Dra nytta av Stockmanns stamkundsförmåner och -erbjudanden varje månader

Ta-daa - Apple Pay är här

Med Apple Pay kan du enkelt göra säkra kortbetalningar i butik med din iPhone.  Det är enkelt att komma igång. Bli en av de första att använda Apple Pay och aktivera dit Stockmann Mastercard –kort idag! 

Med Stockmann Mastercard får du full service. Förutom stamkundsförmåner får du ett betaltids- och kreditkort som kan användas som betalningsmedel så gott som överallt.

Apple Pay – plånbok i din telefon 

Om du vill betala med ditt Stockmann Mastercard-kort i Apple Wallet ska du ladda ned appen Nordea Wallet och identifiera dig med dina bankkoder. Därefter ska du välja det Stockmann Mastercard-kort som du vill använda och trycka på ”Lägg till i Apple Wallet” – nu är du klar att betala. 

Du får Stockmanns stamkundsförmåner genom att inför betalningen mata in ditt stamkundskort i betalterminalen på Stockmanns varuhus.

Du kan börja använda Nordea Wallet med Nordeas, Aktias, Danske Banks, Handelsbankens, S-Bankens, Oma Sparbanks, Andelsbankens eller Ålandsbankens bankkoder.

Läs mer om Apple PayAvautuu uuteen ikkunaan

Öka tempot och uppnå nästa nivå

Inköp betalda med Stockmann Mastercard-kortets betaltids- och kreditfunktion i Stockmannvaruhusen samt i nätbutiken räknas till dubbelt värde i årsinköpen. Till exempel då kunden handlar för 100 euro på Stockmann med Stockmann Mastercard-kortets betaltids- och kreditfunktion räknas inköpets värde till 200 euro i årsinköpen.

Även inköp gjorda på andra håll räknas till årsinköpen, då de betalas med Stockmann Mastercard-kortets betaltids- och kreditfunktion. Till exempel då kunden på annat håll handlar för 100 euro med Stockmann Mastercard-kortets betaltids- och kreditfunktion, räknas inköpets värde till 100 euro i årsinköpen.

Lista över samarbetspartners, hos vilka inköp räknas till årsinköpen även med Stockmanns stamkundskort och Stockmann Mastercard-kortets debitfunktion.Avautuu uuteen ikkunaan

Inköp gjorda i Stockmannvaruhusen samt i nätbutiken räknas till årsinköpen, då de betalas med Stockmann Mastercard-kortets debitfunktion. Till exempel då kunden på annat håll handlar för 100 euro med Stockmann Mastercard-kortets debitfunktion, räknas inköpets värde till 100 euro i årsinköpen.

Inköp gjorda på andra håll inte räknas till årsinköpen, då de betalas med Stockmann Mastercard-kortets debitfunktion. 

Betalkortsförmån. Direkt.

Du får betalkortsförmån för alla inköp, oberoende av om du betalar med debit- eller credit-funktionen.

Förmånen gäller inte uppköp på stockmann.com och inte heller uppköp i shop-in-shop-affärer i varuhuset, med undantag av guldsmedsaffären Lindroos. På alkohol- och tobaksprodukter beviljas ingen förmån, inte heller på presentkort till Stockmann, penningöverföring i Western Union, vid biljettförsäljning eller hasardspel. Förmånen gäller tills vidare.

PIN-kod för Stockmann Mastercard avgiftsfritt fram till den 31.12.2018 

Om du förlorat eller glömt PIN-koden för ditt Stockmann Mastercard-kort kan du nu gratis beställa en ny kod. 

Den nya koden kan beställas t.ex. via Nordeas nätbank, eTjänsten eller genom att ringa kundtjänsten för Stockmann Mastercard,

Förmånliga Stockmann Mastercard

 • Ingen öppnings-, eller årsavgift.
 • Du betalar endast för användningen av krediten - inte för användningen av kortet.
 • I medeltal 30 dagar räntefri betalningstid.
 • Stockmann Mastercard är ett internationellt betaltids- och kreditkort. Den effektiva räntan på en utnyttjad kredit på 1 500 euro är 20,6 %, då den nominella räntan är 3 månaders euriborränta (08/2018) + 10 %, och den månatliga kontoavgiften på 3,50 euro och avgiften för pappersfakturan på 3 euro har beaktats. Stockmann Mastercard är en fortlöpande kredit som gäller tills vidare. Kreditlimiten är 500–10 000 euro. Krediten beviljas av Nordea Finans Finland Ab, Aleksis Kivis gata 9, Helsingfors.
 • Kontoskötselavgift 3,50 euro/mån., när du betalar fakturan i flera rater.

Flexibla Stockmann Mastercard 

 • Det mest godkända betaltids- och kreditkortet. Över 35 miljoner säljställen och en miljon automater runt om i världen står till ditt förfogande.
 • Betala tryggt på Internet.
 • Du kan ta ut pengar i automat och överföra pengar från krediten till ditt eget bankkonto.
 • Obegränsat antal parallellkort.

Mångsidiga Stockmann Mastercard 

 • Du väljer själv återbetalningsprocent (minst 3 %) och förfallodag (1-31).
 • Du får två amorteringsfria månader per år (inte två månader i följd).
 • Mångsidiga nättjänster. Du kan kontrollera kreditens transaktioner och saldo, ändra egenskaperna för krediten och ansöka om höjning av kreditlimit. För tjänster som används med bankkoder debiteras avgifter enligt vid var tid gällande prislista. 
 • Du får Stockmann Mastercard-kortet oberoende av i vilken bank du är kund.
 • Om du har ett konto i Nordea kan du ansluta en debit-egenskap till kortet. Då du använder denna egenskap debiteras betalningstransaktionerna alltid direkt från ditt bankkonto.