Hyödyllistä tietoa yrityksellesi

Jokainen yritys ja toimiala on erilainen, mikä sopii yhdelle ei välttämättä käy toiselle. Siksi haluamme auttaa sinua löytämään juuri yrityksellesi sopivat palvelut ja tuotteet.

Yrityksen Classic-verkkopankki on suljettu ja verkkopalveluihimme kirjautuminen on muuttunut.

Classic-verkkopankki on suljettu ja sen myötä linkki Nordea Rahoituksen verkkopalveluihin ja Portaaliin on muuttunut nordearahoitus.fi ja nordea.fi – yritysasiakkaan kirjautumissivuilla. Uudet linkit verkkopalveluihin ja Portaaliin ovat "Kirjaudu Nordea Rahoituksen verkkopalveluihin" ja "Kirjaudu Nordea Businekseen".  Lue alta näistä vaihtoehdoista tarkemmin.

Vaihtoehdot kirjautua Nordea Rahoituksen verkkopalveluihin ovat seuraavat

nordearahoitus.fi -sivustolla yritysasiakkaiden Kirjaudu-valikosta on poistunut "Yrityksen Classic-verkkopankin" linkki ja tilalle on tullut uusi "Kirjaudu Nordea Rahoituksen verkkopalveluihin" -linkki. Tämän linkin kautta siirryt uudistetulle sisäänkirjautumissivulle, jossa valitset tunnistautumistavan ja syötät käyttäjätunnuksesi. Napauta vielä Ok-painiketta ja sinulle avautuu Nordea Rahoituksen tuttu Portaali. 

nordea.fi -sivustolla yritysasiakkaiden Kirjaudu-valikkoon on myös lisätty uusi linkki "Kirjaudu Nordea Rahoituksen verkkopalveluihin". Tämän linkin kautta siirryt uudistetulle sisäänkirjautumissivulle, jossa valitset tunnistautumistavan ja syötät käyttäjätunnuksesi.  Ok-painikeen napautuksen jälkeen ja sinulle avautuu Nordea Rahoituksen tuttu Portaali. 

• Jos käytät "Kirjaudu Nordea Businekseen" -linkkiä, tulet ensin Tervetuloa-sivulle, josta löydät linkin "Kirjaudu Nordea Rahoituksen verkkopalveluihin" oikealla olevasta valkoisesta laatikosta. Huom! Älä napauta "Jatka sisäänkirjautumiseen" -painiketta vaan Rahoitusyhtiöiden verkkopalvelut otsikon alla olevaa "Siirry kirjautumissivulle" -linkkiä.  

Mikäli olet tallentanut kirjautumissivun suosikkeihisi tai kirjanmerkkeihisi, vaihdathan uuden kirjautumissivun vanhan tilalle.

Onko yritykselläsi tarvetta rahoittaa laskusaatavia tai tarjota rahoitusta asiakkaille?

Meiltä löydät sopivat tuotteet yrityksesi rahoitustarpeisiin. Pitkä kokemuksemme yritysten rahoitustuotteista ja tarpeista auttaa yritystäsi menestymään liiketoiminnassa.

Tarjoamme laajan valikoiman kohdevakuudelliseen rahoitukseen sekä myynnin ja myyntisaatavien rahoitukseen liittyviä ratkaisuja. 

Hae lyhennysvapaata yrityksesi osamaksu- tai leasingsopimuksiin

Lue ohjeet lyhennysvapaan hakemiseen, ja täytä lomake, jotta voimme auttaa yritystäsi vaikeina aikoina.

Hae lyhennysvapaata

Tunnuslukusovelluksella verkkopalveluun

Tunnuslukusovelluksella kirjaudut nyt myös Nordea Rahoituksen verkkopalveluun.

Lataa tunnuslukusovellus

Apple Pay – helppo käyttää, aina mukana Avautuu uuteen ikkunaan

Apple Pay nyt myös yrityskorteille. Se on helppo tapa maksaa ostokset Apple-laitteella kaupoissa, sovelluksissa ja verkossa.

Ota käyttöön Avautuu uuteen ikkunaan

Yritysasiakkaan tunnistaminen

Pankkitoiminta perustuu luottamukseen, joka muodostuu hyvästä palvelusta, asiakkaan tunnistamisesta ja oikeista ratkaisuista.

Lue lisää

Portaali palveluksessasi Avautuu uuteen ikkunaan

Portaalissa teet luottohakemukset, tilaat myyntimateriaalia ja luet vaikka viimeisimmät rahoitusyhtiömme kuulumiset.

Kirjaudu Portaaliin Avautuu uuteen ikkunaan