Kulutusluotot

Monipuolista myynnin

rahoitusta

Verkkokauppa tai kivijalkamyymälä - meiltä saat apua myynnin rahoittamiseen joko tarjoamalla asiakkaallesi korttiluottoa, kertaluottoa tai isompaa esim. remonttiin tarkoitettua rahoitusta.

Myynnin rahoitus TUOHI Mastercard Joustorahoitus Nettiluotto Myynnin rahoitus

Myynnin rahoitus

Yrityksesi voi tarjota kuluttaja-asiakkaille tuotteiden tai palveluiden ostamiseen rahoitusta. Rahoitus voi olla kertaluotto tai tililuotto – valittavanasi on näin tuotteidesi ja asiakkaidesi kannalta sopivin rahoitustuote.   

Asiakkaasi ei tarvitse rahoitukseen erillisiä vakuuksia. Luottohakemus tehdään kaupantekohetkellä, myönteisen päätöksen jälkeen asiakas saa tuotteen heti mukaansa ja yrityksesi saa rahat nopeasti.

Luottohakemus tehdään verkossa Nordea Rahoituksen luottopäätöspalvelussa. Luottopäätöspalvelu on liitettävissä myyjän verkkokauppaan, jolloin asiakas voi hakea rahoitusta myös verkkokaupassasi. 

Edut myyjälle:

 • Myynnin rahoitusratkaisut mahdollistavat asiakkaan hankinnan ja kasvattavat myyntiä
 • Rahoitus täydentää maksuvaihtoehtoja
 • Nordea Rahoitus huolehtii laskutuksesta ja perinnästä

Edut asiakkaalle:

 • Vaivaton ja helppo rahoitusratkaisu
 • Rahoitukseen ei tarvita vakuuksia 
 • Rahoitukseen voidaan tarjota korotonta maksuaikaa 
 • Rahoituksen takaisinmaksu on joustava ja asiakas saa itse valita hänelle sopivan kuukausierän 
 • Asiakas saa halutessaan pitää lyhennysvapaita kuukausia 
 • Asiakas voi maksaa rahoituksen pois milloin tahansa ilman lisäkuluja
 • Rakentamiseen ja peruskorjaukseen liittyvien luottojen korot voi vähentää verotuksessa asuntolainan korkojen tapaan
 • Mikäli toimitus sisältää asennuksen, voi verotuksessa hakea kotitalousvähennystä asennuksen osalta. 

Lähetä meille yhteydenottopyyntö yllä olevan "Hae myyjäyhteistyökumppaniksi" -painikkeen alta löytyvällä yhteydenottopyyntölomakkeella. 

TUOHI Mastercard

TUOHI Mastercard on kuluttaja-asiakkaille tarjottava jatkuva luotto. TUOHI Mastercard -luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy normaalein luotonsaantiehdoin. Nordea Rahoitus tekee TUOHI Mastercard -luottoja koskevat luottopäätökset ja luottoriski on Nordea Rahoituksella.

Asiakkaittesi ostopäätösten teko on monipuolisempaa, kun tarjolla on rahoitusratkaisu. TUOHI on oiva myynnin apuväline ja kauppiaalle täysin riskitön. Tarjoa asiakkaallesi TUOHI Mastercard -korttia rahoitusratkaisuna. Monen asiakkaan talouden tasapainottamista helpottaa, kun hankintoja ei tarvitse maksaa kerralla. Sinä voit vaikuttaa asiakkaasi ostopäätökseen myönteisesti tarjoamalla hänelle tarpeeseen sopivaa rahoitusta ja riittävää maksuaikaa.

TUOHI on sinulle kätevä kaupantekoväline. Maksutapahtuman käsittely on nopeaa ja automaattinen varmennus tekee myynnin turvalliseksi. Asiakkaan TUOHELLA tekemän oston tilityksen teemme liikkeenne tilille muutamassa päivässä. 

Kun välität liikkeessäsi TUOHI Mastercard -luottoja ja hyväksyt TUOHI Mastercard -kortin maksuvälineenä, voit kiinnittää TUOHI Mastercard -tarran oveesi vaikka heti!

Lähetä meille yhteydenottopyyntö yllä olevan "Hae myyjäyhteistyökumppaniksi" -painikkeen alta löytyvällä yhteydenottopyyntölomakkeella. 

Lue lisää TUOHEN sivuiltaAvautuu uuteen ikkunaan

Joustorahoitus

Joustorahoitus on kuluttaja-asiakkaille tarjottava jatkuva kortiton luotto, jonka myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy normaalein luotonsaantiehdoin. Nordea Rahoitus tekee Joustorahoituksia koskevat luottopäätökset ja luottoriski on Nordea Rahoituksella.

Vuosimaksutonta Joustorahoitusta asiakkaasi voi saada jopa 25 000 euroon asti. Joustorahoituksella asiakkaasi voi rahoittaa suuretkin hankinnat saman tien ja maksaa takaisin hänelle sopivissa kuukausierissä. Joustorahoitus ei edellytä vakuuksia tai takaajia.

Joustorahoituksella voi rahoittaa esim.:

 • kaikki ei-rekisteröitävät laitteet
 • vapaa-ajan tuotteet
 • rakentamisen ja remontoinnin palvelut
 • sairaanhoitokulut, hammaslääkärin tai esteettisen kirurgian maksut.

Asiakas voi hakea Joustorahoitusta myymälässäsi. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuaan asiakas voi tehdä ensimmäisen ostoksensa luotolle saman tien! Asiakkaalta ei edellytetä oston yhteydessä käsirahaa ja omistusoikeus ostettuun tuotteeseen siirtyy ostohetkellä asiakkaalle.

Lähetä meille yhteydenottopyyntö yllä olevan "Hae myyjäyhteistyökumppaniksi" -painikkeen alta löytyvällä yhteydenottopyyntölomakkeella. 

Nettiluotto

Nettiluotto on Nordea Rahoituksen kuluttajille tarjoama kertaluotto verkkokauppaostosten maksamiseen. Nettiluotto soveltuu yritykselle, jolla on Internetissä toimiva verkkokauppa.

 • Riskitön verkkokauppiaalle ja turvallinen kuluttajalle
 • Luottopäätös helposti ja nopeasti 24 h/vrk asiakkaan oman pankin pankkitunnuksilla
 • Tilitys nopeasti, yksi pankkipäivä toimituksen jälkeen
 • Ei provisiota ja tilitys 100 %
 • Ostoksen summa voi olla 200 eurosta 10 000 euroon

Voit hakea Nettiluotto-kauppiaaksi, jos

 • verkkokauppasi on suomalainen ja toimii Suomen lainsäädännön alaisuudessa
 • verkkokaupassasi on ostoskori-toiminto
 • yrityksesi taloudelliset tiedot ovat hyvät (myös taustahenkilöiden osalta)
 • yrityksesi on toiminut vähintään yhdesn tilikauden
 • yritykselläsi on pankkitili Nordeassa (tilitykseen tehdään Nordean tilille).

Hae Nettiluotto-kauppiaaksi, toimi näin: 

Lähetä meille yhteydenottopyyntö yllä olevan "Hae myyjäyhteistyökumppaniksi" -painikkeen alta löytyvällä yhteydenottopyyntölomakkeella. Sinun kannattaa tutustua palvelukuvaukseen (pdf, 65 KB)Avautuu uuteen ikkunaan jo etukäteen ja keskustella ohjelmistotalosi kanssa selvittääksesi verkkokauppaasi integroinnin aikataulun ja mahdollisesti kustannukset.

Nettiluoton tuotetunnus/maksupainike

Nettiluotolla on tuotetunnus, josta on kaksi eri versiota. Tyhjä valkotaustainen tunnus on tarkoitettu käytettäväksi mainonnassa tekstin ja kuvituksen ohessa. Täytetty sinitaustainen tunnus on tarkoitettu maksupainikkeeksi.

Tunnuksia voidaan myös käyttää yhdessä. Tunnuksille ei ole määritelty tarkkaa asentoa, kokoa tai paikkaa, joten ne voidaan sijoittaa haluttuun kohtaan ja myös vinottain. 

Nettiluotolla ei ole tunnuksien lisäksi omaa graafista ohjeistusta tai fonttia. Tunnukset voidaan sijoittaa markkinointimateriaaleihinne vapaasti.

Nettiluotto-logo-sininen

Nettiluotto-logo-valkoinen