Stockmann Mastercard

Tuplavauhdilla seuraavalle etutasolle!

Stockmann Mastercard -korttia voit hakea minkä pankin asiakkaana tahansa. Hae korttia saman tien ja saat täyden hyödyn Stockmannin kanta-asiakkuudestasi jopa kaksinkertaisena. Lisäksi käytössäsi on vuosimaksuton maksuaika- ja luottokortti. Korttia haet kätevästi netissä oman pankkisi tunnuksilla. Hakemukselle pääset alla olevasta linkistä. Linkistä pääset myös korottamaan olemassa olevan Stockmann Mastercard -kortin luottorajaa.

Ta-daa – Apple Pay on täällä 

Apple Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi kaupoissa helposti iPhonella. Ota Apple Pay käyttöösi ensimmäisten joukossa ja liitä se Stockmann Mastercard -korttiisi. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. Ota käyttöösi jo tänään!

Jos haluat maksaa Stockmann Mastercard -kortillasi Apple Walletissa, niin lataa Nordea Wallet sovellus ja tunnistaudu oman pankkisi tunnuksilla. Tämän jälkeen valitse haluamasi Stockmann Mastercard -kortti ja paina ”Lisää Apple Wallettiin” niin olet valmis maksamaan. 

Stockmannin kanta-asiakasedut saat, kun käytät ensin kanta-asiakaskorttiasi maksupäätteessä Stockmann-tavarataloissa.

Nordea Walletin voit ottaa käyttöösi  Nordean,  Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin, OmaSp:n, Osuuspankin tai Ålandsbankenin tunnuksilla.

Stockmann Mastercard Ominaisuudet Hinnat Korttiehdot Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercard - monta ominaisuutta yhdellä kortilla

Stockmann Mastercard -kortin saat käyttöösi, oletpa minkä tahansa pankin asiakas. Eniten hyödyt, kun keskität kaikki ostokset Stockmann Mastercard -kortille.

 • Ei avaus- tai vuosimaksua. 
 • Voit valita kortin luottorajan 500–10 000 euron väliltä (Stockmann First -asiakkaat jopa 25 000 euroa).
 • Stockmann kanta-asiakasetuna tuplaostokertymä maksuaika- ja luotto-ominaisuudella (Credit) Stockmannilla ja Stockmann verkkokaupassa - lue lisää kanta-asiakaseduistaAvautuu uuteen ikkunaan   

Mastercard-kortin etujen lisäksi saat kaikki Stockmann kanta-asiakasohjelman edut.

Onnea ja menestystä korkeakouluopiskelija!

Luottokortti helpottaa opiskelijan arkea. Kortin voit saada heti saatuasi opiskelupaikan korkeakoulusta. Vuosimaksuttoman Stockmann Mastercard -kortin luottolimiitti voi olla jopa 2 000 euroa. Lue lisää ominaisuudet-välilehdeltä. 

Paperilasku tai e-lasku

Kun luotto on avattu, saat aina ensimmäisen paperilaskun veloituksetta. Jatkossa paperilaskusta veloitetaan 3 euroa/paperilasku tai voit ottaa käyttöön e-laskun maksutta.  

E-lasku on maksuton, sähköisessä muodossa oleva lasku, jonka voit tilata omassa verkkopankissasi. Laskuttajaksi tulee valita Nordea Rahoitus Suomi Oy (useampi vaihtoehto tuotekohtaisesti). Tutustu e-laskuun

Ominaisuudet

Esittely

Stockmann Mastercard on luottokortti, johon voit liittää myös debit-ominaisuuden. Kortin luottolimiitti avaa mahdollisuuden suurempiinkin hankintoihin ja tuo joustavuutta yllättäviin tilanteisiin.

 • Saat kaikille luottokortilla tekemillesi ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Saat luottokorttitapahtumista kuukausittain laskun. Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämästäsi summasta*. 
 • Päätät itse korttihakemusta täyttäessäsi laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin).
 • 14.3.2017 lähtien Stockmann Mastercard -kortillasi on käytössä lähimaksuominaisuus. Lähimaksuominaisuudella voit halutessasi maksaa alle 25 euron suuruisia lähimaksuja ilman tunnusluvun näppäilyä viemällä kortin lähelle maksupäätettä. 
 • Lähimaksut veloitetaan kortin credit-ominaisuudelta. Ensimmäinen credit-ominaisuudella tehty, tunnusluvulla hyväksytty korttiosto aktivoi lähimaksuominaisuuden käyttöösi. 
 • Turvallisuussyistä maksupääte voi pyytää vahvistamaan tunnusluvulla myös alle 25 euron lähimaksut.
 • Voit valita kortille kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa.
 • Voit liittää luottokorttiin haluamasi määrän rinnakkaiskortteja kaikille 15 vuotta täyttäneille perheenjäsenillesi.
 • Voit seurata luottokorttitapahtumiasi kätevästi joko verkkopankissa tai ePalvelun kautta, mikäli käytössäsi ei ole Nordean verkkopankkitunnuksia. Voit myös muun muassa tarkistaa korttisi käyttövaran, muokata korttiluottosi ominaisuuksia ja siirtää rahaa korttiluotolta omalle pankkitilillesi. 
 • Mobiilipankissa näet muun muassa korttisi ominaisuudet, käyttövaran ja voit siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi. Voit myös rajoittaa korttisi maantieteellistä käyttöaluetta sekä kortin käyttöä internetissä. 
 • Voit itse valita kortillesi haluamasi tunnusluvun, jos käytössäsi on Nordean pankkitunnukset.
 • Korttiin liittyvät kustannukset näet Hinnat-välilehdeltä.

Stockmann Mastercard -kortilla maksat kaikkialla

 • Luottokortilla maksat ostokset Suomessa ja ulkomailla yli 200 maassa, noin 30 miljoonassa myyntipisteessä. Lisäksi voit nostaa käteistä kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksin merkityistä käteisautomaateista.
 • Kun liität korttiisi debit-ominaisuuden, voit tehdä ostoksia ja käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi Suomessa ja ulkomailla. 
 • Maksat turvallisesti myös internetissä.

*Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 20,6 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (08/2018) + 10 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 3,50 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 500–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Stockmann Mastercard opiskelijoille

Stockmann Mastercard voidaan myöntää ammattikorkeakoulu-, yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille, jotka ovat vastaanottaneet opiskelupaikan nykyisessä opiskelupaikassaan (Suomessa). Opiskelijoilta ei siis edellytetä työsuhdetta eikä tuloja kortin myöntämiseksi.

Liitä hakemuksen mukaan myös todiste opiskelustasi (kopio opintosuoritusotteesta tai opiskelijakortista) ammattikorkeakoulu-, yliopisto- tai korkeakoulussa (Suomessa). Internetistä tulostettu opintosuoritusote on riittävä.

Hakemuksen voit tehdä netissä (yllä olevan linkin kautta), Nordean konttorissa tai Stockmannin kanta-asiakaspalvelussa.

Edut

 • Ei avaus- tai vuosimaksua.
 • Stockmann Mastercard -kortinhaltijana saat kaikki Stockmann kanta-asiakasohjelman edut ja Mastercard-kortin ominaisuuksiin liittyvät yleiset edut. Lisäksi Stockmann ja Mastercard tarjoavat korttiin liittyviä pysyviä ja vaihtuvia etuja.
 • Kaikki Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella (credit)  tehdyt ostot lasketaan kanta-asiakasohjelmaan.
 • Stockmann-ryhmässä tehdyt, pankkitililtä veloitettavat tapahtumat eli debit-ostot, lasketaan myös mukaan kanta-asiakasohjelmaan.
 • Stockmann kanta-asiakasetuna tuplaostokertymä maksuaika- ja luotto-ominaisuudella (Credit) Stockmannilla ja Stockmann verkkokaupassa. Lue lisää kanta-asiakaseduistaAvautuu uuteen ikkunaan.

Lue lisää Stockmannin sivuiltaAvautuu uuteen ikkunaan.  

Hinnat
Vuosimaksu
Stockmann Mastercard -kortti0,00 €
Rinnakkaiskortti0,00 €
Kuukausimaksullinen
Mastercard-kyselyt verkkopankissa/kk0,75 €
Mastercard-kyselyt GSM-puhelimeen soittamalla (+ mpm)0,33 €
Mastercard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Pankkitilin erillinen saldokysely Otto.-automaatilla0,40 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus konttorissa (toimitus postitse kotiin)*7,00 €

Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestitse)*

*Kortin tunnusluvun voi tilata Nordean konttorista tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun 

5,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos17,00 €
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Korttiluoton laskutus paperitse        3,00 €
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € + 3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 €
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Käteisnostot kotimaassa
Käteisnostot pankkitililtä konttorissa0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1–4 nostoa/kk

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

0,40 €

Käteisnostot kotimaassa korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Käteisnostot ulkomailla

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1–4 nostoa/kk

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

0,40 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa Mastercard-korteilla2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen Mastercard-, Nordea/Mastercard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Tilinhoitomaksu
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä3,50 €
Korttiehdot