Stockmann Mastercard - MyStockmann asiakkaan maksukortti

MyStockmann asiakkaana voit hyödyntää MyStockmann edut sekä joustavan, vuosimaksuttoman maksuaika- ja luottokortin.

Stockmann Mastercard ja MyStockmann-kanta-asiakasedut

Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti, jolla saat myös MyStockmann edut. MyStockmann asiakkaana voit hakea vuosimaksutonta Stockmann Mastercardia oman pankkisi tunnuksilla, kätevästi verkossa.

Saat liittymislahjana 50 MyStockmann-pistettä Stockmann Mastercard -luoton avauksen yhteydessä. Jokaisesta Stockmannilla tehdystä ostoksesta saat 1 euro = 1 piste ja maksutapaetua 0,5%, kun maksat ostoksesi Stockmann Mastercard -kortilla. Lisäksi  maksamalla Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- tai luotto-ominaisuudella Stockmannilla tai muualla, saat 5 lisäpistettä/kk.

Lue lisää ja lataa  MyStockmann-sovellus puhelimeesi saman tien ja pääset tutustumaan uusiin kanta-asiakkuusetuihisiAvautuu uuteen ikkunaan.

Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,1 % ja luottohinta 1683 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (08/2021) + 12,5 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 4 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 500 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

OmaLuotto-palvelu

 • OmaLuotto-palvelu on aina auki ja voit hoitaa Stockmann Mastercard luottoosi liittyviä asioita, silloin kun sinulle sopii.
 • OmaLuotto-palvelun voit ottaa käyttöön oman pankkisi tunnuksilla.
 • Voit tehdä rahansiirron luottotililtä omalle pankkitilillesi.
 • Voit esim. valita kaksi lyhennysvapaata kuukautta, vaihtaa eräpäivää tai  muuttaa kuukausierän pienemmäksi (lyhennysprosentin muuttaminen).
 • Tutustu OmaLuotto-palveluun

Käy kaikkialla

 • Stockmann Mastercardilla maksat lähimaksulla ostokset Stockmannilla tai  lomakohteessa toisella puolella maailmaa, koska Stockmann Mastercard käy maksuvälineenä yli 35 miljoonassa ostopaikassa maailmanlaajuisesti. 
 • Kortilla voit maksaa ostoksia turvallisesti verkkokaupoissa ja Apple Pay- tai Google Pay -sovellukseen yhdistettynä ostokset onnistuvat kätevästi kännykällä. 
 • Uudet lähimaksutavat mahdollistavat Stockmann Mastercard -ostokset myös vaikkapa sormuksella tai avaimenperällä. 

Turvallinen verkkomaksaminen

Stockmann Mastercard-kortilla voit maksaa kätevästi ostokset Stockmann.com  lisäksi muissa verkkokaupoissa, missä Mastercard käy maksuvälineenä.

Olitpa minkä pankin asiakas tahansa,hoidat vahvan tunnistautumisen Stockmann Mastercard -kortilla maksaessasi  Nordea ID -sovelluksella.

Jos sinulla ei ole vielä ole Nordea ID -sovellusta, tutustu siihen täälläAvautuu uuteen ikkunaan.

Stockmann Mastercard -kortin ominaisuudet

 •  Ei avaus- tai vuosimaksua. 
 • Voit valita kortin luottorajan 1 500–10 000 euron väliltä (tapauskohtaisesti jopa 25 000 euroa).  
 • Luottokortilla maksat ostokset Suomessa ja ulkomailla yli 200 maassa, noin 35 miljoonassa myyntipisteessä. 
 • Jos sinulla on tili Nordeassa, voit valita yhdistelmäkortin (Debit) ja tehdä ostoksia sekä käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi Suomessa ja ulkomailla.
 • Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,1 % ja luottohinta 1683 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (08/2021) + 12,5 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 4 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. 

Maksa puhelimella - maksukortti ja kanta-asiakasedut aina mukanasi

Apple Payn ja Google Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi kaupoissa helposti puhelimellasi. Ne toimivat lähimaksun tavoin, mutta ilman ylärajaa luottosi käyttövaran puitteissa. Liitä Stockmann Mastercard -korttiisi Apple Pay tai Google Pay -maksusovellus jo tänään. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. 

Uudesta MyStockmann-sovelluksesta löydät kanta-asiakaskorttisi QR-koodin, joten puhelimella maksaminen ja kanta-asiakasetujen hyödyntäminen Stockmannilla onnistuu nyt entistä helpommin.

Apple Pay ja Google Pay käyttöönoton voit tehdä oman pankkisi pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella Nordea Wallet -sovelluksessa. 

Nordea Walletin voit ottaa käyttöösi Nordean, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin, OmaSp:n, Osuuspankin tai Ålandsbankenin tunnuksilla.

Tervetuloa tulevaisuuteen - uudet lähimaksutavat

Nyt voit maksaa alle 50 euron ostoksesi vaikka sormuksella tai avaimenperällä, tutustu uusiin lähimaksutapoihin nordea.fi/älymaksaminenAvautuu uuteen ikkunaan ja lähimaksamisen tuotteisiin. Lähimaksuominaisuus on käytössäsi Stockmann Mastercard -kortin credit-ominaisuudella maksaessasi.  

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Saat keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa

Stockmann Mastercard on maksuaika- ja luottokortti, johon voit liittää myös debit-ominaisuuden (Nordean pankkitilin). Kortin luottolimiitti avaa mahdollisuuden suurempiinkin hankintoihin ja tuo joustavuutta yllättäviin tilanteisiin.

 • Laskun saatuasi voit päättää maksatko koko velkasaldon kerralla (maksuaika-ominaisuus), jolloin sinulta ei veloiteta korkoa tai tilinhoitomaksua. Jos haluat maksaa ostosi useammassa kuukausierässä (hyödynnät luotto-ominaisuutta), veloitetaan korko ja tilinhoitomaksu. Tapahtumat ja veloitettavat kulut näet aina laskulta. 
 • Voit valita kaksi lyhennysvapaata kuukautta/vuosi (ei peräkkäiset), lyhennysvapaan kuukauden korko ja mahdolliset muut kulut siirtyvät seuraavalle laskulle. Voit valita/vaihtaa kuukausia OmaLuotto-palvelussaAvautuu uuteen ikkunaan oman pankkisi tunnuksilla tai Nordean verkkopankissaAvautuu uuteen ikkunaan.
 • Päätät itse korttihakemusta täyttäessäsi laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin).
 • Verkkokaupoissa maksat turvallisesti kortillasi, varmista että korttisi on aktivoitu verkkokäyttöön esim. OmaLuotto-palvelussa tai Nordean verkkopankissa ja olet ottanut Nordea ID -sovelluksen käyttöön oman pankkisi tunnuksilla (sovelluksen käyttö ei edellytä Nordea pankin asiakkuutta).
 • Stockmann Mastercard -kortillasi on käytössä lähimaksuominaisuus credit-ominaisuudella maksettaessa. Lähimaksuominaisuudella voit halutessasi maksaa alle 50 euron suuruisia ostoksia ilman tunnusluvun näppäilyä viemällä kortin lähelle maksupäätettä. 
 • Lähimaksuominaisuuden aktivoit käyttöösi, kun teet ensimmäisen oston credit-ominaisuudella ja hyväksyt sen korttisi tunnusluvulla.
 • Voit seurata luottokorttitapahtumiasi kätevästi  Nordean verkkopankissa tai muun pankin asiakkaana OmaLuotto-palvelussa ja Nordea Walletissa. 
 • OmaLuotto-palvelussa näet korttisi käyttövaran ja voit siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi. Voit myös rajoittaa korttisi maantieteellistä käyttöaluetta sekä kortin käyttöä internetissä. 
 • Voit itse valita kortillesi haluamasi tunnusluvun OmaLuotto-palvelussa tai Nordean verkkopankissa.
 • Korttiin liittyvät kustannukset näet tämän sivun alaosasta kohdasta Hinnasto. 

Kortin maarajauksesta päätät itse

Maarajaus lisää Stockmann Mastercard -kortin käytön turvallisuutta, koska korttia voi käyttää ainoastaan sallimissasi paikoissa, kun maksat kortillasi tai nostat rahaa automaatilta. Rajaus ei koske internet-ostoja ja voi olla voimassa toistaiseksi tai määräajan. 

Valittavanasi on neljä aluevaihtoehtoa; Suomi, Viro ja Pohjoismaat (Viro, Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti), Eurooppa tai koko maailma. 

Maarajauksen voit tehdä maksutta esim. OmaLuotto-palvelussaAvautuu uuteen ikkunaan (oman pankkisi pankkitunnuksilla), Nordean mobiilipankissa tai verkkopankissa (Nordean pankkitunnuksilla) ja se on voimassa heti.

Onnea ja menestystä korkeakouluopiskelija!

Luottokortti helpottaa opiskelijan arkea. Kortin voit saada heti saatuasi opiskelupaikan korkeakoulusta. Vuosimaksuttoman Stockmann Mastercard -kortin luottolimiitti voi olla jopa
2 000 euroa. 

Stockmann Mastercard voidaan myöntää ammattikorkeakoulu-, yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille, kun olet vastaanottanut opiskelupaikan nykyisessä opiskelupaikassasi. Opiskelijana sinulta ei siis edellytetä työsuhdetta eikä tuloja kortin myöntämiseksi. 

Toimi näin:

Liitä hakemukseen mukaan myös todiste opiskelustasi (todistus opiskelupaikan vastaanottamisesta tai kopio opiskelijakortista) ammattikorkeakoulu-, yliopisto- tai korkeakoulussa. Internetistä tulostettu opintosuoritusote on riittävä. 

Hakemuksen voit tehdä netissä (yllä olevan linkin kautta), Nordea 24/7 asiakaspalvelussa tai Stockmannin kanta-asiakaspalvelussa. 

Haluatko tutustua vastuulliseen sijoittamiseen?

Nordeasta Tanja Eronen vastaa kysymyksiin vastuullisesta sijoittamisesta, sekä miten voit esimerkiksi seurata oman kulutuksesi vastuullisuutta.

Vastuullisesti sijoittamalla ja säästämällä voit vaikuttaa muuhunkin kuin omaan talouteesi. Jos esimerkiksi ympäristö, ihmisoikeudet tai työolojen parantaminen ovat sinulle tärkeitä arvoja, voit ottaa ne huomioon sijoituskohteita valitessasi.

Yhteistyössä joustavaan taloudenhallintaan Stockmann Mastercard.

Stockmann Mastercard hinnasto 1.9.2019 alkaen avatuille luotoille
Stockmann Mastercard hinnasto ennen 1.9.2019 avatuille luotoille

Stockmann Mastercard hinnasto 1.9.2019 alkaen avatuille luotoille

Stockmann Mastercard hinnasto 1.9.2019 alkaen avatuille luotoille
Stockmann Mastercard -kortin vuosimaksu0,00 €
Rinnakkaiskortin vuosimaksu0,00 €
Tilin ylläpitoon liittyvä maksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.4,00 €
Oma siirto korttiluotoltaKorollista siirtopäivästä 
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla0,00 €
Mastercard-kyselyt verkkopankissa, mobiilipankissa tai OmaLuotto-palvelussa/kk0,00 € 
Pankkitilin erillinen saldokysely Otto.-automaatilla0,60 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus konttorissa (toimitus postitse kotiin) 7,00 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestitse) konttorissa tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun0,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa0,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos0,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos5,00 €
Korttiluoton laskutus paperitse3,00 € 
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotoltaKorollista maksupäivästä
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 € 
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Mastercard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Löytöpalkkio 0,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Käteisnostot pankkitililtä konttorissa0,00 €
Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,60 €

Käteisnostot kotimaassa korttiluotolta automaatilta
Korollista nostopäivästä
Muussa valuutassa kuin euroissa tehdyn korttioston tai käteisnoston kurssiin sisällytettävä valuuttalisä*2,25 %

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa 1-4 nostoa/kk

0,00 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,60 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta ETA-maissa

Korollista nostopäivästä
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta ETA-maissaKorollista nostopäivästä

Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa

2,00 € + 3 %

Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot korttiluotolta ETA-maissa ja niiden ulkopuolella
Korollista nostopäivästä

Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa ja niiden ulkopuolella 

2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista pankkitililtä ja/tai korttiluotolta Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa
0,00 €

Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,3 % ja luottohinta 1 685 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (01/2020) + 12,5 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 4 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 500 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

*Tehdessäsi oston tai käteisnoston muussa valuutassa kuin euroissa, tapahtuman valuuttakurssina käytetään Mastercardin tai Visan kurssia, johon lisätään hinnaston mukainen valuuttalisä. Lue lisää Valuuttakurssit korttitapahtumilleAvautuu uuteen ikkunaan

Soita asiakaspalveluumme

Korttiluottojen asiakaspalvelu on apunasi kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissäsi

0200 86210

Avoinna ma–pe klo 9-16.30 (pvm/mpm)