Finnair Plus Mastercard

Kerää Finnair Plus -pisteitä!

Monipuolinen maksukortti ja helppo tapa kerätä Finnair Plus -pisteitä! Finnair Plus Mastercard -korttia voit hakea minkä tahansa pankin asiakkaana. Hae korttia saman tien ja saat täyden hyödyn Finnair Plus -jäsenyydestäsi. Voit hakea korttia kätevästi netissä oman pankkisi tunnuksilla. Alla olevan Hae Finnair Plus Mastercard -korttia linkin kautta pääset myös korottamaan olemassa olevan kortin luottorajaa.

Ta-daa – Apple Pay on täällä 

Apple Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi kaupoissa helposti iPhonella. Ota Apple Pay käyttöösi ensimmäisten joukossa ja liitä se Finnair Plus Mastercard -korttiisi. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. Ota käyttöösi jo tänään!

Jos haluat maksaa Finnair Plus Mastercard -kortillasi Apple Walletissa, niin lataa Nordea Wallet sovellus ja tunnistaudu oman pankkisi tunnuksilla. Tämän jälkeen valitse Finnair Plus Mastercard -kortti ja paina ”Lisää Apple Wallettiin” niin olet valmis maksamaan. 

Nordea Walletin voit ottaa käyttöösi  Nordean, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin, OmaSp:n, Osuuspankin tai Ålandsbankenin tunnuksilla.

Finnair Plus Mastercard Ominaisuudet Finnair Plus -pisteet Vakuutusedut Hinnat Korttiehdot Finnair Plus Mastercard

Finnair Plus Mastercard on todellinen täyden palvelun maksuväline Finnair Plus -jäsenille. Kattavan käytettävyyden lisäksi se tarjoaa maksuaikaa, vararahaston ja vakuutusturvaa.

Helppo tapa kerätä Finnair Plus -pisteitä 

Jokaisesta Mastercard-kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella maksamastasi ostosta saat palkintoihin oikeuttavia Finnair Plus -pisteitä. Jokaisella ostoksiin käyttämälläsi eurolla ansaitset yhden pisteen.

Finnair Plus Mastercard -korttia voit hakea, oletpa minkä pankin asiakas tahansa. Edellytyksenä on, että olet 18 vuotta täyttänyt Finnair Plus -jäsen, sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Hakemukset käsitellään normaalein luotonsaantiehdoin. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy. Rinnakkaiskorteilla tehdyistä ostoista ansaitut pisteet kertyvät pääkortin haltijan Finnair Plus -tilille.

Finnair Plus Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 22,0 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (08/2018) + 9 % ja siinä on huomioitu pääkortin vuosimaksu 60 euroa ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Finnair Plus Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 000–8 500 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Paperilasku tai e-lasku

Kun luotto on avattu, saat aina ensimmäisen paperilaskun veloituksetta. Jatkossa paperilaskusta veloitetaan 3 euroa/paperilasku tai voit ottaa käyttöön e-laskun maksutta. 

E-lasku on maksuton, sähköisessä muodossa oleva lasku, jonka voit tilata omassa verkkopankissasi. Laskuttajaksi tulee valita Nordea Rahoitus Suomi Oy (useampi vaihtoehto tuotekohtaisesti). Tutustu e-laskuun

Ominaisuudet

Valttia kotona ja maailmalla

Finnair Plus Mastercard -kortti käy maksuvälineenä kutakuinkin kaikkialla, missä ikinä haluatkin sitä käyttää. Yhtä sujuvasti niin idässä kuin lännessä, yli 35 miljoonassa ostopaikassa ympäri maailmaa. Saat lisäksi käteistä ulkomailla yli puolesta miljoonasta Mastercard-tunnuksella merkitystä automaatista, käteisnostopisteestä tai pankista. Kotimaassa käytössäsi ovat Otto.-automaatit. Kotimaassa voit lisäksi maksaa laskuja Nordean maksuautomaateilla.

Kuukausi korotonta maksuaikaa

Saat ostoksillesi keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit itse päättää, haluatko maksaa koko summan, minimierän tai jotain siltä väliltä.

Vararahasto tasapainottaa taloutta

Kortissasi on kätevä vararahasto yllättäviä menoja ja suurempia hankintoja varten. Voit itse valita sinulle sopivan luottorajan (1 000 - 8 500 euroa) ja minimierän määrittävän lyhennysprosentin.

Mahdollisuus rinnakkaiskorttiin

Keskittämällä koko perheen ostokset Finnair Plus Mastercard -luottotilille nopeutat pääsyä palkinnoille entisestään. Rinnakkaiskortin käyttöraja on uusi ominaisuus Finnair Plus Mastercard -rinnakkaiskorteille. Käyttöraja on euroina sovittu raja, jonka puitteissa rinnakkaiskortinhaltija voi käyttää korttiluottoa laskutuskauden aikana. Käyttöraja on laskutuskausikohtainen ja tulee uudelleen käyttöön kun laskutuskausi vaihtuu. Käyttörajallinen rinnakkaiskortti on pääkortinhaltijalle turvallisempi vaihtoehto, sillä rinnakkaiskortinhaltijalle ei tarvitse antaa koko luottorajaa käyttöön. Pääkortinhaltijana voit päättää, paljonko haluat antaa rinnakkaiskortille käyttövaraa ja jatkossa muuttaa käyttörajaa tarvittaessa. 

Halutessasi voit saada Finnair Plus Mastercard -rinnakkaiskortit ilman pankkikorttia myös samassa taloudessa asuville 15 vuotta täyttäneille perheenjäsenillesi. Rinnakkaiskortti pankkikorttiominaisuudella voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle perheenjäsenelle. Pankkikorttiominaisuus edellyttää lisäksi tiliä Nordeassa.

Lähimaksuominasuus

14.3.2017 lähtien Finnair Plus Mastercard -kortillasi on käytössä lähimaksuominaisuus. Lähimaksuominaisuudella voit halutessasi maksaa alle 25 euron suuruisia lähimaksuja ilman tunnusluvun näppäilyä viemällä kortin lähelle maksupäätettä. 

Lähimaksut veloitetaan kortin credit-ominaisuudelta. Ensimmäinen credit-ominaisuudella tehty, tunnusluvulla hyväksytty korttiosto aktivoi lähimaksuominaisuuden käyttöösi. 

Turvallisuussyistä maksupääte voi pyytää vahvistamaan tunnusluvulla myös alle 25 euron lähimaksut.

kortit-finnair-plus

Finnair Plus -pisteet

Finnair Plus Mastercard -kortilla keräät pisteitä jokaisesta kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella tehdystä ostosta. Jokaista ostoihin käyttämääsi euroa kohden ansaitset yhden pisteen, kuitenkin siten, että yhden laskutusjakson aikana Finnair Plus -pisteitä voi kertyä maksimissaan Finnair Plus Mastercard -kortille myönnetyn luottorajasi verran.

Esimerkki palkitsevasta matkustamisesta  

Finnair Plus -korttia näyttämällä kerätyt pisteet:

Lento Helsinki-Lontoo-Helsinki - 3 650 pistettä  
Hotelliyö - 500 pistettä 
Taxfree-ostokset - 250 pistettä 

Finnair Plus Mastercardilla tehdyt ostokset: 

Lento (1 500 €) - 1 500 pistettä
Hotelliyö (200 €) - 200 pistettä
Taxfree-ostokset (50 €) - 50 pistettä

Kerätyt pisteet yhteensä = 6150

Maksaessasi ostokset Finnair Plus Mastercard -kortilla ansaitset pisteitä riippumatta siitä, ostatko lentolippuja, ruokaa tai vaikkapa polttoainetta. Kun maksat kortilla lentomatkat, pistesaldosi kasvaa sekä lennetyistä lennoista että niiden maksamisesta kertyneistä pisteistä.

Rinnakkaiskortilla tehdyistä ostoista ansaitut Plus-pisteet kertyvät pääkortin haltijan Finnair Plus -tilille.

Pisteitä myös verkko-ostoksista

Pisteitä kertyy myös silloin kun teet ostoksia verkossa. 

Korttiostoista keräämäsi pisteet siirtyvät Plus-tilillesi kuukausittain. Ostoista kertyneet pisteet näkyvät Finnair Plus -tililläsi noin viikon päästä, kun saat Finnair Plus Mastercard -laskun. Pistesaldosi voit tarkistaa osoitteessa finnair.fi/plusAvautuu uuteen ikkunaan

Finnair Plus -pisteitä ei kerry käteisnostoista, laskujen maksusta, tilisiirroista eikä pankkikorttiostoista.

Kirjaudu Finnair Plus -tilillesi tästäAvautuu uuteen ikkunaan.

Voit hyödyntää Finnair Plus -pisteitäsi kätevästi Finnair Shop -verkkokaupassa. Valikoimassa on yli 3 500 laadukasta tuotetta sekä itselle että lahjaksi. Valikoima kasvaa koko ajan, ja lisäksi kaupassa on vaihtuvia tarjouksia.

Voit tehdä ostoksesi pelkillä Finnair Plus -pisteillä, pisteillä ja rahalla tai pelkällä rahalla. Rahaosuuden voit maksaa Finnair Plus Mastercard -kortillasi.

Tutustu Finnair Shop -tuotteisiin osoitteessa: www.finnairshop.comAvautuu uuteen ikkunaan.

Finnair Shop -verkkokaupassa asioit aina kaikessa rauhassa, silloin kun sinulle sopii. Tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle postitse kotiin tai haluamaasi postitoimipaikkaan. Voit maksaa myös toimituskulut Finnair Plus -pisteillä.

Vakuutusedut

Finnair Plus Mastercard Matkavakuutus ja käteisnostoturva 

Kun maksat ulkomaanmatkasi kokonaan (100 %) Finnair Plus Mastercard -kortin maksuaika- tai luotto-ominaisuudella, saat sekä itsellesi että mukana matkustaville perheenjäsenillesi matkavakuutuksen ilman eri veloitusta. Matkavakuutus sisältää turvaa muun muassa matkasairauden, matkatapaturman ja matkatavaroiden katoamisen varalle.

Korttiin sisältyy myös lisävakuutus: käteisnostoturva. Se korvaa ulkomailla Mastercard-luottotililtä nostetun käteisen rahan 850 euroon saakka, mikäli rahat ryöstetään sinulta 24 tunnin kuluessa nostosta.

Etuja: 

  • Vakuutus korvaa vakavissa sairaustapauksissa tai tapaturmissa kuljettamisen ulkomailta Suomeen, esimerkiksi ambulanssilennolla. 
  • Vakuutusmäärä enintään 50 000 euroa. 
  • Matkasairauden tai matkatapaturman hoitokulujen vakuutusmäärän yläraja on 30 000 euroa.
  • Matkatavarakorvaus enintään 840 euroa (omavastuu 50 euroa).

Nordean voimassa olevat ryhmävakuutukset päättyvät ja henkilö- ja yrityskorttivakuutusten myöntäjä muuttui 1.1.2018. 

Nordean henkilö- ja yrityskorttivakuutusten myöntäjä muuttuu 1.1.2018 alkaen. Jatkossa vakuutukset myöntää vakuutusyhtiö Tryg. Voimassa olevat Nordean korttivakuutukset, jotka on myöntänyt AIG Europe Limited sivuliike, päättyvät vakuutettujen osalta 31.12.2017.  Vakuutusyhtiön muutos ei vaikuta vakuutuksen sisältöön, sillä uusien vakuutusten ehdot vastaavat päättyviä vakuutuksia.Tarkemmat toimintaohjeet ja lisätietoa löydät nordea.fi:ltäAvautuu uuteen ikkunaan

Hinnat

Hinnat

Vuosimaksullinen
Finnair Plus Mastercard -kortti60,00 €
Rinnakkaiskortti*24,00 €
Kuukausimaksullinen
Mastercard-kyselyt verkkopankissa/kk0,75 €
Mastercard-kyselyt GSM-puhelimeen soittamalla (+ mpm)0,33 €
Mastercard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Pankkitilin erillinen saldokysely Otto.-automaatilla0,40 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*7,00 €

Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)*

*Kortin tunnusluvun voi tilata Nordean konttorista tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun 

5,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos17,00 €
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Korttiluoton laskutus paperitse3,00 €
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € +3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 €
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Käteisnostot kotimaassa
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä konttorissa0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

0,40 €

Käteisnostot kotimaassa korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Käteisnostot ulkomailla

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1-4 nostoa/kk

0,00 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl
0,40 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa
2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa Mastercard-korteilla
2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella
2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen Mastercard-, Nordea/MasterCard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Korttiehdot