TUOHI Mastercard älymaksaminen

Puhelimella ja älykellolla maksaminen on jo arkipäivää, nyt maksetaan myös sormuksilla, rannekoruilla tai avaimenperillä.

Tervetuloa tulevaisuuteen - uudet lähimaksutavat

Nyt voit maksaa alle 50 euron ostoksesi vaikka sormuksella tai avaimenperällä, tutustu uusiin lähimaksutapoihin nordea.fi/älymaksaminenAvautuu uuteen ikkunaan ja tuotteisiin nordea.fi/lakstuotteetAvautuu uuteen ikkunaan. Lähimaksuominaisuus on käytössäsi TUOHI Mastercard -kortin credit-ominaisuudella maksaessasi. 

Jos sinulla ei vielä ole TUOHTA, voit hakea sitä yllä olevan linkin kautta verkkohakemuksella ja päätöksen saat saman tien. Yllä olevalla hakemuksella voit tehdä myös korotuksen nykyiseen TUOHI Mastercard -korttiisi luottorajaan. Valitse tällöin hakemuksella "Luottorajan korotus".

Muista kortilla maksaessasi vahva tunnistautuminen

1.1.2021 alkaen kaikkiin yli 30 euron arvoisiin verkko-ostoksiin vaaditaan vahva tunnistautuminen. 

Olitpa minkä pankin asiakas tahansa, hoidat tunnistautumisen Tuohi Mastercard -kortilla maksaessasi uudella Nordean Tunnusluvut -sovelluksella.

Jos sinulla ei ole vielä ole Tunnusluvut-sovellusta, tutustu siihen täälläAvautuu uuteen ikkunaan.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

TUOHI Mastercard on monipuolinen

 • voit valita sinulle sopivan luottorajan 2 000–10 000 euron väliltä.
 • Luottopäätöksen saat aina samatien.
 • Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. 
 • Ei avaus- tai vuosimaksua.
 • Päätät itse, minkä suuruisissa erissä luottoa maksat takaisin.
 • Hakemuksen teet oman pankkisi pankkitunnuksilla. 
 • TUOHTA voit hakea myös yhteistyökumppaneidemme myymälöissä, Nordea Walletissa ja Nordean asiakkaana verkkopankissa. 
 • Luoton korko on 14 % + 3 kk:n euribor-korko. Tilinhoitomaksu 5 euroa/kk ja veloitus paperilaskusta 3 euroa/lasku, kun luotolla laskutettavaa saldoa. 

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,8 % ja luottohinta 1 710 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (01/2020) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Maksuvälineesi miten sitten haluatkin

 • TUOHI Mastercard toimii maksuvälineenä missä sitä sitten haluatkin käyttää, kaupoissa, matkoilla, verkossa ja mobiilissa. 
 • TUOHEEN kuuluu maksuton Hintaturvavakuutus, joka takaa sinulle aina edullisimman hinnan.
 • Kortti on mahdollista ottaa käyttöön välittömästi ennen fyysisen kortin valmistumista Nordea Walletin ja Apple Payn kautta.
 • OmaLuotto-palvelussa ja verkkopankissa näet ja hoidat TUOHEEN liittyviä asioitasi 24/7, esimerkiksi tarkistat käyttövarasi, tapahtumasi tai teet rahansiirron luotolta pankkitilillesi.
 • TUOHEN saat käyttöösi matkapuhelimeesi Google Pay ja Apple Pay maksusovelluksilla ja hoidat näin kätevästi ostokset puhelimellasi. 
 • TUOHI Mastercard -kortin lähimaksuominaisuus lisätään korttiisi sen uusinnan yhteydessä. Uusissa 23.11.2018 jälkeen avatuissa uusissa TUOHI Mastercard -korteissa on lähimaksuominaisuus.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Hintaturvavakuutuksella hyvitystä hinnoista

Maksuton korttiin automaattisesti kuuluva lisäetu

Hintaturvan avulla teet hankintasi markkinoiden  parhaaseen hintaan. Jos löydät TUOHI Mastercard -kortilla ostamasi tuotteen edullisemmin 30 päivän kuluessa ostopäivästäsi, Hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen suoraan tilillesi vakuutusehtojen mukaisesti. 

Voit saada korvauksen, mikäli olet maksanut ostoksesi kokonaan TUOHI-kortilla, tehnyt ostoksen Suomessa sijaitsevassa myymälässä tai suomalaisessa verkkokaupassa ja liität mukaan korvaushakemukseesi tarjouksen, josta halvempi hinta käy ilmi.

Hintahyvitys ei koske ammattikäyttöön hankittuja tuotteita, rakenteita tai kiinteitä kalusteita, outlet-tarjouksia, pakettitarjouksia eikä niitä ostoja, jotka olet tehnyt TUOHI-kortin myöntämisen yhteydessä kyseisessä myymälässä (mikäli olet hakenut TUOHTA kumppanimyymälästä). 

Hintaturvavakuutuksen myöntää Tryg. Tutustu vakuutusehtoihin (pdf, 294 KB)Avautuu uuteen ikkunaan.

Näin haet hintahyvitystä

Mikäli haet Hintaturvavakuutuksen hintahyvitystä, toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti:

 1. Täytä korvaushakemus netissäAvautuu uuteen ikkunaan. Valitse vaihtoehdoista Ilmoita vahinko. Tämän jälkeen valitse Olen yksityisasiakas ja syötä TUOHEN korttinumero ja voimassaoloaika. Etene korvaushakemuksen ohjeistuksen mukaan.
 2. Liitä korvaushakemukseen kopio TUOHEN laskusta, jossa ostoksesi näkyy, sekä kuitti, josta näkyy ostoksen päivämäärä, laji ja hinta. Liitä mukaan myös tarjous tai mainos, josta huomasit saman tuotteen alemmalla hinnalla. Laskusta ja kuitista tulee käydä ilmi, että olet maksanut ostoksesi kokonaan TUOHELLA.
 3. Lähetä korvaushakemus Trygille.
 4. Mikäli et saa liitettyä sähköiselle korvaushakemukselle tarvittavia liitteitä, lähetä korvaushakemus silti sähköisesti ilman liitteitä ja lähetä liitteet Trygille postitse osoitteeseen Moderna Fösäkringar (Tryg Forsikringer A/S) FE 371, 106 56 Stockholm, Sweden. Kuoreen merkintä "Nordea Cards". 
 5. Lisätietoja: Tryg, Sveavägen 167, 11346 Tukholma, Ruotsi, puh. +358 800 935 55, info@tryg.fi, ma-pe klo 8-16.
Tuohi Mastercard hinnasto 1.9.2019 alkaen avatuille luotoille
Tuohi Mastercard hinnasto ennen 1.9.2019 avatuille luotoille

Soita asiakaspalveluumme

Korttiluottojen asiakaspalvelu on apunasi kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissäsi

0200 86210

Avoinna ma–pe klo 9-11 ja klo 13-16 (pvm/mpm)