Tietoa Nordea Rahoituksesta

Nordea Rahoitus – suomalaista rahoitusyhtiötoimintaa jo vuodesta 1959

Keitä me olemme

Nordea Rahoituksesta löydät sopivat rahoitusratkaisut, oli kyseessä sitten oma tai yrityksesi hankinta.

Nordea Rahoitus Suomi Oy on Nordea Bank Oyj:n kokonaan omistama tytäryhtiö. Nordealla on rahoitusyhtiöt Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Paikalliset yhtiöt muodostavat johtavan pohjois-eurooppalaisen rahoitusyhtiöryhmän Nordea Financen.

Mitä me teemme

Nordea Rahoitus Suomi Oy:n vastuualueeseen kuuluvat yritysasiakkaiden kohdevakuudellinen rahoitus ja myyjäyhteistyörahoitus, kuten kaupanrahoitus, kone- ja laitemyynnin rahoitus sekä autokaupan rahoitus.

Tarjoamme myös ratkaisuja yritysten käyttöpääoman rahoitukseen ja kuluttaja-asiakkaille kortti- ja kulutusluottoja suoraan tai myyjäyhteistyökumppanin kautta. 

Tarkoituksemme

Pyrimme aina luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia ja auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa ja unelmansa. 

Rakennamme luottamusta ja syvennämme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa toimimalla läpinäkyvästi ja rehellisesti. Olemme sitoutuneet toimaan vastuullisesti – teemme asiat lakien, säännösten ja yhteiskunnan normien mukaisesti.

Vastuullinen huolehtii ympäristöstä

Nordea Rahoituksella on ollut vuodesta 2003 WWF:n myöntämä Green Office -sertifikaatti. Sertifikaatin edellyttämänä noudatamme WWF:n määrittelemiä kriteereitä, jotka liittyvät energiankulutukseen, hankintoihin, kierrätykseen ja yleiseen ympäristötietouteen yrityksen sisällä ja sen toiminnassa. Kriteereiden toteutusta valvoo Nordean Rahoituksen ympäristötoimikunta ja WWF, joka suorittaa tarkistuksen kolmen vuoden välein.

Mikä WWF Green Office?

WWF Green Office on WWF:n ympäristöjärjestelmä, jonka avulla yritykset voivat pienentää aiheuttamiaan ympäristövaikutuksia. Se ohjaa asettamaan tavoitteita, tekemään oikeita toimenpiteitä, mittaamaan tuloksia ja parantamaan suoritusta.

Suomen WWF Green Office -verkostossa on mukana tällä hetkellä 148 yritystä.