Luoton lopettaminen

Mietitkö luoton lopetusta?

Onko sinulla luottokortti, mutta olet juuri nyt elämäntilanteessa jossa et tarvitse sitä? Mietityttääkö kortin käyttäminen muutoin? Asiakaspalvelumme neuvoo sinua kortin käyttöön ja kuluihin liittyvissä asioissa mielellään. Tiesitkö, että esim. TUOHI Mastercard -kortissa ei ole vuosimaksua eikä siitä veloiteta mitään kuluja mikäli luottotilillä ei ole laskutettavaa velkaa. Näin ollen voi olla hyvä, että sinulla on jokin maksuton kortti kaiken varalta. 

Jos olet kuitenkin tullut siihen tulokseen, että käytössäsi oleva luottokortti ei olekaan sinua varten, voit milloin tahansa lopettaa luottotilisi. Mahdollisen luottotilillä olevan velan voit maksaa pois sovituissa erissä luottotilin ehtojen mukaisesti.

Huomioithan, että kortin leikkaaminen ei lopeta luottotiliäsi. Luottotilin lopettamiseen tarvitsemme sinulta kirjallisen ilmoituksen, katso tarkemmat ohjeet alta.

Voit lopettaa luottotilisi jommallakummalla seuraavista tavoista:

  1. Kirjaudu ePalveluun tai Nordean verkkopankkiin ja lähetä sieltä viesti asiakaspalveluumme. Ilmoita viestissäsi, että haluat lopettaa luottotilisi. Ilmoita viestissä luottotilisi numero, tilinomistajan nimi ja henkilötunnus.
  2. Tulosta Luottotilin irtisanomisilmoitus (PDF). Täytä se huolellisesti. Lähetä täytetty lomake ja kahtia leikattu luottokorttisi Nordea Rahoituksen asiakaspalveluun, lomakkeessa olevaan osoitteeseen. Mikäli et pysty tulostamaan lomaketta, soita asiakaspalveluumme, niin postitamme sen sinulle.

Luottotilin irtisanomisilmoitus (pdf, 11 KB)Avautuu uuteen ikkunaan