Hyödyllistä tietoa yrityksellesi

Jokainen yritys ja toimiala on erilainen, mikä sopii yhdelle ei välttämättä käy toiselle. Siksi haluamme auttaa sinua löytämään juuri yrityksellesi sopivat palvelut ja tuotteet.

Yrityksen Classic-verkkopankki on suljettu ja verkkopalveluihimme kirjautuminen on muuttunut.

Classic-verkkopankki on suljettu ja sen myötä linkki Nordea Rahoituksen verkkopalveluihin ja Portaaliin on muuttunut nordearahoitus.fi ja nordea.fi – yritysasiakkaan kirjautumissivuilla. Uudet linkit verkkopalveluihin ja Portaaliin ovat "Rahoitusyhtiöiden verkkopalvelut" ja "Kirjaudu Nordea Businekseen".  Lue lisää alta näistä vaihtoehdoista tarkemmin.

Vaihtoehdot kirjautua Nordea Rahoituksen verkkopalveluihin ovat seuraavat

nordearahoitus.fi -sivustolla yritysasiakkaiden Kirjaudu-valikosta on poistunut "Yrityksen Classic-verkkopankin" linkki ja tilalle on tullut uusi "Rahoitusyhtiöiden verkkopalvelut" -linkki. Tämän linkin kautta siirryt uudistetulle sisäänkirjautumissivulle, jossa valitset tunnistautumistavan ja syötät käyttäjätunnuksesi. Napauta vielä Ok-painiketta ja sinulle avautuu Nordea Rahoituksen tuttu Portaali. Katso kirjautuminen kuvana (pdf, 399 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

nordea.fi -sivustolla yritysasiakkaiden Kirjaudu-valikkoon on myös lisätty uusi linkki "Rahoitusyhtiöiden verkkopalvelut". Tämän linkin kautta siirryt uudistetulle sisäänkirjautumissivulle, jossa valitset tunnistautumistavan ja syötät käyttäjätunnuksesi.  Ok-painikeen napautuksen jälkeen ja sinulle avautuu Nordea Rahoituksen tuttu Portaali. Katso kirjautuminen kuvana (pdf, 499 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

• Jos käytät "Kirjaudu Nordea Businekseen" -linkkiä, tulet ensin Tervetuloa-sivulle, josta löydät linkin "Rahoitusyhtiöiden verkkopalvelut" oikealla olevasta valkoisesta laatikosta. Huom! Älä napauta "Jatka sisäänkirjautumiseen" -painiketta vaan Rahoitusyhtiöiden verkkopalvelut otsikon alla olevaa "Siirry kirjautumissivulle" -linkkiä. Katso kirjautuminen kuvana (pdf, 649 KB)Avautuu uuteen ikkunaan


Mikäli olet tallentanut kirjautumissivun suosikkeihisi tai kirjanmerkkeihisi, vaihdathan uuden kirjautumissivun vanhan tilalle.

Onko yritykselläsi tarvetta rahoittaa laskusaatavia tai tarjota rahoitusta asiakkaille?

Meiltä löydät sopivat tuotteet yrityksesi rahoitustarpeisiin. Pitkä kokemuksemme yritysten rahoitustuotteista ja tarpeista auttaa yritystäsi menestymään liiketoiminnassa.

Tarjoamme laajan valikoiman kohdevakuudelliseen rahoitukseen sekä myynnin ja myyntisaatavien rahoitukseen liittyviä ratkaisuja. 

Yritysasiakkaan tunnistaminen Avautuu uuteen ikkunaan

Pankkitoiminta perustuu luottamukseen, joka muodostuu hyvästä palvelusta, asiakkaan tunnistamisesta ja oikeista ratkaisuista.

Lue lisää Avautuu uuteen ikkunaan

Portaali palveluksessasi Avautuu uuteen ikkunaan

Portaalissa teet luottohakemukset, tilaat myyntimateriaalia ja luet vaikka viimeisimmät rahoitusyhtiömme kuulumiset.

Kirjaudu Portaaliin Avautuu uuteen ikkunaan