Tunnuslukusovellus yritykselle

Paperisen tunnuslukukortin käyttö on päättynyt. Jos yritykselläsi ei vielä ole tunnuslukusovllusta, on aika toimia viimeistään nyt. Tunnuslukusovelluksella kirjaudut nyt myös Nordea Rahoituksen verkkopalveluun.

Vaihda paperinen tunnuslukukorttisi tunnuslukusovellukseen, sillä tunnuslukukortin käyttö on päättynyt.

Käyttämällä tunnuslukusovellusta voit luopua paperisesta tunnuslukukortista ja tunnuslukujen yliviivauksesta verkkopankkiin kirjauduttaessa. Sovelluksella tunnistaudut verkkopalveluun kätevästi ja nopeasti. 

Tunnuslukusovellus myös rahoitusyhtiön yritysasiakkaiden käyttöön

Tunnistautumistavan muutos edellyttää verkkopalvelusopimusten uusintaa, jossa asiakkaat hyväksyvät uudet sopimusehdot ja toimintatavat.

Sovelluksen käyttöönotto edellyttää allekirjoitettujen sopimusdokumenttien palauttamista rahoitusyhtiöön. Toimitamme tunnuslukusovelluksen käyttöönottokoodit suoraan käyttäjille kun olemme vastaanottaneet palauttamanne allekirjoitetut sopimukset. 

Tunnuslukusovellus on asiakkaille aina oletuksena. Mikäli asiakas ei omista mobiililaitetta, toimitamme tunnuslukulaitteen näille käyttäjille. Huomioithan, että rahoitusyhtiön yritysasiakkaiden käyttöönotto eroaa henkilöasiakkaan käyttöönotosta.

Tunnuslukusovelluksen edut sinulle:

 • Helppokäyttöinen
 • Pankkitunnukset aina mukana mobiililaitteessa
 • Tunnusluvut eivät lopu kesken
 • Samaan tunnuslukusovellukseen voit aktivoida useita käyttäjätilejä, kuten henkilökohtaisen sekä yrityksen käyttäjätilit.

Lisätietoja Nordea Rahoituksen asiakkaiden verkkopalvelusopimusten uusinnasta sekä tunnuslukusovelluksen käyttöönotosta saat lähettämällä viestiä moc.aedron@tulevlapokkrev ja soittamalla numeroon 0800 170 700 .

Nyt on aika ottaa tunnuslukusovellus käyttöön!

Tunnuslukusovellus on uusi tapa sisäänkirjautua Nordea Rahoituksen verkkopalveluun. Sovelluksella tunnistaudut ja käytät Nordea Rahoituksen verkkopalveluaAvautuu uuteen ikkunaan. Samalla tunnuslukusovelluksella voit hoitaa sekä henkilökohtaisia että yrityksen pankkiasioita lisäämällä toisen käyttäjätilinAvautuu uuteen ikkunaan. Sovelluksen käyttö Nordea Rahoituksen verkkopalveluun edellyttää voimassa olevaa verkkopalvelusopimusta. Mikäli sovelluksen käyttö ei ole mahdollista, saat käyttöösi tunnuslukulaitteenAvautuu uuteen ikkunaan

Olemme apunasi tunnuslukusovelluksen käyttöönotossa, ota yhteyttä p. 0800 170 700  taimoc.aedron@tulevlapokkrev

Aktivoi tunnuslukusovellus

Käyttöönoton voit tehdä, kun olet saanut postissa sovelluksen aktivointikoodin ja väliaikaisen PIN-koodin


 1. Lataa Tunnusluvut-sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta. Jos sinulla on jo tunnuslukusovellus esim. henkilökohtaisessa käytössä, katso ohje toisen käyttäjätilin lisäämiseksi.

  Kun sovellus on ladattu, aloita tunnuslukusovelluksen käyttöönotto. Ethän näppäile aktivointikoodia sovellukseen ennen kuin olet saanut väliaikaisen PIN-koodin postitse.  
 2. Avaa sovellus mobiililaitteellasi ja valitse valikosta Nordea Rahoitusyhtiö Suomi. Valitse myös kieli.
 3. Syötä aktivointikoodi ja väliaikainen PIN-koodi. 
 4. Luo tunnuslukusovellukselle oma PIN-koodi ja näppäile se uudelleen. Jatkossa käytät aina omaa luomaasi PIN-koodia. Sovellus pyytää seuraavaksi nimeämään käyttäjätilin, esim. Nordea Rahoitus.
 5. Valmis! Jatkossa käytät rahoitusyhtiön verkkopalvelua valitsemalla Classic verkkopankin sisäänkirjautumissivulla Tunnuslukusovellus-välilehden sekä annat käyttäjätunnuksen. Verkkopankki pyytää avaamaan mobiililaitteen tunnuslukusovelluksen ja annat mobiililaitteeseen henkilökohtaisen PIN-koodisi.

Tunnuslukusovellus-vaihe1

Toisen käyttäjätilin lisääminen
Tunnuslukulaite