Kun haluat omistaa

on investoinnin rahoittamisen ratkaisuna Osamaksurahoitus.

Mitä osamaksurahoitus oikein on?

Osamaksulla yrityksesi rahoittaa investointikohteet yrityksellesi sopivilla kuukausierillä. Osamaksurahoitus soveltuu niin käytetyille kuin uusillekin kohteille. Erilistä vakuuta ei tarvita, sillä hankittava kohde toimii vakuutena. Sopimuskauden päätyttyä kohteen omistuoikeus siirtyy yrityksellesi.

Riippuen yrityksesi taloudesta ja investointitarpeista voi osamaksulla rahoitettu investointi olla juurikin yrityksesi tarpeisiin sopiva ratkaisu. 

Osamaksulla hankittu kohde kirjataan yrityksen taseeseen ja maksettava korot voidaan vähentää yrityksesi rahoituskuluina. Joissain tilanteissa näin tehty investointi on huomattavasti taloudellisempi valinta kuin esim. leasingrahoitus tai pankkilaina. 

Ajoneuvot osamaksulla

Osamaksulla yrityksesi rahoittaa autohankinnat yrityksellesi sopivilla kuukausierillä. Osamaksurahoitus soveltuu niin käytetyille kuin uusillekin autoille. Erillistä vakuutta ei tarvita, sillä auto toimii vakuutena.

Lue lisää

Hankintarahoitus

Hankintarahoitus soveltuu yrityksesi investointien rahoitusmuodoksi silloin, kun hankittavan kohteen taloudellinen käyttöikä on pitkä. Yritys saa omistusoikeuden kohteeseen sopimuskauden jälkeen.

Lue lisää

Säästä luontoa verkkolaskulla

Ympäristö kiittää, mutta sen lisäksi verkkolaskutus on paperilaskutusta nopeampi ja tehokkaampi ratkaisu yrityksellesi. 

Yrityksesi voi vastaanottaa Osamaksurahoituksen laskut kätevästi verkkolaskulla. Verkkolaskutuksen voit tilata osoitteesta moc.aedron@sutiohar.uksalokkrev

Ilmoita sähköpostissa yrityksen nimi, verkkolaskuosoite ja operaattoritunnus.