Stockmann Mastercard älymaksaminen

Puhelimella ja älykellolla maksaminen on jo arkipäivää, nyt maksetaan myös sormuksilla, rannekoruilla tai avaimenperillä.

Tervetuloa tulevaisuuteen - uudet lähimaksutavat

Nyt voit maksaa alle 50 euron ostoksesi vaikka sormuksella tai avaimenperällä, tutustu uusiin lähimaksutapoihin nordea.fi/älymaksaminenAvautuu uuteen ikkunaan ja tuotteisiin nordea.fi/lakstuotteetAvautuu uuteen ikkunaan. Lähimaksuominaisuus on käytössäsi Stockmann Mastercard -kortin credit-ominaisuudella maksaessasi.  

Voit hakea Stockmann Mastercard-luottoa tai luottorajan korotusta, oman pankkisi tunnuksilla yllä olevasta hakemuslinkistä.

Muista kortilla maksaessasi vahva tunnistautuminen

1.1.2021 alkaen kaikkiin yli 30 euron arvoisiin verkko-ostoksiin vaaditaan vahva tunnistautuminen.

Olitpa minkä pankin asiakas tahansa, hoidat tunnistautumisen Stockmann Mastercard -kortilla maksaessasi uudella Nordean Tunnusluvut -sovelluksella.

Jos sinulla ei ole vielä ole Tunnusluvut-sovellusta, tutustu siihen täälläAvautuu uuteen ikkunaan.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

MyStockmann-kanta-asiakasedut

Saat liittymislahjana 50 MyStockmann-pistettä Stockmann Mastercard -luoton avauksen yhteydessä. Jokaisesta Stockmannilla tehdystä ostoksesta saat 1 euro = 1 piste ja maksutapaetua 0,5%, kun maksat ostoksesi Stockmann Mastercard -kortilla. Lisäksi  maksamalla Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- tai luotto-ominaisuudella Stockmannilla tai muualla, saat 5 lisäpistettä/kk.

Lue lisää ja lataa uusi MyStockmann-sovellus puhelimeesi saman tien ja pääset tutustumaan uusiin kanta-asiakkuusetuihisiAvautuu uuteen ikkunaan.

Maksa puhelimella - maksukortti ja kanta-asiakasedut aina mukanasi

Apple Payn ja Google Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi kaupoissa helposti puhelimellasi. Ne toimivat lähimaksun tavoin, mutta ilman ylärajaa luottosi käyttövaran puitteissa. Liitä Stockmann Mastercard -korttiisi Apple Pay tai Google Pay -maksusovellus jo tänään. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. 

Uudesta MyStockmann-sovelluksesta löydät kanta-asiakaskorttisi QR-koodin, joten puhelimella maksaminen ja kanta-asiakasetujen hyödyntäminen Stockmannilla onnistuu nyt entistä helpommin.

Apple Pay ja Google Pay käyttöönoton voit tehdä oman pankkisi pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella Nordea Wallet -sovelluksessa. 

Nordea Walletin voit ottaa käyttöösi Nordean, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin, OmaSp:n, Osuuspankin tai Ålandsbankenin tunnuksilla.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Stockmann Mastercard -kortin ominaisuudet

 • Ei avaus- tai vuosimaksua. 
 • Luoton korko 12,5 %
 • Voit valita kortin luottorajan 1 500–10 000 euron väliltä (tapauskohtaisesti jopa 25 000 euroa).    
 • Luottokortilla maksat ostokset Suomessa ja ulkomailla yli 200 maassa, noin 35 miljoonassa myyntipisteessä. 
 • Jos sinulla on tili Nordeassa, voit valita yhdistelmäkortin (Debit) ja tehdä ostoksia sekä käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi Suomessa ja ulkomailla.

*Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,1 % ja luottohinta 1683 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (03/2021) + 12,5 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 4 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 500 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Saat keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa

Stockmann Mastercard on maksuaika- ja luottokortti, johon voit liittää myös debit-ominaisuuden (Nordean pankkitilin). Kortin luottolimiitti avaa mahdollisuuden suurempiinkin hankintoihin ja tuo joustavuutta yllättäviin tilanteisiin.

 • Laskun saatuasi voit päättää maksatko koko velkasaldon kerralla (maksuaika-ominaisuus), jolloin sinulta ei veloiteta korkoa tai tilinhoitomaksua. Jos haluat maksaa ostosi useammassa kuukausierässä (hyödynnät luotto-ominaisuutta), veloitetaan korko ja tilinhoitomaksu. Tapahtumat ja veloitettavat kulut näet aina laskulta. 
 • Voit valita kaksi lyhennysvapaata kuukautta/vuosi (ei peräkkäiset), lyhennysvapaan kuukauden korko ja mahdolliset muut kulut siirtyvät seuraavalle laskulle. Voit valita/vaihtaa kuukausia OmaLuotto-palvelussaAvautuu uuteen ikkunaan oman pankkisi tunnuksilla tai Nordean verkkopankissaAvautuu uuteen ikkunaan.
 • Päätät itse korttihakemusta täyttäessäsi laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin).
 • Verkkokaupoissa maksat myös turvallisesti kortillasi, varmista että korttisi on aktivoitu verkkokäyttöön esim. OmaLuotto-palvelussa tai Nordean verkkopankissa.
 • Stockmann Mastercard -kortillasi on käytössä lähimaksuominaisuus credit-ominaisuudella maksettaessa. Lähimaksuominaisuudella voit halutessasi maksaa alle 50 euron suuruisia ostoksia ilman tunnusluvun näppäilyä viemällä kortin lähelle maksupäätettä. 
 • Lähimaksuominaisuuden aktivoit käyttöösi, kun teet ensimmäisen oston credit-ominaisuudella ja hyväksyt sen korttisi tunnusluvulla. 
 • Voit liittää luottokorttiin haluamasi määrän rinnakkaiskortteja kaikille 15 vuotta täyttäneille perheenjäsenille.
 • Voit seurata luottokorttitapahtumiasi kätevästi  Nordean verkkopankissa tai muun pankin asiakkaana OmaLuotto-palvelussa ja Nordea Walletissa. 
 • OmaLuotto-palvelussa näet korttisi käyttövaran ja voit siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi. Voit myös rajoittaa korttisi maantieteellistä käyttöaluetta sekä kortin käyttöä internetissä. 
 • Voit itse valita kortillesi haluamasi tunnusluvun OmaLuotto-palvelussa tai Nordean verkkopankissa.
 • Korttiin liittyvät kustannukset näet tämän sivun alaosasta kohdasta Hinnasto. 

Kortin maarajauksesta päätät itse

Maarajaus lisää Stockmann Mastercard -kortin käytön turvallisuutta, koska korttia voi käyttää ainoastaan sallimissasi paikoissa, kun maksat kortillasi tai nostat rahaa automaatilta. Rajaus ei koske internet-ostoja ja voi olla voimassa toistaiseksi tai määräajan. 

Valittavanasi on neljä aluevaihtoehtoa; Suomi, Viro ja Pohjoismaat (Viro, Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti), Eurooppa tai koko maailma. 

Maarajauksen voit tehdä maksutta esim. OmaLuotto-palvelussaAvautuu uuteen ikkunaan (oman pankkisi pankkitunnuksilla), Nordean mobiilipankissa tai verkkopankissa (Nordean pankkitunnuksilla) ja se on voimassa heti.

Onnea ja menestystä korkeakouluopiskelija!

Luottokortti helpottaa opiskelijan arkea. Kortin voit saada heti saatuasi opiskelupaikan korkeakoulusta. Vuosimaksuttoman Stockmann Mastercard -kortin luottolimiitti voi olla jopa
2 000 euroa. 

Stockmann Mastercard voidaan myöntää ammattikorkeakoulu-, yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille, kun olet vastaanottanut opiskelupaikan nykyisessä opiskelupaikassasi. Opiskelijana sinulta ei siis edellytetä työsuhdetta eikä tuloja kortin myöntämiseksi. 

Toimi näin:

Liitä hakemukseen mukaan myös todiste opiskelustasi (todistus opiskelupaikan vastaanottamisesta tai kopio opiskelijakortista) ammattikorkeakoulu-, yliopisto- tai korkeakoulussa. Internetistä tulostettu opintosuoritusote on riittävä. 

Hakemuksen voit tehdä netissä (yllä olevan linkin kautta), Nordea 24/7 asiakaspalvelussa tai Stockmannin kanta-asiakaspalvelussa. 

Stockmann Mastercard hinnasto 1.9.2019 alkaen avatuille luotoille
Stockmann Mastercard hinnasto ennen 1.9.2019 avatuille luotoille

Soita asiakaspalveluumme

Korttiluottojen asiakaspalvelu on apunasi kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissäsi

0200 86210

Avoinna ma–pe klo 9-11 ja klo 13-16 (pvm/mpm)