Stockmann Mastercard -kortissa ei ole avausmaksua eikä vuosimaksua

Stockmann Mastercard -kortista et maksa avausmaksua tai vuosimaksua. Maksat korot ja kulut aina vain käyttämästäsi luotosta, pelkkä varallaolo ei maksa sinulle mitään.

Voit hakea Stockmann Mastercard -korttia saman tien. Lisätietoa luoton hakemisesta ja myöntämisestä löydät vasemman laidan valikosta Hae korttia tai muuta luottorajaa.

Kuukausi korotonta maksuaikaa

Saat ostoksillesi keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit itse päättää, haluatko maksaa koko summan, minimierän tai jotain siltä väliltä.

Luoton korko on 3 kk euribor + 10 %, todellinen kulut huomioiva vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle laskettuna on 20,6 % (8/2018). Todellisen vuosikoron laskennassa on huomioitu tilinhoitomaksu 3,50 euroa/kk ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Tilinhoitomaksua ei veloiteta, mikäli maksat aina koko laskutettavan velkasaldon eräpäivänä.

Vararahasto tasapainottaa taloutta

Kortissasi on kätevä vararahasto yllättäviä menoja ja suurempia hankintoja varten. Voit itse valita sinulle sopivan luottorajan (500 - 10 000 euroa, Stockmann First -asiakkaana jopa 25 000 euroa). Halutessasi voit valita kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa, jolloin et maksa mitään. Korot ja kulut siirtyvät seuraavaan laskuun. Lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäiset.

Rinnakkaiskortit vaikka koko perheelle

Voit hakea rinnakkaiskortteja esimerkiksi muille perheenjäsenille. Kun jokaisella on oma kanta-asiakaskortti, on ostosten teko ja kanta-asiakasetujen hyödyntäminen entistäkin sujuvampaa.

Käteisnostopalkkiot Korttiluotolta

  • Otto.-automaateilla Mastercard-luotolta tehdyistä käteisnostoista, laskujen maksusta Nordean maksuautomaateilla sekä verkkopankissa tehdyistä tilisiirroista veloitetaan 2 euroa + 3 % noston määrästä.
  • Automaateilla tehdyistä euromääräisistä käteisnostoista rahaliittoon kuuluvissa EU-maissa sekä kruunumääräisistä nostoista Ruotsissa veloitetaan 2 euroa + 3 % noston määrästä.
  • EU-alueen ulkopuolella sekä Iso-Britanniassa ja Tanskassa tehdyistä valuuttamääräisistä käteisnostoista veloitetaan 2 euroa + 3 % noston määrästä.
  • Nordea-etu: Stockmann Mastercard -kortilla Nordean automaateilla Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa tehdyt käteisnostot ovat korottomia ja kuluttomia seuraavan laskun eräpäivään asti riippumatta siitä, oletko Nordea Pankin asiakas.

Käteisnostopalkkiot pankkitililtä

  • Otto.-automaateilla debit -ominaisuudella tehdyistä käteisnostoista ei peritä palkkioita.
  • Muulta kuin Otto.-automaateilla debit -ominaisuudella tehdyistä käteisnostoista veloitetaan 0,60 euroa. 
  • EU-alueella automaateista tehdyistä euromääräisistä sekä Ruotsissa tehdyistä kruunumääräisistä käteisnostoista veloitetaan 0,60 euroa.
  • EU-alueen ulkopuolella sekä Iso-Britanniassa ja Tanskassa tehdyistä valuuttamääräisistä käteisnostoista veloitetaan 2 euroa + 3 % noston määrästä.
  • Nordea-etu: Stockmann Mastercard -debit ominaisuudella Nordean automaateilla Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa tehdyt käteisnostot ovat kuluttomia.