Prisskydd spar dina pengar

Ibland händer det att du ser något du nyss köpt till ett billigare pris någon annanstans. För dessa situationer har vi tagit fram den unika Prisskyddsförsäkringen för Tuohi Mastercard-kort. Den ersätter skillnaden mellan prisen till dig i enlighet med försäkringsvillkoren.

Automatisk och avgiftsfri tilläggsegenskap

Med Prisskyddsförsäkringen får du de bästa priserna på marknaden på dina köp. Om du hittar en produkt som du köpt med Tuohi Mastercard till ett billigare pris inom 30 dagar från inköpsdagen ersätter Prisskyddsförsäkringen skillnaden mellan priserna till dig. Du får kompensationen utifrån skillnaden mellan priserna direkt på ditt bankkonto då försäkringsvillkoren uppfylls.

Du kan få ersättningen om du betalat ditt köp i sin helhet med Tuohi Mastercard-kortet i en butik eller webbshop i Finland och bifogar erbjudandet där det billigare priset framgår till din ersättningsansökan.

Prisskyddsförsäkringen är en automatisk och helt avgiftsfri egenskap som finns på alla Tuohi Mastercard. Prisskyddsförsäkringen beviljas av Tryg. Se försäkringsvillkoren. (pdf, 304 KB)Öppnas i nytt fönster

Hintaturvavakuutussinetti-swe

Till och med 2 000 euro i kompensation per år

Den produktspecifika minimikompensationen är 20 euro och maximikompensationen 500 euro. Det maximala ersättningsbeloppet Tryg betalar per år för köp med ett Tuohi Mastercard-kreditkort är 2 000 euro.

Prisersättningen gäller inte för produkter, konstruktioner eller fast inredning som köpts för yrkesanvändning, outlet-erbjudanden eller paketerbjudanden, eller för köp som du gjort i samband med att du beviljats Tuohi Mastercard-kortet (i den affär där du ansökt om Tuohi Mastercard-kortet om du gjort ansökan i en av våra samarbetspartners affärer). 

Tuohi Mastercard är ett internationellt betaltids- och kreditkort. Den effektiva räntan på en utnyttjad kredit på 1 500 euro är 27,6 % och kreditpriset 1 708 euro, då den nominella räntan är 3 månaders euriborränta (02/2021) + 14 %, och den månatliga kontoavgiften på 5 euro och avgiften för pappersfakturan på 3 euro har beaktats i beräkningen. Tuohi Mastercard är en fortlöpande kredit som gäller tills vidare. Kreditlimiten är 2 000–10 000 euro. Krediten beviljas av Nordea Finans Finland Ab, Aleksis Kivis gata 9, Helsingfors.

Så här ansöker du om priskompensation

Om du ansöker om kompensation med stöd av Prisskyddsförsäkringen, följ anvisningarna nedan:

  1. Fyll i ersättningsansökan på nätetÖppnas i nytt fönster. Välj Anmäl skada. Välj sedan Jag är privatkund och ange ditt Tuohi Mastercard-kortnummer och giltighetstid. Gå vidare enligt anvisningarna i ersättningsansökan.
  2. Bifoga till ersättningsansökan en kopia av Tuohi Mastercard-fakturan över ditt köp samt ett kvitto med uppgift om köpets datum, typ och pris. Bifoga även ett erbjudande eller en annons där samma produkt saluförs till ett förmånligare pris. Det ska framgå av fakturan och kvittot att du har betalat köpet i sin helhet med Tuohi Mastercard.
  3. Skicka ersättningsansökan till Tryg.
  4. Skicka den elektroniska ersättningsansökan utan bilagor om du inte kan bifoga bilagorna som behövs, och skicka bilagorna per post till Tryg på adressen Moderna Försäkringar (Tryg Forsikringer A/S) FE 371, 106 56 Stockholm, Sweden. Anteckna "Nordea Cards" på kuvertet. 
  5. Mer information: Tryg, Sveavägen 167, 11346 Stockholm, Sverige, tfn +358 800 935 55, info@tryg.fi, mån–fre kl. 8–16.

Exempel på priskompensationen i Prisskyddsförsäkringen


tuohi-web-640x360-maksutapa

Telefon i butik A 480 €
Telefon i butik B 370 €

Skillnad 110 €

Du kan få en priskompensation på 110 euro då försäkringsvillkoren uppfylls.


tuohi-web-640x360-tarpeelliset-hankinnat

Tvättmaskin i butik A 1 400 €
Tvättmaskin i butik B 1 200 €

Skillnad 200 €

Du kan få en priskompensation på 200 euro då försäkringsvillkoren uppfylls.

Prisskyddsförsäkringen beviljas av Tryg.