ePalvelussa hoidat korttiluottosi asioita juuri silloin kun sinulle sopii

Kaikkien pankkien asiakkaille 24/7 - ePalvelussa siirrät rahaa luotolta tilillesi, otat lyhennysvapaa kuukauden käyttöön tai muutat luoton lyhennyserää.

ePalvelu on tehty helpottamaan arkeasi

Käytössäsi missä ja milloin vain

ePalvelu on tehty helpottamaan sinun arkeasi. Sen avulla hoidat korttiluottoosi liittyviä asioita juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii, omilla pankkitunnuksillasi. ePalvelu on käytössäsi  turvallisessa ja suojatussa verkkoyhteydessä 24/7.

ePalvelu on tarkoitettu sinulle, jolla ei ole Nordean pankkitunnuksia ja haluat hoitaa itsenäisesti luottoosi liittyviä asioita verkossa. 

ePalvelun käyttöönotto on maksutonta. 

ePalvelu tullaan korvaamaan kesän alussa uudella OmaLuotto-palvelulla. Voit jo nyt ottaa myös OmaLuoton käyttöön ja kokeilla korttiluottosi asioiden hoitamista uudessa OmaLuotossa. Kehitämme palvelua ja tuomme sinne uusia ominaisuuksia lähiaikoina. Tutustu ja kokeile OmaLuottoa jo nyt.

ePalvelussa voit:

ePalvelua käytät oman pankkisi tunnuksilla

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Aloita näin

Näin otat ePalvelun käyttöön

Aloita ePalvelun käyttö tekemällä ePalvelu-sopimus. ePalvelu-sopimuksen teet ePalvelussa ja sen tekemiseen menee vain hetki. ePalvelun käyttöönotto on maksutonta, osasta palvelun toiminnoista veloitamme hinnaston mukaisen palvelumaksun. 

Toimi näin: 

  1. Klikkaa yllä olevaa painiketta "Kirjaudu ePalveluun". 
  2. Tunnistaudu oman pankkisi pankkitunnuksilla.
  3. Täytä yleisimmin käyttämäsi pankkitilin numero, jotta voit jatkossa mm. siirtää rahaa korttiluotolta omalle pankkitilillesi.
  4. Hyväksy palvelun käyttöehdot.
  5. ePalvelu on käytössäsi saman tien.
Toiminnot
Usein kysyttyä