TUOHI Mastercard -kortin hintaturva hymyilyttää

TUOHI on hintatietoisen ostajan kortti. TUOHEEN automaattisena lisäetuna kuuluva Hintaturvavakuutus on turvanasi, kun teet ostoksia. Se takaa sinulle markkinoiden parhaimman hinnan, sillä voit hakea hintahyvitystä, mikäli ostamasi tuote onkin äkkiä jossain edullisemmin saatavilla.

TUOHI on joustava maksuvälineesi isoissa ja pienissä hankinnoissa, kun arki tuo tullessaan yllätyksiä.

TUOHESTA on moneksi, se on maksuvälineesi kotimaassa, ulkomailla ja verkkokaupoissa. Lisäksi korttiin kuuluvan Hintaturvavakuutuksen avulla teet hankintasi markkinoiden parhaaseen hintaan.

Voit hakea TUOHTA täältä, päätöksen saat saman tien. 

 • Voit valita sinulle sopivan luottorajan 2 000–10 000 euron väliltä.
 • Luottopäätöksen saat aina samantien.
 • Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. 
 • Ei avaus- tai vuosimaksua.
 • Päätät itse, minkä suuruisissa erissä luottoa maksat takaisin.
 • Hakemuksen teet oman pankkisi pankkitunnuksilla. 
 • TUOHTA voit hakea myös yhteistyökumppaneidemme myymälöissä, Nordea Walletissa ja Nordean asiakkaana verkkopankissa. 
 • Luoton korko on 14 % + 3 kk:n euribor-korko. Tilinhoitomaksu 5 euroa/kk ja veloitus paperilaskusta 3 euroa/lasku, kun luotolla laskutettavaa saldoa. 

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,9 % ja luottohinta 1 710 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (07/2019) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Maksuvälineesi miten sitten haluatkin

 • TUOHI Mastercard toimii maksuvälineenä missä sitä sitten haluatkin käyttää, kaupoissa, matkoilla, verkossa ja mobiilissa. 
 • Kortti on mahdollista ottaa käyttöön välittömästi ennen fyysisen kortin valmistumista Nordea Walletin ja Apple Payn kautta.
 • ePalvelussa ja verkkopankissa näet ja hoidat TUOHEEN liittyviä asioitasi 24/7, esimerkiksi tarkistat käyttövarasi, tapahtumasi tai teet rahansiirron luotolta pankkitilillesi.
 • TUOHEN saat käyttöösi matkapuhelimeesi Google Pay ja Apple Pay maksusovelluksilla ja hoidat näin kätevästi ostokset puhelimellasi. 
 • TUOHI Mastercard -kortin lähimaksuominaisuus lisätään korttiisi sen uusinnan yhteydessä. Uusissa 23.11.2018 jälkeen avatuissa uusissa TUOHI Mastercard -korteissa on lähimaksuominaisuus.

Hintaturvavakuutuksella hyvitystä hinnoista

Maksuton korttiin automaattisesti kuuluva lisäetu

Hintaturvan avulla teet hankintasi markkinoiden  parhaaseen hintaan. Jos löydät TUOHI Mastercard -kortilla ostamasi tuotteen edullisemmin 30 päivän kuluessa ostopäivästäsi, Hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen suoraan tilillesi vakuutusehtojen mukaisesti. 

Voit saada korvauksen, mikäli olet maksanut ostoksesi kokonaan TUOHI-kortilla, tehnyt ostoksen Suomessa sijaitsevassa myymälässä tai suomalaisessa verkkokaupassa ja liität mukaan korvaushakemukseesi tarjouksen, josta halvempi hinta käy ilmi.

Hintahyvitys ei koske ammattikäyttöön hankittuja tuotteita, rakenteita tai kiinteitä kalusteita, outlet-tarjouksia, pakettitarjouksia eikä niitä ostoja, jotka olet tehnyt TUOHI-kortin myöntämisen yhteydessä kyseisessä myymälässä (mikäli olet hakenut TUOHTA kumppanimyymälästä). 

Hintaturvavakuutuksen myöntää Tryg. Tutustu vakuutusehtoihin (pdf, 294 KB)Avautuu uuteen ikkunaan.

Näin haet hintahyvitystä

Mikäli haet Hintaturvavakuutuksen hintahyvitystä, toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti:

 1. Täytä korvaushakemus netissäAvautuu uuteen ikkunaan.
 2. Liitä korvaushakemukseen kopio TUOHEN laskusta, jossa ostoksesi näkyy, sekä kuitti, josta näkyy ostoksen päivämäärä, laji ja hinta. Liitä mukaan myös tarjous tai mainos, josta huomasit saman tuotteen alemmalla hinnalla. Laskusta ja kuitista tulee käydä ilmi, että olet maksanut ostoksesi kokonaan TUOHELLA.
 3. Lähetä korvaushakemus Trygille.
 4. Mikäli et saa liitettyä sähköiselle korvaushakemukselle tarvittavia liitteitä, lähetä korvaushakemus silti sähköisesti ilman liitteitä ja lähetä liitteet Trygille postitse osoitteeseen Moderna Fösäkringar (Tryg Forsikringer A/S) FE 371, 106 56 Stockholm, Sweden. Kuoreen merkintä "Nordea Cards".

Lisätietoja: Tryg, Sveavägen 167, 11346 Tukholma, Ruotsi, puh. +358 800 935 55, info@tryg.fi, ma-pe klo 8-16.

Soita asiakaspalveluumme

Korttiluottojen asiakaspalvelu on apunasi kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissäsi

0200 86210

Avoinna ma-pe klo 8.30–16.30 (pvm/mpm)

Hinnasto 1.9.2019 alkaen avatuille luotoille
Hinnasto ennen 1.9.2019 avatuille luotoille