Yksi kortti – kaikki mitä tarvitset

Stockmann Mastercard -korttia voit hakea minkä pankin asiakkaana tahansa. Hae korttia saman tien ja saat täyden hyödyn Stockmannin kanta-asiakkuudestasi jopa kaksinkertaisena.

Stockmann Mastercard - kaikki yhdellä kortilla.

Stockmann Mastercard -kortilla saat hyödyn kanta-asiakkuudestasi jopa kaksinkertaisena, lisäksi saat käyttöösi kansainvälisen maksuaika- ja luottokortin.

Stockmann Mastercard -korttia haet kätevästi netissä oman pankkisi tunnuksilla. Hakemukselle pääset yllä olevasta linkistä. Linkistä pääset myös korottamaan olemassa olevan Stockmann Mastercard -kortin luottorajaa. Stockmann Mastercard on todellinen täyden palvelun maksuväline Stockmann kanta-asiakkaille. 

 • Ei avaus- tai vuosimaksua. 
 • Luoton korko 12,5 %
 • Voit valita kortin luottorajan 1 500–10 000 euron väliltä (Stockmann First -asiakkaat jopa 25 000 euroa).
 • Stockmann kanta-asiakasetuna tuplaostokertymä maksuaika- ja luotto-ominaisuudella  Stockmannilla ja Stockmann verkkokaupassa - lue lisää kanta-asiakaseduista.    
 • Luottokortilla maksat ostokset Suomessa ja ulkomailla yli 200 maassa, noin 35 miljoonassa myyntipisteessä. 
 • Jos sinulla on tili Nordeassa, voit valita yhdistelmäkortin (Debit) ja tehdä ostoksia sekä käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi Suomessa ja ulkomailla.

*Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,4 % ja luottohinta 1 685 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (07/2019) + 12,5 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 4 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 500 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Stockmann Mastercard - hyötyä kanta-asiakkuudesta

Stockmann Mastercard -kortinhaltijana saat kaikki Stockmann kanta-asiakasohjelman edut ja Mastercard-kortin ominaisuuksiin liittyvät yleiset edut. Lisäksi Stockmann ja Mastercard tarjoavat korttiin liittyviä pysyviä ja vaihtuvia etuja.

Kaikki Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella  tehdyt ostot lasketaan kanta-asiakasohjelmaan.

Stockmann-ryhmässä tehdyt, pankkitililtä veloitettavat tapahtumat eli debit-ostot, lasketaan myös mukaan kanta-asiakasohjelmaan.

Stockmann kanta-asiakasetuna tuplaostokertymä maksuaika- ja luotto-ominaisuudella Stockmannilla ja Stockmann verkkokaupassa. Lue lisää kanta-asiakaseduistaAvautuu uuteen ikkunaan.

Saat keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Stockmann Mastercard on luottokortti, johon voit liittää myös debit-ominaisuuden. Kortin luottolimiitti avaa mahdollisuuden suurempiinkin hankintoihin ja tuo joustavuutta yllättäviin tilanteisiin.

 • Saat luottokorttitapahtumista kuukausittain laskun. Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämästäsi summasta*.
 • Päätät itse korttihakemusta täyttäessäsi laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin).
 • Stockmann Mastercard -kortillasi on käytössä lähimaksuominaisuus credit-ominaisuudella maksettaessa. Lähimaksuominaisuudella voit halutessasi maksaa alle 50 euron suuruisia lähimaksuja ilman tunnusluvun näppäilyä viemällä kortin lähelle maksupäätettä. 
 • Lähimaksuominaisuuden aktivoit käyttöösi, kun teet ensimmäisen oston credit-ominaisuudella ja hyväksyt sen korttisi tunnusluvulla. 
 • Voit liittää luottokorttiin haluamasi määrän rinnakkaiskortteja kaikille 15 vuotta täyttäneille perheenjäsenille.
 • Voit seurata luottokorttitapahtumiasi kätevästi  Nordean verkkopankissa tai muun pankin asiakkaana ePalvelussa ja Nordea Walletissa. 
 • ePalvelussa näet korttisi käyttövaran ja voit siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi. Voit myös rajoittaa korttisi maantieteellistä käyttöaluetta sekä kortin käyttöä internetissä. 
 • Voit itse valita kortillesi haluamasi tunnusluvun ePalvelussa tai Nordean verkkopankissa.
 • Korttiin liittyvät kustannukset näet tämän sivun alaosasta kohdasta Hinnat. 

Kortin maarajaus

Maarajaus lisää Stockmann Mastercard -kortin käytön turvallisuutta, koska korttia voi käyttää ainoastaan sallimissasi paikoissa, kun maksat kortillasi tai nostat rahaa automaatilta. Rajaus ei koske internet-ostoja ja voi olla voimassa toistaiseksi tai määräajan. 

Valittavanasi on neljä aluevaihtoehtoa; Suomi, Viro ja Pohjoismaat (Viro, Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti), Eurooppa tai koko maailma. 

Maarajauksen voit tehdä maksutta esim. ePalvelussaAvautuu uuteen ikkunaan (oman pankkisi pankkitunnuksilla), Nordean mobiilipankissa tai verkkopankissa (Nordean pankkitunnuksilla) ja se on voimassa heti.

Maksa puhelimellasi

Apple Payn ja Google Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi kaupoissa helposti puhelimellasi. Ne toimivat lähimaksun tavoin, mutta ilman ylärajaa luottosi käyttövaran puitteissa. Liitä Stockmann Mastercard -korttiisi Apple Pay tai Google Pay -maksusovellus jo tänään. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. 

Stockmannin kanta-asiakasedut saat, kun käytät ensin kanta-asiakaskorttiasi maksupäätteessä Stockmann-tavarataloissa.

Apple Pay ja Google Pay käyttöönoton voit tehdä oman pankkisi pankkitunnuksillasi Nordea Wallet -sovelluksessa. 

Nordea Walletin voit ottaa käyttöösi Nordean, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin, OmaSp:n, Osuuspankin tai Ålandsbankenin tunnuksilla

Onnea ja menestystä korkeakouluopiskelija!

Luottokortti helpottaa opiskelijan arkea. Kortin voit saada heti saatuasi opiskelupaikan korkeakoulusta. Vuosimaksuttoman Stockmann Mastercard -kortin luottolimiitti voi olla jopa 2 000 euroa. 

Stockmann Mastercard voidaan myöntää ammattikorkeakoulu-, yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille, kun olet vastaanottanut opiskelupaikan nykyisessä opiskelupaikassasi. Opiskelijana sinulta ei siis edellytetä työsuhdetta eikä tuloja kortin myöntämiseksi. 

Toimi näin:

Liitä hakemukseen mukaan myös todiste opiskelustasi (todistus opiskelupaikan vastaanottamisesta tai kopio opiskelijakortista) ammattikorkeakoulu-, yliopisto- tai korkeakoulussa. Internetistä tulostettu opintosuoritusote on riittävä. 

Hakemuksen voit tehdä netissä (yllä olevan linkin kautta), Nordea 24/7 asiakaspalvelussa tai Stockmannin kanta-asiakaspalvelussa. 

Soita asiakaspalveluumme

Korttiluottojen asiakaspalvelu on apunasi kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissäsi

0200 86210

Avoinna ma-pe klo 8.30–16.30 (pvm/mpm)

Hinnasto 1.9.2019 alkaen avatuille luotoille
Hinnasto ennen 1.9.2019 avatuille luotoille