Uusi  tapa

maksaa verkkokaupassa   

Vara on Nordea Rahoituksen uusi, turvallinen ja suojatussa verkkoympäristössä toimiva palvelu verkkokaupassa maksamiseen. Vara helpottaa ja nopeuttaa TUOHI Mastercard -kortilla tapahtuvaa verkkomaksamista.

Vara Lisätiedot Vara

Verkossa Vara parempi!

Vara helpottaa ja nopeuttaa TUOHI Mastercard -kortilla tapahtuvaa verkkomaksamista. Kun klikkaat maksutavaksi Varan, sinun ei tarvitse muistaa luottosaldoasi, kortin numeroa tai turvakoodia. Maksamiseen tai kortin hakemiseen tarvitset ainoastaan omat, minkä tahansa pankin pankkitunnukset. Tällä tavoin Vara tuntee käyttäjänsä ja näyttää sinulle TUOHI Mastercard -kortillasi käytettävissä olevan käyttövaran.

Vara on pilotointikäytössä yhteistyökumppanimme Ecoston verkkokaupassa. Tutustu verkkokauppaan tästäAvautuu uuteen ikkunaan

Varan kautta voit maksaa ostoksesi joko olemassa olevalla TUOHI Mastercard -kortillasi tai hakemalla uutta TUOHI Mastercard -luottoa. Luottopäätöksen saat heti. Mikäli TUOHI Mastercard -luottohakemustasi ei voida hyväksyä heti, näet päätöksen kolmen päivän kuluessa PäätöspalvelustammeAvautuu uuteen ikkunaan. Linkin Päätöspalveluun saat tekstiviestillä hakemuksella ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Päätöspalveluun kirjaudut oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla. 

Mikäli haluat korottaa TUOHI Mastercard -korttisi luottorajaa, pyydämme sinua täyttämään korotushakemuksen tuohi.fi-sivustollaAvautuu uuteen ikkunaan. Varassa ei voi toistaiseksi tehdä korotushakemuksia. 

Jos sinulla on ongelmia maksaessasi nykyisellä TUOHI Mastercard -kortillasi, pyydämme sinua olemaan yhteydessä Nordea Rahoituksen asiakaspalveluun, p. 0200 86210 ma–pe klo 8–18. 

VARA_logo

Lisätiedot

Vara toimii suojatussa ja salatussa yhteydessä ja sen käyttö on turvallista. Nordea Rahoitus ei luovuta verkkokaupalle luottokorttisi tai luottohakemuksesi tietoja. Lisätietoa Varasta ja TUOHI Mastercard -kortista saat Nordea Rahoituksen asiakaspalvelusta, p. 0200 86210, ma–pe klo 8–18 sekä osoitteessa www.tuohi.fiAvautuu uuteen ikkunaan.

TUOHI Mastercard -luoton todellinen vuosikorko

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. TUOHI Mastercard -luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 20,4 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (03/2017) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu. TUOHI Mastercard on jatkuva luotto, se on voimassa toistaiseksi, ja sen myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki. Luottoraja on 1 000–10 000 euroa, korko on 3 kuukauden euriborkorko + 12 % ja tilinhoitomaksu on 5 euroa kuukaudessa, ei vuosimaksua.