahtumat, esim. luotolle tekemäsi ostot, rahansiirrot ja suoritukset.

Lue lisää miten tarkistat luottosi tilanteen

Vaihda luottosi lyhennysprosesenttia

Valitsemasi lyhennysprosentti määrittää lyhennyksesi vähimmäiserän, mutta voit aina halutessasi maksaa myös enemmän.

Lue lisää miten vaihdat luottosi lyhennysprosentin

Siirrä rahaa luotolta tilillesi

Voit halutessasi siirtää rahaa luotolta omalle pankkitilillesi tekemällä rahansiirron.

Lue lisää miten siirrät rahaa luotolta tilillesi

Muuta eräpäivää sopivammaksi

Mikäli laskusi eräpäivä ei olekaan sinulle sopiva, voi vaihtaa sen haluamaksesi tekemällä eräpäivän muutoksen.

Lue lisää miten muutat eräpäivää

Katso videolta, kuinka OmaLuotto palvelu toimii

OmaLuotto-palvelussa teet mm. rahansiirron luottotililtä pankkitilille, muutat laskun eräpäivää tai otat käyttöösi lyhennysvapaita kuukausia. Tutustu ja ota käyttöön saman tien.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Mikä on OmaLuotto-palvelu

OmaLuotto-palveluun kirjaudut oman pankkisi tunnuksilla.

Joustorahoitus- ja luottokorttiasiakkaana sinulla on käytössäsi Nordea Rahoituksen uusi OmaLuotto-palvelu, jossa hoidat missä ja milloin vain Joustorahoitukseen ja luottokorttiisi liittyviä asioita, teet vaikka rahansiirron luotolta omalle pankkitilillesi, otat lyhennysvapaan kuukauden käyttöösi ja muutat luoton lyhennyserää. OmaLuotto-palvelua käytät vaivattomasti myös älypuhelimellasi tai tabletillasi. 

OmaLuotto-palveluun kirjaudut oman pankkisi tunnuksilla. Palvelun käyttöönotosta ei veloiteta mitään, mutta osa toiminnoista on maksullisia hinnastojen mukaisesti.

OmaLuotto-palveluun kirjaudut oman pankkisi tunnuksilla

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun tulee lukea ja hyväksyä palvelun käyttöehdot, jonka jälkeen palvelu on aina käytössäsi, kun sitä tarvitset, myös mobiilissa.

Näin otat palvelun käyttöön
Palvelussa olevat luotot ja hinnastot
Siirrä rahaa omalle pankkitilillesi
Muuta luoton kuukausisummaa
Pidä vapaata lyhennyksistä
Vaihda laskun eräpäivää
Selaile luoton tapahtumia
Katso luoton laskuja
Kortin käyttö netissä ja maarajaus
Päivitä omia tietojasi
Luoton lopetus

Osallistu OmaLuoton kehittämiseen ja kerro meille mielipiteesi OmaLuotosta