TUOHI Mastercard

Hintaturvalla hyvitystä hinnoista

Pankkisuhteestasi riippumaton maksuväline niin yllättäviin kuin myös suunniteltuihin menoihin. Joustava luottokortti ilman vuosimaksua! Alla olevista painikkeista pääset hakemaan TUOHI Mastercard -korttia tai tekemään korotushakemuksen luottorajaasi.

Ta-daa  Apple Pay on täällä 

Apple Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi kaupoissa helposti iPhonella. Ota Apple Pay käyttöösi ensimmäisten joukossa ja liitä se TUOHI Mastercard -korttiisi. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. Ota käyttöösi jo tänään!

Jos haluat maksaa TUOHI Mastercard -kortillasi Apple Walletissa, niin lataa Nordea Wallet sovellus ja tunnistaudu oman pankkisi tunnuksilla. Tämän jälkeen valitse TUOHI Mastercard -kortti ja paina ”Lisää Apple Wallettiin” niin olet valmis maksamaan. Nordea Walletin voit ottaa käyttöösi  Nordean, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin, OmaSp:n, Osuuspankin tai Ålandsbankenin tunnuksilla.

Jos sinulla ei vielä ole TUOHTA, niin ei hätää  Nordea Walletissa voit myös hakea TUOHTA - olitpa minkä pankin asiakas tahansa! 

TUOHI Mastercard Ominaisuudet Hinnat Korttiehdot TUOHI Mastercard

TUOHI Mastercard

 • Maksuvälineesi kotimaassa ja ulkomailla
 • Hintaturvavakuutus takaa markkinoiden edullisimmat ostokset
 • Voit valita kortin luottorajan 1 000–10 000 euron väliltä.
 • Luottoa voit hakea joko verkossa oman pankin tunnuksilla tai yhteistyökumppanimme myymälässä oston yhteydessä – luottopäätöksen saat molemmissa tapauksissa saman tien.
 • Luoton korko on 12 % + 3 kk:n euribor-korko
 • Tilinhoitomaksu 5 euroa/kk kun luotolla laskutettavaa saldoa
 • Ei avaus- tai vuosimaksua

Tutustu TUOHEN sivuihin tästäAvautuu uuteen ikkunaan.

Paperilasku tai e-lasku

Kun luotto on avattu, saat aina ensimmäisen paperilaskun veloituksetta. Jatkossa paperilaskusta veloitetaan 3 euroa/paperilasku tai voit ottaa käyttöön e-laskun maksutta.

E-lasku on maksuton, sähköisessä muodossa oleva lasku, jonka voit tilata omassa verkkopankissasi. Laskuttajaksi tulee valita Nordea Rahoitus Suomi Oy (useampi vaihtoehto tuotekohtaisesti). Tutustu e-laskuunAvautuu uuteen ikkunaan.

Nordean voimassa olevat ryhmävakuutukset päättyvät ja henkilö- ja yrityskorttivakuutusten myöntäjä muuttuu 1.1.2018. 

Nordean henkilö- ja yrityskorttivakuutusten myöntäjä muuttuu 1.1.2018 alkaen. Jatkossa vakuutukset myöntää vakuutusyhtiö Tryg. Voimassa olevat Nordean korttivakuutukset, jotka on myöntänyt AIG Europe Limited sivuliike, päättyvät vakuutettujen osalta 31.12.2017. 

Vakuutusyhtiön muutos ei vaikuta vakuutuksen sisältöön, sillä uusien vakuutusten ehdot vastaavat päättyviä vakuutuksia.

Lisätietoa löydät nordea.fi:ltäAvautuu uuteen ikkunaan

Ominaisuudet

TUOHI Mastercard -kortin edut

 • TUOHI Mastercard -korttiin sisältyy automaattisesti maksuton Hintaturvavakuutus, joka takaa markkinoiden edullisimmat ostokset vakuutusehtojen mukaisesti kortilla tehdyille jatko-ostoille. Tutustu vakuutusehtoihin Korttiehdot-välilehdellä.
 • TUOHI Mastercard -kortissa ei ole avaus- tai vuosimaksua. Tilinhoitomaksu veloitetaan vain silloin, kun luotolla on laskutettavaa saldoa.
 • Lue lisää TUOHI Mastercard -kortista tuohi.fiAvautuu uuteen ikkunaanTUOHI_MasterCard_218x158

TUOHI Mastercard -kortin edut

 • TUOHI Mastercard maksuaika- ja luottokortti avaa mahdollisuuden suurempiinkin hankintoihin ja tuo joustavuutta yllättäviin tilanteisiin.
 • Kaikille TUOHELLA tekemillesi ostoksille keskimäärin 30 päivän korottoman maksuajan.
 • Laskun saat kuukausittain ja korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämästäsi summasta*. 
 • Päätät itse korttihakemusta täyttäessäsi laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin).
 • Lisäksi voit valita kortille vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta.
 • TUOHI Mastercard -luottosopimus tehdään yleensä myyjäliikkeessä ensimmäisen oston yhteydessä.
 • Voit seurata luottokorttitapahtumiasi kätevästi joko verkkopankissa, mobiilipankissa tai ePalvelussa, mikäli käytössäsi ei ole Nordean pankkitunnuksia. Verkkopankissa, mobiilipankissa ja ePalvelussa voit lisäksi:
  • tarkistaa korttisi käyttövaran
  • muokata korttiluottosi ominaisuuksia
  • siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi
  • rajoittaa korttisi maantieteellistä käyttöaluetta sekä kortin käyttöä internetissä.
  • valita kortillesi haluamasi tunnusluvun.
  • Korttiin liittyvät kustannukset näet Hinnat-välilehdeltä.

TUOHI Mastercard -kortilla maksat kaikkialla

TUOHELLA maksat ostokset Suomessa ja ulkomailla yli 200 maassa, noin 35 miljoonassa myyntipisteessä. Lisäksi voit nostaa käteistä kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksin merkityistä käteisautomaateista ja tehdä ostoksia verkkokaupoissa. 

* TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 25,5 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (08/2018) + 12 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 000–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Hyvitystä hinnoista Hintaturvavakuutuksella

TUOHI Mastercard -korttiisi kuuluva Hintaturvavakuutus takaa Suomessa tehdyille jatko-ostoille markkinoiden edullisimmat hinnat. Jos löydät TUOHELLA ostamasi tuotteen tai tavaran edullisemmin kuukauden kuluessa, Hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen.

Nordean voimassa olevat ryhmävakuutukset päättyvät ja henkilö- ja yrityskorttivakuutusten myöntäjä muuttuu 1.1.2018. 

Nordean henkilö- ja yrityskorttivakuutusten myöntäjä muuttuu 1.1.2018 alkaen. Jatkossa vakuutukset myöntää vakuutusyhtiö Tryg. Voimassa olevat Nordean korttivakuutukset, jotka on myöntänyt AIG Europe Limited sivuliike, päättyvät vakuutettujen osalta 31.12.2017. Vakuutusyhtiön muutos ei vaikuta vakuutuksen sisältöön, sillä uusien vakuutusten ehdot vastaavat päättyviä vakuutuksia.

Miten Hintaturvavakuutus toimii?

Hintaturvavakuutus on maksuton, automaattisesti korttiisi kuuluva lisäetu. Hintaturva kattaa TUOHI Mastercard -kortilla jatkossa maksetut ostot, mutta ei kyseisessä liikkeessä luoton myöntämisen yhteydessä tehtyjä ostoja. Vakuutusehtojen täyttyessä saat hintojen erotuksen hyvityksenä suoraan tilillesi. Hyvityksen edellytyksenä on, että olet tehnyt ostoksesi Suomessa sijaitsevassa myymälässä tai suomalaisessa verkkokaupassa ja olet maksanut sen kokonaan TUOHELLA. Tuotekohtainen vähimmäiskorvaus on 20 euroa ja enimmäiskorvaus 500 euroa.

Korvausta ei saa kiinteistä kalusteista tai rakenteista, ammattikäyttöön hankituista tuotteista, pakettitarjouksista tai outlet-tarjouksista. Korvauksen saamisen ehtona on, että tuote on ollut halvempaan hintaan yleisesti kaikkien saatavilla ja että liität korvaushakemukseesi tarjouksen tai mainoksen, josta huomasit tuotteen halvemmalla hinnalla.

Näin haet hyvitystä:

Mikäli haet Hintaturvavakuutuksen hintahyvitystä, toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti:

Tarjous/mainos edullisemmasta tuotteesta 31.12.2017 tai aiemmin: 

Tutustu Hintaturvavakuutuksen ehtoihin (pdf, 79 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (pdf)

 1. Tulosta korvaushakemus ja täytä se (pdf, 67 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (pdf).
 2. Liitä mukaan kopio TUOHEN laskusta, jossa ostoksesi näkyy, sekä kuitti, josta näkyy ostoksen päivämäärä, laji ja hinta. Liitä mukaan myös tarjous tai mainos, josta huomasit saman tuotteen alemmalla hinnalla. Laskusta ja kuitista tulee käydä ilmi, että olet maksanut ostoksesi kokonaan TUOHELLA.
 3. Allekirjoita hakemus ja lähetä se liitteineen AIG:lle. Lähetysosoitteen näet myös korvaushakemuksesta.

Lisätietoja: Vakuutusyhtiö AIG Europe Limited sivuliike, Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki, puh. 020 366 900 ma–pe klo 9–21, la klo 10–16. 

Tarjous/mainos edullisemmasta tuotteesta 1.1.2018 tai sen jälkeen: 

Tutustu Hintaturvavakuutuksen ehtoihin (pdf, 70 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (pdf)

 1. Täytä korvaushakemus netissäAvautuu uuteen ikkunaan 
 2. Liitä korvaushakemukseen kopio TUOHEN laskusta, jossa ostoksesi näkyy, sekä kuitti, josta näkyy ostoksen päivämäärä, laji ja hinta. Liitä mukaan myös tarjous tai mainos, josta huomasit saman tuotteen alemmalla hinnalla. Laskusta ja kuitista tulee käydä ilmi, että olet maksanut ostoksesi kokonaan TUOHELLA.
 3. Lähetä korvaushakemus Trygille. 
 4. Mikäli et saa liitettyä sähköiselle korvaushakemukselle hakemukseen tarvittavia liitteitä, lähetä korvaushakemus silti sähköisesti ilman liitteitä ja lähetä liitteet Trygille postitse osoitteeseen Moderna Försäkringar (Tryg Forsikringer A/S) FE 371 106 56 Stockholm Sweden Kuoreen merkintä “Nordea Cards” Lisätietoja: Tryg, Sveavägen 167, 11346 Tukholma, Ruotsi, puh. +358 800 935 55, info@tryg.fi, ma-pe klo 8-16.
Hinnat
Lisäpalvelut
Mastercard-kyselyt verkkopankissa, mobiilipankissa tai ePalvelussa/kk0,75 €
Mastercard-kyselyt/GSM-puhelimeen soittamalla (+ mpm)0,33 €
Mastercard -kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus konttorissa, verkkopankissa tai ePalvelussa (toimitus postitse kotiin)7,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa5,00 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos17,00 €
Oma siirto korttiluotolta10,00 € + korollinen
Korttiluoton laskutus paperitse3,00 €
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € +3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 €
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Käteisnostot kotimaassa
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä konttorissa
0,00 €
Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1–4 nostoa/kk0,00 €
Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl0,40 €
Käteisnostot kotimaassa korttiluotolta automaatilta
2,00 € + 3 %
Käteisnostot ulkomailla

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1–4 nostoa/kk

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl 

0,00€

0,40 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa2,00 € + 3 %

Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa Mastercard-korteilla
2,00 €  + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen Mastercard-, Nordea/Mastercard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Tilinhoitomaksu
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun tilillä on velkasaldoa tai tapahtumia5,00 €

Vuosimaksu
TUOHI Mastercard -kortti0,00 €
Rinnakkaiskortti0,00 €
Korttiehdot