Hyödyllistä tietoa luottokortteista ja autoluotosta löydät täältä

Tälle sivulle olemme koonneet joukon asioita, joista voi olla sinulle apua. Lue myös miten voit helpottaa luottojen takaisinmaksua lyhennysvapailla ja luoton lyhennysprosentin muutoksella.

Nordean palveluissa 7.3. koko sunnuntain kestävä katko

Palvelukatko alkaa yöllä kello 01.00. Korttien osalta katkon arvioidaan päättyvän noin kello 21.00 ja muiden palveluiden osalta noin kello 24.00.

Nordean korteilla ei voi nostaa käteistä, eikä Nordean pankkitunnuksia voi käyttää sähköiseen tunnistautumiseen. Otathan tämän huomioon esimerkiksi terveydenhuollon ajanvarauksia tehdessä, tai kirjautuessa Suomi.fi-palveluun. Verkko- ja mobiilipankit ovat pois käytöstä. Korttimaksaminen onnistuu rajoitetusti esimerkiksi kaupoissa ja kylmäasemilla, mutta siinä voi esiintyä hitautta eikä maksaminen välttämättä onnistu.

Kehotamme varautumaan katkoon esimerkiksi tekemällä tarpeelliset hankinnat jo lauantaina ja varaamaan sunnuntaille käteistä rahaa tarpeen mukaan. Erityisesti haluamme muistuttaa hyvissä ajoin varautumisesta hiihtolomaa tänä ajankohtana viettäviä.

Katko koskee myös Stockmann, Finnair Plus ja Tuohi Mastercard -kortteja sekä palveluitamme kuten OmaLuotto, Nettiluotto, Autoluoton tiedot 24/7 ja Nordea Rahoitus Portaali.

Kerromme ajantasaista tietoa palvelukatkosta nordea.fi verkkosivuilta.Avautuu uuteen ikkunaan

Kortti kateissa, puhelinpalvelu suljettu, kortilla maksaminen verkkokaupoissa arveluttaa, minkä verran minulla on autolainaa...

Näihin kaikkiin mietteisiin löydät lisätietoa tältä sivulta. Jos jokin asia ei nettisivuiltamme selviä, niin asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Verkossa tehtävissä korttimaksuissa otetaan käyttöön vahva tunnistautuminen 1.1.2021

Tarkista, että olet ilmoittanut meille puhelinnumerosi oikein

On tärkeää, että olet ilmoittanut meille oikean puhelinnumerosi, jotta voit ottaa vahvan tunnistautumisen palvelut käyttöösi kortilla tehtävissä verkkomaksuissa. Voit tarkistaa puhelinnumerosi sekä muuttaa sen:

Voit myös lähettää asiakaspalveluumme viestin Nordean Omapostin kautta.

Lue lisää vahvan tunnistautumisen palveluista verkkomaksuissa tästä.

Viisaasti verkossa

Ostosten teko verkossa luottokortilla on helppoa ja kätevää, kannattaa kuitenkin muistaa muutama asia ennen kuin luovuttaa korttitietojansa internetissä.

Lue lisää verkkomaksamisesta

Joustoa luoton takaisinmaksuun

Luottoihimme saat lyhennysvapaata ja voit tarvittaessa pienentää kuukausittain takaisin maksettavaa summaa helposti itsepalveluissamme.

Lue lisää miten voit ottaa lyhennysvapaan käyttöön

Monta kanavaa ja tapaa hoitaa rahoitusasioita verkossa

Luottojesi ja korttiesi asioita voit hoitaa itsenäisesti useissa eri kanavissa olitpa sitten Nordean tai muun pankin asiakas. Katso mikä on sinun kanavasi.

Tutustu itsepalveluihin

Tietosuoja Nordeassa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea on sitoutunut suojelemaan yksilöiden oikeuksia ja pitämään henkilötietosi turvassa. Tietosuojaselosteestamme voit lukea miten käsittelemme tietojasi ja mitä tietoja sinusta keräämme.

Nordean tietosuojaseloste Avautuu uuteen ikkunaan

Maksa lähimaksulla turvallisesti

Kortissa olevalla lähimaksuominaisuudella voit maksaa alle 50 euron suuruisia ostoksia helposti ja nopeasti vain viemällä maksukorttisi maksupäätteen lähelle.

Lue lisää lähimaksusta

Korttiluottojen ja Joustorahoituksen Itsepalvelua juuri silloin kun sinulle sopii

Korttiluottosi ja Joustorahoituksen asioita hoidat itsenäisesti OmaLuotto-palvelussa. OmaLuotto-palvelua käytät oman pankkisi pankkitunnuksilla silloin kun sinulle sopii.

Tutustu OmaLuotto-palveluun

Tarkista autoluoton tiedot 24/7 itsepalvelussa

Jos et ole Nordean asiakas ja haluat tietoja autoluotostasi, on käytössäsi Luoton tiedot 24/7 -palvelu johon voit kirjautua milloin vain.

Kirjaudu Luoton tiedot 24/7 -palveluun

Onnea ja menestystä opiskelija

Korkeakouluopiskelijana voit saada käyttöösi luottokortin ilman säännöllisiä tuloja.

Lue lisää miten saat opiskelijan Mastercard-kortin

Mietitkö luotosta luopumista?

On ihan ok luopua tarpeettomasta luottokortista. Luoton lopettamiseen ei riitä pelkkä kortin katkaisu, vaan tarvitsemme sinulta luoton lopetusilmoituksen.

Lue lisää miten lopetat luoton

Miten toimia, kun luotolla maksettu matka on peruuntunut ja maksu palautunut luottotilille?

Luotolla maksetun matkan peruuntuessa luotolla maksettu summa palautuu luottotilille. Summa kannattaa jättäa luotolle odottamaan tulevia hankintoja. Jos kuitenkin luottotililläsi on ns. ylimaksua ja haluat siirtää rahat luotolta pankkitilillesi, niin lähetä meille viesti ja tilinumerosi Nordean Omapostilla.

Siirry Omapostin kirjautumissivulle

Miksi me kysymme sinusta niin paljon

Pankkeja velvoittavat monet lait, joilla pyritään ehkäisemään esimerkiksi rahanpesua, terrorismia ja taloudellista rikollisuutta. Nämä lait velvoittavat myös meitä ja kannamme yhteiskunnallisen vastuumme.

Lue lisää asiakkaan tuntemisvelvoitteista

E-laskulla säästät aikaa ja vaivaa

E-lasku on turvallinen ja vaivaton laskujen maksutapa.

Lue lisää e-laskusta