Stockmann Mastercard kanta-asiakkaan monipuolinen maksukortti

ApplePay-Stockmann

Ta-daa - Apple Pay on täällä

Apple Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi kaupoissa helposti iPhonella. Ota Apple Pay käyttöösi ensimmäisten joukossa ja liitä se Stockmann Mastercard -korttiisi. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. Ota käyttöösi jo tänään!

Apple Pay – lompakko puhelimessasi 

Jos haluat maksaa Stockmann Mastercard –kortillasi Apple Walletissa, niin lataa Nordea Pay sovellus ja tunnistaudu oman pankkisi tunnuksilla. Tämän jälkeen valitse haluamasi Stockmann Mastercard –kortti ja paina ”Lisää Apple Wallettiin” niin olet valmis maksamaan. 

Stockmannin kanta-asiakasedut saat, kun käytät ensin kanta-asiakaskorttiasi maksupäätteessä Stockmann-tavarataloissa.

Nordea Payn voit ottaa käyttöösi Nordean, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin, OmaSp:n, Osuuspankin tai Ålandsbankenin tunnuksilla.

Lue lisää Apple PaystaAvautuu uuteen ikkunaan

Stockmann Mastercard on todellinen täyden palvelun kortti. Kanta-asiakasetujen lisäksi saat maksuaika- ja luottokortin, joka käy maksuvälineenä lähes kaikkialla.

Maksutapaetua. Heti.  

Maksutapaetua saat joka ostoksellasi, maksoit sitten kortin debit- tai credit-ominaisuudella.

Etu myönnetään kassalla maksaessasi ostojen loppusummasta, ja se näkyy heti ostokuitilla. Etu ei koske Stockmann-verkkokauppaa eikä tavaratalojen yhteydessä toimivia shop-in-shop-myymälöitä, poikkeuksena kultasepänliike Lindroos. Etua ei myönnetä alkoholi- ja tupakkatuotteista, Stockmann-lahjakorteista, lipunmyynnistä, Western Union -rahanvälityksestä eikä rahapeleistä. Etu on voimassa toistaiseksi.

Stockmann Mastercard -kortteihin PIN-luku veloituksetta 31.12.2017 asti

Mikäli olet kadottanut tai unohtanut Stockmann Mastercard -korttisi PIN-tunnusluvun, voit nyt tilata uuden veloituksetta. 

Uuden tunnusluvun voit tilata esim. Nordean verkkopankista, ePalvelusta tai soittamalla Stockmann Mastercard -asiakaspalveluun 

Edullinen Stockmann Mastercard

 • Ei avaus-, tai vuosimaksua.
 • Maksat vain luoton käytöstä - et kortin käytöstä.
 • Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle Stockmann Mastercard -luotolle on 15,68 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (10/2017) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu 3,50 euroa. Luoton korko on 3 kuukauden euriborkorko + 10 %. Luottoraja on 500-10 000 euroa. Stockmann Mastercard on voimassa toistaiseksi. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Tilinhoitomaksu 3,50 euroa/kk, kun haluat maksaa laskun useammassa erässä.

Joustava Stockmann Mastercard

 • Laajimmin hyväksytty maksuaika- ja luottokortti. Käytössäsi on yli 35 miljoonaa ostopaikkaa ja miljoona automaattia eri puolilla maailmaa.
 • Maksa turvallisesti internetissä.
 • Voit nostaa rahaa automaatilta ja siirtää luotolta rahaa pankkitilillesi.
 • Rajattomasti rinnakkaiskortteja.

Monipuolinen Stockmann Mastercard

 • Valitset itse takaisinmaksuprosentin (vähintään 3 %) ja eräpäivän (1.-31.päivä).
 • Saat kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa (ei peräkkäiset kuukaudet).
 • Monipuoliset verkkopalvelut. Voit tarkistaa verkkopalvelun avulla luottosi tapahtumat ja saldon, muokata luoton ominaisuuksia sekä hakea korotusta luottorajaasi. 
 • Verkkotunnuksilla käytettävistä palveluista veloitetaan maksut kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti.
 • Stockmann Mastercard -kortin saat käyttöösi oletpa minkä pankin asiakas tahansa.

Merkittäviä etuja

 • Paljon etuja yhteistyökumppaneilta.
 • Kaikki Stockmann Mastercard -kortin luotto-ominaisuudella tekemäsi ostokset rekisteröityvät kanta-asiakaskortillesi ja vievät sinua käyttämäsi summan verran lähemmäs Exclusive- asiakkuutta.
 • Jos sinulla on tili Nordeassa, voit liittää korttiin debit-ominaisuuden, jota käyttäessäsi maksutapahtumat veloitetaan aina suoraan pankkitililtäsi.