Tunnuslukusovellus yritykselle

Kirjautuminen Nordea Rahoituksen verkkopalveluun tapahtuu tunnistautumalla tunnuslukusovelluksella tai tunnuslukulaitteella.

Tunnuslukusovellus myös rahoitusyhtiöiden yritysasiakkaiden käyttöön

Nordea Tunnusluvut -sovelluksella tunnistaudut rahoitusyhtiön verkkopalveluun kätevästi ja nopeasti. Tunnuslukusovellus on asiakkaillemme aina oletuksena. Mikäli sovelluksen käyttö ei ole mahdollista, toimitamme tunnuslukulaitteen näille käyttäjille. 

Tunnistautumisvaihtoehdoista sovitaan käyttäjäkohtaisesti verkkopalvelusopimuksella. Toimitamme tunnuslukusovelluksen ja laitteen käyttöönottokoodit suoraan käyttäjille kun olemme vastaanottaneet palauttamanne allekirjoitetun verkkopalvelusopimuksen.

Tunnuslukusovelluksen edut sinulle:

 • Helppokäyttöinen
 • Pankkitunnukset aina mukana mobiililaitteessa
 • Tunnusluvut eivät lopu kesken
 • Samaan tunnuslukusovellukseen voit aktivoida useita käyttäjätilejä, kuten henkilökohtaisen sekä yrityksen käyttäjätilit.

Ota tunnuslukusovellus käyttöön!

Tunnuslukusovelluksella tunnistaudut  kirjautuessasi sisään Nordea Rahoituksen verkkopalveluun. Samalla sovelluksella voit hoitaa sekä henkilökohtaisia että yrityksen pankkiasioita lisäämällä toisen käyttäjätilinAvautuu uuteen ikkunaan.
Sovelluksen käyttö Nordea Rahoituksen verkkopalveluun edellyttää voimassa olevaa verkkopalvelusopimusta. Mikäli sovelluksen käyttö ei ole mahdollista, saat käyttöösi tunnuslukulaitteenAvautuu uuteen ikkunaan

Lisätietoja Nordea Rahoituksen yritysasiakkaiden tunnuslukusovelluksen käyttöönotosta saat soittamalla numeroon  0800 170 700 tai lähettämällä viestiä 

Aktivoi tunnuslukusovellus

Aloita sovelluksen käyttöönotto, kun sinulla on aktivointikoodi ja väliaikainen PIN-koodi


 1. Lataa Tunnusluvut-sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta. Jos sinulla on jo Nordean  tunnuslukusovellus esim. henkilökohtaisessa käytössä, katso ohje toisen käyttäjätilin lisäämisestä. 
  Kun sovellus on ladattu, aloita tunnuslukusovelluksen käyttöönotto. Ethän näppäile aktivointikoodia sovellukseen ennen kuin olet saanut väliaikaisen PIN-koodin.  
 2. Avaa sovellus mobiililaitteellasi ja aloita nimeämällä käyttäjätili esim. Nordea Rahoitus.
 3. Valitse valikosta Nordea Suomi.
 4. Valitse myös kieli, jolla haluat käyttää sovellusta.
 5. Seuraavaksi valitse asiakkuus, Yritysasiakas.
 6. Syötä aktivointikoodi.
 7. Syötä väliaikainen PIN-koodi.
 8. Sovellus pyytää seuraavaksi luomaan oman PIN-koodin ja vahvistamaan sen.
 9. Valmis!

  Nordea Rahoituksen verkkopalveluihin pääset kirjautumaan nordearahoitus.fi ja nordea.fi nettisivuilta. Valitse yläpalkista Yritysasiakkaat ja napauta Kirjaudu-painiketta. Yritysasiakkaiden linkkivalikosta napauta Nordea Rahoituksen verkkopalvelut -linkkiä. Sisäänkirjautumissivulla valitse Tunnuslukusovellus ja syötä käyttäjätunnus, paina vielä OK.
  Avaa tunnuslukusovellus ja anna mobiililaitteeseen itse luomasi PIN-koodi. 
Toisen käyttäjätilin lisääminen
Tunnuslukulaite