Ota täysi hyöty kanta-asiakkuudesta

Stockmann Mastercard -korttia voit hakea minkä pankin asiakkaana tahansa. Hae korttia saman tien ja saat täyden hyödyn Stockmannin kanta-asiakkuudestasi jopa kaksinkertaisena.

Stockmann Mastercard -ostot, -nostot ja kanta-asiakasedut - kaikki yhdellä kortilla

Stockmann Mastercard -kortilla saat hyödyn kanta-asiakkuudestasi jopa kaksinkertaisena, lisäksi saat käyttöösi kansainvälisen maksuaika- ja luottokortin. 

Stockmann Mastercard -korttia haet kätevästi netissä oman pankkisi tunnuksilla. Hakemukselle pääset yllä olevasta linkistä. Linkistä pääset myös korottamaan olemassa olevan Stockmann Mastercard -kortin luottorajaa.

 • Ei avaus- tai vuosimaksua. 
 • Voit valita kortin luottorajan 500–10 000 euron väliltä (Stockmann First -asiakkaat jopa 25 000 euroa).
 • Stockmann kanta-asiakasetuna tuplaostokertymä maksuaika- ja luotto-ominaisuudella  Stockmannilla ja Stockmann verkkokaupassa - lue lisää kanta-asiakaseduista.    
 • Mastercard-kortin etujen lisäksi saat kaikki Stockmann kanta-asiakasohjelman edut.
 • Luottokortilla maksat ostokset Suomessa ja ulkomailla yli 200 maassa, noin 35 miljoonassa myyntipisteessä. 
 • Kun liität korttiisi debit-ominaisuuden, voit tehdä ostoksia ja käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi Suomessa ja ulkomailla. 
 • Maksat turvallisesti myös internetissä.
 • Lisäksi voit nostaa käteistä kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksin merkityistä käteisautomaateista.

*Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 20,6 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (11/2018) + 10 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 3,50 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 500–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Stockmann Mastercard - hyötyä kanta-asiakkuudesta

Stockmann Mastercard -kortinhaltijana saat kaikki Stockmann kanta-asiakasohjelman edut ja Mastercard-kortin ominaisuuksiin liittyvät yleiset edut. Lisäksi Stockmann ja Mastercard tarjoavat korttiin liittyviä pysyviä ja vaihtuvia etuja.

Kaikki Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella  tehdyt ostot lasketaan kanta-asiakasohjelmaan.

Stockmann-ryhmässä tehdyt, pankkitililtä veloitettavat tapahtumat eli debit-ostot, lasketaan myös mukaan kanta-asiakasohjelmaan.

Stockmann kanta-asiakasetuna tuplaostokertymä maksuaika- ja luotto-ominaisuudella Stockmannilla ja Stockmann verkkokaupassa. Lue lisää kanta-asiakaseduista.

Onnea ja menestystä korkeakouluopiskelija!

Luottokortti helpottaa opiskelijan arkea. Kortin voit saada heti saatuasi opiskelupaikan korkeakoulusta. Vuosimaksuttoman Stockmann Mastercard -kortin luottolimiitti voi olla jopa 2 000 euroa. 

Stockmann Mastercard voidaan myöntää ammattikorkeakoulu-, yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille, kun olet vastaanottanut opiskelupaikan nykyisessä opiskelupaikassasi. Opiskelijana sinulta ei siis edellytetä työsuhdetta eikä tuloja kortin myöntämiseksi. 

Toimi näin:

 • Liitä hakemukseen mukaan myös todiste opiskelustasi (todistus opiskelupaikan vastaanottamisesta tai kopio opiskelijakortista) ammattikorkeakoulu-, yliopisto- tai korkeakoulussa. Internetistä tulostettu opintosuoritusote on riittävä.

Hakemuksen voit tehdä netissä (yllä olevan linkin kautta), Nordea 24/7 asiakaspalvelussa tai Stockmannin kanta-asiakaspalvelussa. 

Saat kaikille luottokortilla tekemillesi ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Stockmann Mastercard on luottokortti, johon voit liittää myös debit-ominaisuuden. Kortin luottolimiitti avaa mahdollisuuden suurempiinkin hankintoihin ja tuo joustavuutta yllättäviin tilanteisiin.

 • Saat luottokorttitapahtumista kuukausittain laskun. Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämästäsi summasta*.
 • Päätät itse korttihakemusta täyttäessäsi laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin).
 • Stockmann Mastercard -kortillasi on käytössä lähimaksuominaisuus. Lähimaksuominaisuudella voit halutessasi maksaa alle 25 euron suuruisia lähimaksuja ilman tunnusluvun näppäilyä viemällä kortin lähelle maksupäätettä. 
 • Lähimaksut veloitetaan kortin credit-ominaisuudelta. Ensimmäinen credit-ominaisuudella tehty, tunnusluvulla hyväksytty korttiosto aktivoi lähimaksuominaisuuden käyttöösi. 
 • Turvallisuussyistä maksupääte voi pyytää vahvistamaan tunnusluvulla myös alle 25 euron lähimaksut.
 • Voit valita kortille kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa.
 • Voit liittää luottokorttiin haluamasi määrän rinnakkaiskortteja kaikille 15 vuotta täyttäneille perheenjäsenille.
 • Voit seurata luottokorttitapahtumiasi kätevästi joko verkkopankissa tai ePalvelun kautta, mikäli käytössäsi ei ole Nordean verkkopankkitunnuksia. Voit myös muun muassa tarkistaa korttisi käyttövaran, muokata korttiluottosi ominaisuuksia ja siirtää rahaa korttiluotolta omalle pankkitilillesi. 
 • Mobiilipankissa näet muun muassa korttisi ominaisuudet, käyttövaran ja voit siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi. Voit myös rajoittaa korttisi maantieteellistä käyttöaluetta sekä kortin käyttöä internetissä. 
 • Voit itse valita kortillesi haluamasi tunnusluvun, jos käytössäsi on Nordean pankkitunnukset.
 • Korttiin liittyvät kustannukset näet tämän sivun alaosasta kohdasta Hinnat. 

Näin haet Stockmann Mastercard -korttia 

Stockmann Mastercard -korttia voit hakea, oletpa minkä pankin asiakas tahansa.

Edellytyksenä on, että:

 • olet 18 vuotta täyttänyt 
 • Stockmannin kanta-asiakas. Voit myös liittyä kanta-asiakkaaksi hakemuksella.
 • sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti
 • halutessasi voit hakea myös Stockmann Mastercard -rinnakkaiskortteja yli 15-vuotiaille samassa taloudessa asuville perheenjäsenillesi

Hakemukset käsitellään normaalein luotonsaantiehdoin. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Stockmann Mastercard on myös Apple Pay ja Google Pay maksusovelluksissa

Apple Payn ja Google Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi kaupoissa helposti puhelimellasi. Ne toimivat lähimaksun tavoin, mutta ilman ylärajaa luottosi käyttövaran puitteissa. Ota Apple Pay tai Google Pay käyttöösi ensimmäisten joukossa ja liitä se Stockmann Mastercard -korttiisi jo tänään. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa.

Stockmannin kanta-asiakasedut saat, kun käytät ensin kanta-asiakaskorttiasi maksupäätteessä Stockmann-tavarataloissa.

Apple Pay ja Google Pay käyttöönoton voit tehdä oman pankkisi pankkitunnuksillasi Nordea Wallet -sovelluksessa. 

Nordea Walletin voit ottaa käyttöösi Nordean, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, 

S-Pankin, OmaSp:n, Osuuspankin tai Ålandsbankenin tunnuksilla

Soita asiakaspalveluumme

Korttiluottojen asiakaspalvelu on apunasi kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissäsi

0200 86210

Avoinna ma-pe klo 8.30–16.30 (pvm/mpm)

Hinnasto