ePalvelu

Käytössäsi 24/7

ePalvelu on sähköinen asiointikanava sinulle Nordea Rahoituksen korttiluottoasiakas, jolla on käytössäsi jonkin muun pankin kuin Nordean pankkitunnukset. Näin voit hoitaa korttiluottoosi liittyviä asioita kätevästi netissä. Jos sinulla on Nordean pankkitunnukset, löydät vastaavat palvelut Nordean verkkopankista.

ePalvelu Näin otat ePalvelun käyttöön Ominaisuudet Hinnat ePalvelu

ePalvelu on tehty helpottamaan sinun arkeasi. Sen avulla hoidat korttiluottoosi liittyviä asioita juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. ePalvelu on käytössäsi  turvallisessa ja suojatussa verkkoyhteydessä 24/7. ePalvelussa voit mm.:

 • Tarkastella korttiluotollasi olevia tapahtumia
 • Siirtää rahaa korttiluotolta pankkitilillesi
 • Lähettää viestiä asiakaspalveluumme
 • Ottaa käyttöösi tai muuttaa lyhennysvapaita kuukausia
 • Muuttaa korttisi asetuksia, esim. eräpäivää, turvarajoja, internetkäyttöä
 • Tilata uuden PIN-tunnusluvun kadonneen tilalle. 
Näin otat ePalvelun käyttöön

Aloita ePalvelun käyttö tekemällä ePalvelu-sopimus. ePalvelu-sopimuksen teet ePalvelussa ja sen tekemiseen menee vain hetki. ePalvelun käyttöönotto on maksutonta, osasta palvelun toiminnoista veloitamme hinnaston mukaisen palvelumaksun. 

Toimi näin: 

 1. Klikkaa yllä olevaa oranssia painiketta "Kirjaudu tästä ePalveluun". 
 2. Tunnistaudu oman pankkisi pankkitunnuksilla.
 3. Täytä yleisimmin käyttämäsi pankkitilin numero, jotta voit jatkossa mm. siirtää rahaa korttiluotolta omalle pankkitilillesi.
 4. Hyväksy palvelun käyttöehdot.
 5. ePalvelu on käytössäsi saman tien.

ePalvelun esite (pdf, 964 KB)Avautuu uuteen ikkunaan suomeksi 

ePalvelun esite (pdf, 964 KB)Avautuu uuteen ikkunaan ruotsiksi

Ominaisuudet

ePalvelussa olevat toiminnot näet kätevästi alla olevista valikoista

Tapahtumakyselyn ja rahansiirron käyttöönotto 
 • Valitse ePalvelussa Muokkaa palvelua -välilehti
 • Valitse Korttiluoton lisäpalvelut, joita ovat esimerkiksi: 
  • Tapahtumakysely, jossa voit seurata korttiluottosi tilitapahtumia.
  • Oma siirto -toiminto, jolla siirrät rahaa luottotililtä pankkitilillesi.
 • Rastita haluamasi korttiluoton kohdalta haluamasi toiminnot. 

Tapahtumakysely 

Tapahtumakyselyssä näet korttiluottosi saldon ja tilitapahtumat.  Korttiluotolla tehtyjen nosto-, osto- ja maksutapahtumien lisäksi näet myös seuraavat tiedot:

 • luoton limiitin
 • käytettävissä olevan luoton määrän eli käyttövaran
 • maksamatta olevan luoton määrän
 • lyhennysprosentin
 • seuraavan laskun summan ja eräpäivän
 • edellisen laskun summan ja eräpäivän
 • viitekoron, johon luotto on sidottu
 • kokonaiskoron laskutuskaudella

Tapahtumakyselyssä näet kuluvan sekä edellisen laskutuskauden tapahtumat. Palvelu on maksullinen normaalihinnoittelun mukaisesti.

Rahansiirto 

Oma siirto -toiminnon avulla voit siirtää korttiluotolta rahaa ePalveluun liitetylle pankkitilille. Siirretty summa on käytettävissä Nordean tilillä saman tien ja muun pankin tilillä viimeistään kahden päivän kuluttua. Rahansiirto on maksullinen normaalihinnoittelun mukaisesti.

Mikäli haluat käyttää korttiasi internetissä, tulee sinun sallia korttisi internet-käyttö. Internet-käytön teet ePalvelussa kohdassa Kortit > Maarajaus ja Internet-käyttö. 

Turvallista maksutapaa käyttävän verkkokaupan tunnistat MasterCard SecureCode -tunnuksesta. Mastercard SecureCode -palvelua käyttävät verkkokaupat vahvistavat ostoksesi pankkitunnuksillasi tai kertakäyttöisellä matkapuhelimeen toimitettavalla  salasanalla. 

Verkko-ostamista varten sinun tulee ensin sallia kortin verkkokäyttö ja jatkossa verkko-ostoksesi vahvistetaan matkapuhelimeesi toimitettavalla kertakäyttöisellä salasanalla. Kertakäyttöisestä salasanasta näet lisätietoa kohdassa Turvallinen verkkomaksaminen.

ePalvelun Posti on tarkoitettu sinun ja Nordea Rahoituksen väliseen turvalliseen viestintään. Kiireellisissä tapauksissa soita Nordea Rahoituksen Asiakaspalveluun.

Lähettääksesi viestin ePalvelun kautta Nordea Rahoitukseen valitse alasvetovalikosta ensin aihe: Lähetä viesti asiakaspalveluun tai Lähetä palaute/kehitysehdotus. Viestiä ei voi lähettää ilman aihevalintaa. Kirjoita kirjoituskenttään viesti, jonka maksimipituus on 3 000 merkkiä. Lähteä  viesti. 

Viestin käsittely nopeutuu, kun  annat kysymykseesi liittyviä taustatietoja. ePalvelun  Postissa on turvallisuussyistä 30 minuutin aikakatkaisin. 

Turvarajat

Turvarajoila tarkoitetaan pääsääntöisesti vuorokausikohtaisia käteisnosto- ja maksurajoja automaattikäyttöä varten. Turvarajat kannattaa asettaa normaalin päivittäisen käyttösi mukaisiksi, sillä niitä on mahdollista muuttaa tarpeen vaatiessa. Vinkki: turvarajat kannattaa tarkistaa ja tarvittaessa muuttaa esimerkiksi ennen ulkomaanmatkalle lähtöä.

Käteisnostoraja valitaan väliltä 0–1 680 euroa/vrk. Käteisnostorajaan lasketaan automaateilla pankkitililtä veloitetut käteisnostot Suomessa. Tämän lisäksi on huomioitava että, Mastercard -korttien käteisnostorajaan lasketaan luottotililtä tehdyt kotimaiset ja ulkomaiset nostot.

Maksuraja valitaan väliltä 0–16 820 euroa/vrk. Maksurajaan lasketaan Nordean maksuautomaateilla Suomessa maksetut heti veloitettavat maksut. 

Rinnakkaiskortin käyttöraja 

Mastercard-rinnakkaiskortille on mahdollista asettaa käyttöraja. Käyttöraja on tietty euromääräinen raja, jonka puitteissa korttia voi käyttää yhden laskutuskauden aikana. Käyttörajallinen rinnakkaiskortti on pääkortinhaltijan kannalta turvallisempi vaihtoehto, koska tällöin kortin koko luottolimiitti ei ole rinnakkaiskortin haltijan käytössä.

Mastercard-rinnakkaiskortin käyttörajan voi asettaa, muuttaa tai poistaa käytöstä ePalvelussa sekä Nordean konttorissa. Kun käyttöraja asetetaan olemassa olevalle MasterCard-rinnakkaiskortille, tilataan rinnakkaiskortin haltijalle uusi kortti ja tunnusluku. Kortin uusimisesta veloitetaan hinnaston mukainen palkkio,  käyttörajan muutokset ovat ilmaisia.

Voit valita luoton lyhennysprosentin väliltä 3–100 %. Muistathan, että sinun on aina maksettava vähintään valitsemasi lyhennysprosentin mukainen minimierä, mutta voit halutessasi maksaa enemmän ilman erikseen sopimista. Joustavinta on valita pieni lyhennysprosentti ja päättää laskun saatuasi, minkä suuruinen maksu sopii sen hetkiseen tilanteeseesi. Voit maksaa laskuun merkityn minimierän, koko velkasaldon tai jotain näiden väliltä.

Voit muuttaa lyhennysprosenttia ePalvelussa kohdassa Kortit > Luottomuutokset > Muut luottomuutokset. Vahvistamasi muutokset välittyvät Nordea Rahoitukseen. Muutokset ovat voimassa aikaisintaan seuraavasta laskusta alkaen. Uudet tiedot näkyvät Korttitapahtumat ja kortin tiedot -sivuilla viimeistään seuraavana päivänä.

 • Kuukausierä, MasterCard: Kuukausierä lasketaan joka kuukausi laskutushetken pääomasaldosta. 
 • Kuukausierä, Käyttöluotto: Kuukausierä lasketaan suurimmasta käytetystä luoton määrästä. 

Lyhennysprosentin muuttamisesta veloitetaan normaalihinnoittelun mukainen kulu (maksuohjelman muutos). 

Voit halutessasi valita kalenterivuoden aikana kaksi lyhennysvapaata kuukautta, jolloin sinun ei tarvitse lyhentää luottoasi. 

 • Valitsemasi kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä. 
 • Lyhennysvapaan kuukauden korko ja mahdollinen tilinhoitomaksu veloitetaan seuraavan kuukauden laskun yhteydessä. 
 • Lyhennysvapaan kuukauden voit ottaa käyttöön päivää ennen eräpäivää tai suoraveloitusta käyttäessäsi kuusi pankkipäivää ennen eräpäivää. 
 • Lyhennysvapaa kuukausi toteutuu, kun sinulla ei ole erääntyneitä laskuja. 

Voit tarvittaessa muuttaa eräpäivän itsellesi paremmin sopivaksi. Muutoksen teet ePalvelussa kohdassa Kortit > Luottomuutokset > Muut luottomuutokset. Huomioithan että mikäli tekemäsi eräpäivän muutos osuu lähelle laskusi lähetyspäivää, saatat saada vielä yhden laskun vanhalla eräpäivällä.

Ennen eräpäivän muutosta tehdyt korottomat ostot tulevat korollisiksi vanhan eräpäivän jälkeisestä päivästä alkaen.  

PIN-tunnuslukua tarvitset asioidessasi nostoautomaateilla ja maksaessasi ostoksia kauppojen maksupäätteillä. 

PIN-luvun uusinta. Mikäli korttisi PIN-luku on unohtunut tai kadonnut, voit tilata uuden ePalvelussa kohdassa Kortit > Tunnusluvun uusintatilaus. Valitse alasvetovalikosta se kortti, johon haluat uuden PIN-luvun. PIN-luvun tilauksesta veloitetaan normaalihinnoittelun mukainen kulu.

Omavalintainen PIN-luku. Mikäli haluat itse valita PIN-luvun korttiisi, ensimmäisellä kerralla korttisi uusiutuu automaattisesti, jotta voit käyttää omavalintaista PIN-lukuasi. Kortin uusinnasta veloitetaan normaalihinnoittelun mukainen kulu. Omavalintaisen PIN-luvun tilaus tehdään kohdassa Kortit > Kortin muokkaus ja uusinta.

Toimitus postitse. Tunnusluvun toimitusaika on noin viikko ja saat sen postitse Nordea Rahoitukselle ilmoittamaasi osoitteeseen. Tarkista osoitteesi ennen tilauksen hyväksymistä OK-painikkeella. Jos havaitset kortin toimitusosoitteen olevan virheellinen, ilmoita uusi osoitteesi Nordea Rahoitukseen ePalvelun Posti-toiminnolla tai soitamalla Nordea Rahoituksen Asiakaspalveluun. 

Toimitus tekstiviestillä. PIN-luku voidaan myös toimittaa tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Lähetä PIN-luvun tilaus ePalvelun Posti -toiminnon kautta viestinä. Kirjoita viestiin seuraavat tiedot; PIN-luvun tilaus ja toimitus tekstiviestillä, mihin korttiin haluat uuden PIN-luvun sekä matkapuhelinnumerosi.

Säilytä PIN-luku aina erillään kortistasi ja vain omassa tiedossasi. 

Voit rajata korttisi käyttöä. Rajaaminen lisää kortin käytön turvallisuutta, koska korttia voi käyttää ainoastaan sallimissasi paikoissa. Rajoitus koskee korttimaksuja ja käteisnostoja automaateilla. Rajoitus ei koske internet-ostoja. Rajoitus voi olla voimassa toistaiseksi tai määräajan. Maarajauksen teet ePalvelussa kohdassa Kortit > Maarajaus ja internet-käyttö. Voit muuttaa asetusta myös soittamalla Nordea Rahoituksen Asiakaspalveluun.

Mikäli käytössäsi on useampi Nordea Rahoituksen myöntämä korttiluotto, voit helpottaa niiden hallinnointia nimeämällä ne haluamallasi tavalla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit antaa korteillesi haluamasi nimet ja järjestää ne näkymään haluamassasi järjestyksessä. Voidaksesi nimetä kortteja tulee sinulla olla aktivoituna joko Tapahtumakysely tai Oma siirto -palvelu. Muista tallentaa tekemäsi muutokset.

Hinnat
Rahansiirron hinnat
Kortti
Stockmann, Finnair Plus ja Liiga Mastercard -kortit2 € + 3 % siirron määrästä
TUOHI Mastercard -kortti10 €/siirto + korko tapahtumapäivästä lukien
Käyttöluotto-kortti10 €/siirto + korko tapahtumapäivästä lukien
Tapahtumakyselyn hinnat
Kortti    

Stockmann, Finnair Plus ja Liiga Mastercard -kortit

0,75 €/kk
TUOHI Mastercard -kortti0,75 €/kk
Käyttöluotto-kortti0,75 €/kk