Tuohi Mastercard. Se toinen kortti.

Työtarjous toiselta paikkakunnalta, hajoava pesutorni, plussa raskaustestissä, vastustamaton maastopyörä… Välillä elämässä tulee vastaan tilanteita, jolloin ei kannata olla yhden kortin varassa. Onneksi yllätysten varalle on Tuohi Mastercard, se toinen kortti.

Ei yllätä hintaharmitus, kun kortissa on Hintaturvavakuutus

Aina välillä käy niin, että juuri tekemäsi hankinta tuleekin edullisempana vastaan naapuriliikkeessä. Silloin saattaa iskeä hintaharmitus. Näitä tilanteita varten Tuohi Mastercard -korttiin on lisätty ainutlaatuinen Hintaturvavakuutus.

Jos löydät 30 päivän sisällä Tuohi Mastercard -kortilla jostakin kotimaisesta liikkeestä tai verkkokaupasta ostamasi tuotteen edullisempaan hintaan, voit hakea hintojen välisen erotuksen Tuohi Mastercard Hintaturvavakuutuksesta. Vakuutusehtojen täyttyessä saat hintojen erotuksen hyvityksenä suoraan tilillesi. Vakuutuksen myöntää Tryg. Käytä Hintaturvavakuutusta ja vältät hintaharmitusta.

Vuosimaksuton luottokaveri

Tuohi Mastercard on Nordea Rahoituksen myöntämä luottokortti, jossa ei ole lainkaan vuosimaksua. Voit hakea korttia kätevästi verkossa, olit minkä tahansa pankin asiakas. Tuohi Mastercard käy maksuvälineenä kaikkialla, missä Mastercard-korttikin ja luonnollisesti myös verkossa. Tuohi Mastercard -kortin käyttäjänä voit maksaa ostoksesi erissä, nostaa käteistä automaatista Suomessa ja ulkomailla ja siirtää rahaa luotolta pankkitilillesi. Tuohi Mastercard -kortin ainutlaatuinen hintaturvavakuutus takaa sinulle markkinoiden parhaan hinnan.

Tuohi Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,6 % ja luottohinta 1 708 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2021) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Tuohi Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

tuohi-web-640x360-koko-maailmaKäy kaikkialla

Tuohi Mastercardilla maksat lähimaksulla ostokset niin omassa lähikaupassasi kuin lomakohteessa toisella puolella maailmaa, koska Tuohi Mastercard käy maksuvälineenä yli 35 miljoonassa ostopaikassa maailmanlaajuisesti. Kortilla voit maksaa ostoksia turvallisesti verkkokaupoissa ja Apple Pay- tai Google Pay -sovellukseen yhdistettynä kauppaostokset onnistuvat kätevästi kännykällä. Uudet lähimaksutavat mahdollistavat Tuohi Mastercard -ostokset myös vaikkapa sormuksella tai avaimenperällä.

Lue lisää Tuohella maksamisestaAvautuu uuteen ikkunaan

tuohi-web-640x360-elamanyllatykset

Kätevä kakkoskassa

Tuohi Mastercard tuo joustoa kodin tarpeellisten hankintojen ja perheen yllättävien menojen varalle, koska kortin käyttäjänä sinulla on aina vararahasto taskussasi. Valitset itse, minkä kokoisissa erissä maksat ostoksesi ja voit myös siirtää Tuohi Mastercard -luotolta rahaa pankkitilillesi. Tuohi Mastercard -kortin luottoraja voi olla 2 000–10 000 euroa. Luottotarpeesi muuttuessa voit milloin tahansa hakea nykyiseen rajaasi korotusta

Lue lisää joustavasta maksuajastaAvautuu uuteen ikkunaan

tuohi-web-640x360-hintaturvavakuutus

Hintaturva takaa parhaan hinnan

Vaikka kuinka vertailisi hintoja, ei voi koskaan tietää, milloin missäkin liikkeessä alkaa vieläkin paremmat kampanjat. Tähän tuskailuun Tuohi Mastercardin Hintaturvavakuutus tuo helpotuksen, sillä jos Tuohi Mastercardilla ostamasi tuote tulee Suomessa 30 päivän sisällä muualla edullisempana vastaan, Hintaturvavakuutus korvaa sinulle vakuutusehtojen mukaisesti hintojen välisen erotuksen. Vakuutus kattaa Tuohi Mastercardilla maksetut ostokset, mutta ei luoton myöntämisen yhteydessä kyseisessä liikkeessä tehtyjä ostoksia. Vakuutuksen myöntää Tryg.

Lue lisää Hintaturvavakuutuksesta

Monipuolinen Tuohi Mastercard

  • Voit valita sinulle sopivan luottorajan 2 000–10 000 euron väliltä. Luottotarpeesi muuttuessa voit hakea nykyiseen luottorajaasi korotusta. Luottopäätöksen saat aina saman tien. Kokeile luottolaskurilla minkä kokoinen luottoraja ja kuukausierä sinulle sopii.Avautuu uuteen ikkunaan
  • Sisältää ainutlaatuisen Hintaturvavakuutuksen.
  • Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.
  • Ei avaus- tai vuosimaksua.
  • Päätät itse, minkä suuruisissa erissä maksat luottoa takaisin.
  • Hakemuksen teet oman pankkisi pankkitunnuksilla.
  • Tuohi Mastercard -korttia voit hakea tämän sivun hakemuksella ja lisäksi yhteistyökumppaneidemme myymälöissä sekä Nordea Walletissa. 
  • Yhteistyökumppaneinamme ovat useat huonekalu-, kodinkone- sekä erikoistavaraliikkeet kuten Isku, Vepsäläinen, Masku, Bikeworld, Unikulma, Euronics, Elega ja sadat muut, kysy siis Tuohi-korttia ostoksilla ollessasi ja hyödynnä myös myymälässä oleva mahdollinen kampanjatarjous.
  • Luoton korko on 14 % + 3 kk:n euribor-korko. Tilinhoitomaksu 5 euroa/kk ja veloitus paperilaskusta 3 euroa/lasku, kun luotolla laskutettavaa saldoa. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,6 % (02/2021).

FIKSU VALINTA MYÖS MUIDEN PANKKIEN ASIAKKAILLE. Oli käyttötilisi missä pankissa tahansa, Tuohi Mastercardilla voit siirtää rahaa luotolta omalle pankkitilillesi ja seurata korttitapahtumia tai tehdä muutoksia luottoosi kätevän OmaLuotto-palvelun kautta.

Käy kaikkialla

Tuohi Mastercardilla teet ostoksia niin omassa lähikaupassasi kuin lomakohteessa toisella puolella maailmaa, koska Tuohi Mastercard käy maksuvälineenä yli 35 miljoonassa ostopaikassa maailmanlaajuisesti. Kortilla voit maksaa ostoksia turvallisesti verkkokaupoissa ja Apple Pay- tai Google Pay -sovellukseen yhdistettynä kauppaostokset onnistuvat kätevästi kännykällä. Uudet lähimaksutavat mahdollistavat Tuohi Mastercard -ostokset myös vaikkapa sormuksella tai avaimenperällä.

Turvallinen lähimaksu

Yksi maksaa korttia, puhelinta tai älykelloa näyttämällä, toinen sormuksella, rannekorulla tai vaikka avaimenperällä. Kaikkea älymaksamista yhdistää kuitenkin lähimaksuominaisuus. Kortissa olevalla lähimaksuominaisuudella maksat turvallisesti ja kätevästi ostokset 50 euroon asti. Yli 50 euron ostoksille kauppojen maksupäätteillä tai automaattiostoja varten tarvitset oman henkilökohtaisen PIN-tunnusluvun. Tarpeen vaatiessa, voit tilata uuden tunnusluvun OmaLuotto-palvelusta tai Nordean verkkopankista, asiakaspalvelusta tai konttorista.

Lue lisää lähimaksamisesta

Käteistä kätevästi myös ulkomailla Avautuu uuteen ikkunaan

Tuohi Mastercardilla voit nostaa käteistä automaateista Suomessa ja maailmalla, jolloin saat heti kätevästi käyttöösi myös paikallisen valuutan. Käteisnostosta veloitetaan hinnaston mukainen kulu. Voit itse asettaa käteisnostoille turvarajan ja tarvittaessa tehdä rajaan muutoksia OmaLuotto-palvelussa tai Nordean verkkopankissa sekä konttorissa. Turvarajoilla tarkoitetaan vuorokausikohtaisia käteisnosto- ja maksurajoja automaattikäyttöä varten.

Lue lisää kortin turvarajoista Avautuu uuteen ikkunaan

Turvallisiin verkko-ostoksiin Avautuu uuteen ikkunaan

Tuohi Mastercardilla voit maksaa verkko-ostokset turvallisesti kaikissa nettikaupoissa, joissa Mastercard käy maksuvälineenä. Verkko-ostoksia tehdessäsi tarvitset aina korttisi voimassaoloajan sekä kolminumeroisen turvakoodin, joka on korttisi taustapuolella. Yli 30 euron verkko-ostoksiin vaaditaan vahva tunnistautuminen Nordea ID -sovelluksella. Sovelluksen voit ladata oman pankkisi pankkitunnuksilla App Store- tai Google Play sovelluskaupasta.

Lue lisää verkkomaksamisesta Avautuu uuteen ikkunaan

tuohi-web-640x360-koroton-maksuaikaKorotonta maksuaikaa

Halutessasi voit maksaa kaikki Tuohi Mastercardille kertyneet ostokset kerralla pois jo seuraavan laskun yhteydessä. Kun maksat ostoksesi Tuohi Mastercardilla, saat niille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Korottomalta ajalta maksat ainoastaan tilinhoitomaksun
5 €  ja mahdollisen 3 € veloituksen paperilaskusta. Tilinhoitomaksu veloitetaan vain mikäli luotolla on laskutettavaa saldoa. Vuosimaksua Tuohi Mastercardissa ei ole.

Lue lisää Tuohen ominaisuuksista.

tuohi-web-640x360-joustava

Luottoa, joka joustaa

Saat laskun ostoksistasi kerran kuussa. Laskun saatuasi voit valintasi mukaan joko maksaa siihen merkityn minimierän, koko laskutettavan summan – tai mitä tahansa siltä väliltä. Tuohi Mastercardilla maksat ostoksesi juuri sinulle sopivimmalla tavalla. Jos maksat oston pienemmissä erissä , veloitetaan laskun summan lisäksi korko (3 kuukauden euribor + 14 %) sekä 5 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu ja mahdollinen 3 euron kulu paperilaskusta sopimusehtojen mukaisesti.

Tutustu hinnastoon.

tuohi-web-640x360-lyhennysvapausLyhennysvapaat kuukaudet

Tuohi Mastercardin käyttäjänä voit myös pitää vapaata lyhennyksistä. Lyhennysvapaan aikana et maksa lainkaan lyhennyksiä, vaan vapaalta kuukaudelta kertyvät korot ja tilinhoitomaksu veloitetaan osana seuraavaa kuukausierää. Voit valita kaksi lyhennysvapaata (ei kuitenkaan peräkkäistä) kuukautta vuodessa. Huomioithan, että lyhennysvapaita kuukausia ei voi yhdistää tasaeräoston laskutukseen. Ota lyhennysvapaat kuukaudet käyttöösi OmaLuotto-palvelussa, Nordean verkkopankissa tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Lue lisää lyhennysvapaista kuukausista.

Hintaturva on tarjoushaukan paras kaveri

Hintaturvavakuutus on maksuton, automaattisesti korttiisi kuuluva lisäetu. Se auttaa sinua tekemään kotimaiset ostokset aina parhaaseen mahdolliseen hintaan, sillä jos Tuohi Mastercardilla ostamasi tuote tulee kuukauden sisällä muualla edullisempana vastaan, Hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen. Vakuutusehtojen täyttyessä saat hintojen erotuksen hyvityksenä suoraan tilillesi. Hyvityksen edellytyksenä on, että olet tehnyt ostoksesi Suomessa sijaitsevassa myymälässä tai suomalaisessa verkkokaupassa ja olet maksanut sen kokonaan Tuohi Mastercardilla. Tuotekohtainen vähimmäiskorvaus on 20 euroa ja enimmäiskorvaus 500 euroa. Hintaturvavakuutuksen myöntää Tryg. Vakuutus kattaa Tuohella maksetut ostokset, mutta ei luoton myöntämisen yhteydessä kyseisessä liikkeessä tehtyjä ostoksia. 

Lue lisää miten Hintaturva toimii tai hae hintahyvitystä

Tuohi Mastercardin käyttäjänä sinun on hyvä tilata uutiskirje, jonka avulla pysyt aina ajan tasalla korttia koskevista asioista.

Hinnasto 1.9.2019 alkaen avatuille luotoille
Hinnasto ennen 1.9.2019 avatuille luotoille

Tuohi Mastercard hinnasto 1.9.2019 alkaen avatuille luotoille


Tuohi Mastercard hinnasto 1.9.2019 alkaen avatuille luotoille
Tuohi Mastercard -kortin vuosimaksu0,00 €
Rinnakkaiskortin vuosimaksu0,00 €
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun tilillä on velkasaldoa tai tapahtumia5,00 €
Oma siirto korttiluotoltaKorollinen siirtopäivästä
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla0,00 €
Mastercard-kyselyt verkkopankissa, mobiilipankissa tai OmaLuotto-palvelussa0,00 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus konttorissa, verkkopankissa tai ePalvelussa (toimitus postitse kotiin) 7,00 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus konttorissa, verkkopankissa tai OmaLuotto-palvelussa (toimitus tekstiviestillä)  0,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa  0,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos0,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos    5,00 €
Korttiluoton laskutus paperitse 3,00 €
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta  Korollista maksupäivästä
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 €
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia  0,00 €
Mastercard -kortin pikatilauksen toimitusmaksu 10,00 €
Löytöpalkkio0,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista 120,00 €
Käteisnostot kotimaassa korttiluotolta automaatilta Korollista nostopäivästä
Muussa valuutassa kuin euroissa tehdyn korttioston tai käteisnoston kurssiin sisällytettävä valuuttalisä*2,25 %
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot RuotsissaKorollista nostopäivästä
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa Mastercard-korteilla Korollista nostopäivästä
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot korttiluotolta Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella Korollista nostopäivästä
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank Oyj:n Mastercard-, Nordea/Mastercard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa 0,00 €
 TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,8 % ja luottohinta 1 710 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (01/2020) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.
*Tehdessäsi oston tai käteisnoston muussa valuutassa kuin euroissa, tapahtuman valuuttakurssina käytetään Mastercardin tai Visan kurssia, johon lisätään hinnaston mukainen valuuttalisä. Lue lisää Valuuttakurssit korttitapahtumille.

Tuohi Mastercard hinnasto ennen 1.9.2019 avatuille luotoille

Tuohi Mastercard hinnasto ennen 1.9.2019 avatuille luotoille
Tuohi Mastercard -kortin vuosimaksu0,00 €
Rinnakkaiskortin vuosimaksu0,00 €
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun tilillä on velkasaldoa tai tapahtumia5,00 €
Mastercard-kyselyt verkkopankissa, mobiilipankissa tai OmaLuotto-palvelussa/kk0,00 €*
Mastercard-kyselyt/GSM-puhelimeen soittamalla ( + mpm)0,33 €
Mastercard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus konttorissa, verkkopankissa tai OmaLuotto-palvelussa (toimitus postitse kotiin)7,00 €*
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa0,00 €*
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)0,00 €*
Luottorajan muuttaminen/muutos5,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos5,00 €
Oma siirto korttiluotolta10,00 € + korollinen
Korttiluoton laskutus paperitse3,00 €
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € + 3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 €
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio0,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Käteisnostot kotimaassa korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Muussa valuutassa kuin euroissa tehdyn korttioston tai käteisnoston kurssiin sisällytettävä valuuttalisä**2,25 %
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1–4 nostoa/kk0,00 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl 0,40 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa Mastercard-korteilla2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank Oyj:n kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank Oyj:n Mastercard-, Nordea/Mastercard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
* 1.9.2019 toteutettu hinnaston muutos koskee myös ennen 1.9.2019 myönnettyjä luottoja. 

** Tehdessäsi oston tai käteisnoston muussa valuutassa kuin euroissa, tapahtuman valuuttakurssina käytetään Mastercardin tai Vidan kurssia, johon lisätään hinnaston  mukainen valuuttalisä. Lue lisää Valuuttakurssit korttitapahtumilla (lisää linkki tähän).

Soita asiakaspalveluumme

Korttiluottojen asiakaspalvelu on apunasi kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissäsi

0200 86210

Avoinna ma–pe klo 9-16.30 (pvm/mpm)