Tjäreborg Lomaluotto

Tjäreborg Lomaluoton myynti on päättynyt - kun haluat maksaa Tjäreborgin matkan osissa, lue alta miten toimia

Tjäreborg Lomaluotto käyttö päättyy

Huom! Maksupalveludirektiivin myötä magneettiraidallisten siruttomien korttien käyttö maksuvälineenä päättyi 14.9.2019. Tjäreborg Lomaluoton käyttö päättyy vuoden 2019 loppuun mennessä. Hae siis jo nyt käyttöösi monipuolinen TUOHI Mastercard -kortin, jolla voit jatkossa maksaa niin matkat kuin matkakohteen menot. Lue lisää TUOHI Mastercard -kortista.


Mikäli haluat maksaa matkasi osissa, niin toimi näin:

  1. Jos olet varaamassa matkaa Tjäreborgilta, valitse Tjäreborg Lomaluoton sijaan maksutavaksi NettiluottoAvautuu uuteen ikkunaan.  
  2. Jos sinulla on Tjäreborg Lomaluotto ja Puhelinpalvelu käytössä, voit siirtää Tjäreborg Lomaluotolta puhelimitse rahaa omalle pankkitilillesi ja maksaa matkasi pankkitililtäsi.
  3. Jos sinulla on Tjäreborg Lomaluotto, mutta ei Puhelinpalvelua käytössä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme kysyäksesi vaihtoehtoista toimintatapaa. Halutessasi voit hakea saman tien itsellesi kansainvälisen TUOHI Mastercard -kortinAvautuu uuteen ikkunaan jolla maksat niin matkan kuin kaikki lomalla tekemäsi hankinnat. 
Tjäreborg Lomaluoton hinnasto

Tjäreborg Lomaluoton hinnasto

Tjäreborg Lomaluoton hinnasto
KorkoNordea Prime + 12,05 %
Tilinavausmaksu0 €
Tilinhoitomaksu3,70 €, 4 € tai 5 €/kk

Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle Tjäreborg Lomaluotolle on 21,8 %. Laskennassa on käytetty Nordea Prime -korkoa (08/2018) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 €. Luoton korko on Nordea Prime + 12,05 %. Tilinhoitomaksu on 5,00 euroa. Luottoraja on 1 000–5 000 euroa. Tjäreborg Lomaluotto on voimassa toistaiseksi. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki, 00020 NORDEA.