Nyttig information för ditt företag

Alla företag och branscher är olika – det som passar den ena passar inte nödvändigtvis den andra. Därför vill vi hjälpa dig hitta de tjänster och produkter som bäst lämpar sig för ditt företag.

Företagets Classic-nätbank har stängts – nya länkar till våra nättjänster

Classic-nätbanken har stängts och därmed finns det nya länkar till Nordea Finans nättjänster och Portal på sidan nordearahoitus.fi och inloggningssidan för företagskunder på nordea.fi. De nya länkarna till nättjänsterna och Portalen är ”Onlinetjänster för Finansbolag” och ”Logga in på Nordea Business.” Läs mer om alternativen nedan.

Du kan logga in i Nordea Finans nättjänster på följande sätt:

  • På sidan nordearahoitus.fi har vi tagit bort länken ”Företagets Classic-nätbank” i menyn Logga in och istället finns det nu en ny länk ”Onlinetjänster för Finansbolag”. Via den här länken kommer du till den nya inloggningssidan där du väljer identifieringssättet och anger ditt användar-ID. Tryck på OK för att öppna Nordea Finans Portal. Kolla här hur du loggar in (pdf, 399 KB) Öppnas i nytt fönster
  • Classic-nätbanken har stängts och därmed finns det nya länkar till Nordea Finans nättjänster och Portal på sidan nordearahoitus.fi och inloggningssidan för företagskunder på nordea.fi. De nya länkarna till nättjänsterna och Portalen är ”Onlinetjänster för Finansbolag” och ”Logga in på Nordea Business.”  Läs mer om alternativen nedan. Kolla här hur du loggar in (pdf, 499 KB)Öppnas i nytt fönster
  • Om du använder länken "Logga in på Nordea Business" kommer du först till välkomstsidan där du hittar länken ”Nordea Finans onlinetjänster” i den vita boxen till höger på sidan. Obs! Klicka inte på knappen Fortsätt utan länken Fortsätt som finns under Logga in på Onlinetjänster för Finansbolag. Kolla här hur du loggar in (pdf, 649 KB) Öppnas i nytt fönster

Om du har sparat den gamla inloggningssidan i dina favoriter eller bokmärken kom ihåg att byta den till den nya.

Behöver ditt företag investera, finansiera fordringar eller erbjuda finansiering åt sina kunder?

Hos oss hittar du precis de finansieringsprodukter ditt företag behöver. Vi kan hjälpa ditt företag nå framgång utifrån vår långa erfarenhet av finansieringsprodukter för företag och olika företags behov.

Vi erbjuder ett omfattande urval av finansiering mot objektsäkerhet samt lösningar för finansiering av försäljning och försäljningsfordringar. 

Webbkurser som stöd till försäljningen Öppnas i nytt fönster

På våra leverantörspartners webbkurser får du hjälp och information om försäljning av våra produkter. Du hittar kurserna i Portalen.

Logga in i Portalen Öppnas i nytt fönster

Logga in i nättjänsten med kodappen

Nu kan du också logga in i Nordea Finans nättjänst med kodappen.

Ladda ner kodappen

Apple Pay – lätt att använda och alltid nära till hands Öppnas i nytt fönster

Apple Pay finns nu också för företagskort. Med Apple Pay betalar du med din iPhone eller iPad snabbt och enkelt i butiker, appar och på nätet.

Börja använda Öppnas i nytt fönster

Identifiering av företagskunder

Bankens verksamhet bygger på förtroende som skapas genom bra service, kundkontroll och rätta lösningar.

Läs mer

Portalen till din tjänst Öppnas i nytt fönster

I Portalen ansöker du om kredit, beställer försäljningsmaterial och läser t.ex. de senaste nyheterna om Nordea Finans.

Logga in i Portalen Öppnas i nytt fönster