Vi önskar dig lycka, studerande!

Att studera är den bästa investeringen du kan göra för dig själv och din framtid. Det kan hända att du under din studietid behöver flexibilitet i din vardag. Av Nordea Finans kan du få ett TUOHI Mastercard- eller Stockmann Mastercard-kort.

Under studietiden kan du också fatta många andra bra beslut för att bli herre över din ekonomi och leva bekvämt under studietiden, med sikte på framtiden.

Som högskolestuderande kan du ansöka om Stockmann Mastercard- eller TUOHI Mastercard-kreditkort med en kreditlimit upp till 2 000 euro. Med internationella Mastercard-kort betalar du nästan överallt i världen. För TUOHI Mastercard- och Stockmann Mastercard-kort tar vi varken ut öppnings- eller årsavgift – kontoavgiften debiteras endast då det finns skuld att fakturera.

Du kan få ett TUOHI Mastercard- eller Stockmann Mastercard-kort om du studerar vid en finländsk högskola, har skött dina penningärenden klanderfritt och inte beviljats andra krediter av Nordeakoncernen. Studielån får du nog ha.  

Hur ansöker jag om kredit? 

  1. Du kan ansöka om kredit med dina nätbankskoder via länkarna ovan.
  2. Ange i ansökan studerande som yrke, namnet på din högskola som arbetsgivare och startdatumet för dina studier som arbetsförhållandets startdatum. Fyll i de övriga punkterna på normalt sätt.
  3. Bifoga till ansökan även ett intyg över dina studier (intyg över att du tagit emot studieplatsen eller en kopia av ditt studentkort) vid yrkeshögskola, universitet eller högskola. Det räcker med en utskrift av studieregisterutdraget från nätet.
  4. Du får svaret på din ansökan hem till dig per post om cirka två veckor.
  5. Kontakta vår kundtjänst om du har frågor om TUOHI Mastercard- eller Stockmann Mastercard-kort.