Mastercard mukana kesän menoissa

Missä ja miten kesää vietätkin, kannattaa pitää Mastercard-kortti matkassa mukana. Sillä teet ostoja ja käteisnostoja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, käytössäsi on aina oikeaa valuuttaa ja ostokset sujuvat kätevästi niin kaupoissa kuin verkossakin. 

Saat ostoksillesi aina keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa ja laskun saatuasi voit itse päättää, maksatko minimierän, koko velkasaldon tai jotain näiden kahden väliltä.

Maarajaus lisää kortin turvallisuutta

Voit rajata korttisi käyttöä maarajauksella, joka lisää kortin käytön turvallisuutta. Maarajauksen jälkeen korttiasi voi käyttää ainoastaan sallimillasi alueilla. Maarajaus koskee korttimaksuja ja käteisnostoja automaateilla, maarajaus ei koske internet-ostoja. 

Maarajauksessa on neljä vaihtoehtoa: 

  • Suomi
  • Suomi, Viro ja Pohjoismaat 
  • Eurooppa 
  • Koko maailma. 

Käy tarkistamassa maarajauksesi ja muuta niitä tarvittaessa kesäsuunnitelmiin sopiviksi. Maarajauksen teet Nordean verkkopankissa, mobiilipankissa tai muun pankin asiakkaana ePalvelussa (Kortit >Maarajaus ja internet-käyttö). 

Finnair Plus Mastercard -kortin matkavakuutus turvanasi

Finnair Plus Mastercard -korttiin sisältyy matkavakuutus ulkomaanmatkoille. Matkavakuutus on voimassa, kun matka on maksettu kokonaan Finnair Plus Mastercard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella.

Turvallisia ostoksia verkossa

Haluamme varmistaa, että voit maksaa kortillasi turvallisesti verkkokaupoissa. Kortillasi maksaminen verkossa edellyttää, että olet sallinut korttisi verkkokäytön joko Nordean verkkopankissa tai ePalvelussa (Kortit > Maarajaus ja internet-käyttö). Palvelun myötä verkko-ostoksesi vahvistetaan joko matkapuhelimeesi toimitettavalla kertakäyttöisellä salasanalla tai Nordean pankkitunnuksilla kuten aiemminkin.

Turvallisen maksamisen verkkokauppiaat tunnistat oheisesta merkistä. MastercardSecureCode -palvelun ansiosta voit tehdä ostoksesi turvallisesti Stockmann verkkokaupan sekä muiden kotimaisten verkkokauppojen lisäksi myös ulkomaisissa verkkokaupoissa. Tutustu tarkemmin turvalliseen verkkomaksamiseen 

PIN-luku veloituksetta Stockmann Mastercard ja TUOHI Mastercard -kortteihin

Stockmann Mastercard ja TUOHI Mastercard -kortteihin PIN-luku veloituksetta 31.12.2018 asti. Mikäli olet kadottanut tai unohtanut korttisi PIN-tunnusluvun, voit nyt tilata uuden veloituksetta. Uuden tunnusluvun voit tilata esim. Nordean verkkopankista, ePalvelusta tai soittamalla asiakaspalveluun.