Tjäreborg Lomaluotto

Lomasuunnitelmia? Tjäreborg Lomaluotolla maksat matkan sinulle sopivissa osissa

Lomaluotolla toteutat toiveidesi loman!

Tjäreborg Lomaluotolla voit maksaa Tjäreborgilta varaamasi matkan ja siirtää käteistä rahaa pankkitilillesi.

Lomaluotolla voit maksaa varaamasi matkan ja siirtää käteistä pankkitilillesi. Lomaluotto on kätevä maksuväline myös matkalla. Lomaluottoon kuuluvalla kortilla voit maksaa retket lomakohteessa sekä ostokset ja lisäpalvelut lennolla Thomas Cook Airlinesilla.

Lomaluotolla käteistä rahaa käyttöösi

Puhelinpalvelun avulla siirrät kätevästi matkarahat suoraan pankkitilillesi 24 h/vrk. Lomaluotto on myös oiva vararahasto kaikkiin menoihisi. Puhelinpalvelun otat käyttöösi Puhelinpalvelun palvelulomakkeella. 

Lomaluotto joustaa tarpeittesi mukaan

Voit saada Lomaluottoa jopa 5 000 euroa ja valita itse sopivimman kuukausierän, laskun saatuasi päätät maksatko minimierän, koko luoton vai jotain siltä väliltä. Kuukausierän suuruus on 4 % (minimikuukausierä) laskutushetkellä olevasta velasta, kuitenkin vähintään 17 euroa.

Ei tilinavaus- tai vuosimaksua

Lomaluotossa ei ole tilinavaus- tai vuosimaksua; maksat vain luottotilisi käytöstä, pelkkä luoton varallaolo ei maksa sinulle mitään. 

Lomaluoton ominaisuudet

Matkarahaa jopa 5 000 euroa

  • Lomaluottoa jopa 5 000 € 
  • Luottoraja 1 000–5 000 euroa
  • Koron maksuvelvollisuus alkaa ostopäivästä
  • Luottoa lyhennetään kuukausittain valituissa maksuerissä
  • Luotolle voi valita kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa
  • Luoton minimilyhennys on 4 % jäljellä olevasta luoton määrästä, pienin kuukausittain takaisinmaksettava summa  on kuitenkin vähintään 17 euroa
  • Luoton eräpäivä on valinnainen 
Hinnasto

Tjäreborg Lomaluoton hinnasto

KorkoNordea Prime + 12,05 %
Tilinavausmaksu0 €
Tilinhoitomaksu3,70 €, 4 € tai 5 €/kk

Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle Tjäreborg Lomaluotolle on 21,8 %. Laskennassa on käytetty Nordea Prime -korkoa (08/2018) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 €. Luoton korko on Nordea Prime + 12,05 %. Tilinhoitomaksu on 5,00 euroa. Luottoraja on 1 000–5 000 euroa. Tjäreborg Lomaluotto on voimassa toistaiseksi. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki, 00020 NORDEA.