Autorahoitus

 
Tehdään autohaaveistasi totta
Aloita tästä

Millaisen auton sinä tarvitset? 

Toteutamme toiveesi yli 200 autoliikkeen kanssa ympäri Suomen. Uuteen tai käytettyyn autoon, autoliikkeestä tai kaverilta ostettuun, omaksi tai vain käyttöön – meiltä saat tilanteesi mukaisen rahoituksen.

Vertaile rahoitusvaihtoehtoja

Suurempi auto kasvavalle perheelle? Toinen auto perheen eri menoihin? Vai tekeekö mieli vain vähän sporttisempaa menopeliä? Nordea Autorahoituksella saat auton, jonka tarvitset – ja josta olet ehkä unelmoinutkin. Katso tästä, mikä palvelumme sopii sinulle parhaiten.

Osamaksu
Ostatko autokaupasta? Osamaksuun et tarvitse vakuutta ja saat sen yli 200 autoliikkeestä ympäri Suomen. Käsirahan voit kattaa kokonaan tai osittain antamalla vanhan autosi vaihdossa.

FiksuDiili
Minimoi auton käyttämisen huolet. Fiksudiili-osamaksurahoituksen saat Laakkoselta ilman käsirahaa ja vakuutta, ja maksat 2-4 vuoden sopimuksen ajan kiinteän kuukausierän ilman riskiä jäännösarvosta.

JoustoluottoAvautuu uuteen ikkunaan
Tarvitsetko käteistä autokauppoihin mahdollisimman nopeasti tilillesi? Vakuudettoman Joustoluoton haet Nordea 24/7:stä, verkkotapaamisella tai verkkopankista. Maksuajan sovimme maksuvalmiutesi mukaan.